Aktif sosyal arkadaşlar bir bakabilirmi?

Arkadaşım negatif olmayacaksın bir kere,benim sabah bile alarmım bile"inek obasıııı uyannn" şeklinde Şener Şen eşliğinde :)

bn hiçbişeyi takmam mesela hyatın hep güzel yanlarını görüp mutlu olmaya çalışırım güne neşeli başlarım eşim bişe şaşırır sabah sabh bu enerji nerden geliyor diye takmıycan sonuçta her zmn olan olacağına varır Allaha sığancaksn her zmn

Bende de bitmeyen tükenmeyen bir enerji var , MaşAllah bana Ama tabi durağan olduğum zamanlar da oldu insanız hepimiz de. Özel ilişkilerimin bittiği dönemlerde en fazla 3 gün acı çekmişim 4.gün halaybaşı olmuşumdur Yapı ve insanın istekli olması bence.

Biraz yapı meselesi galiba. hayata olumlu yönleriyle kabul edin. karamsar insanlardan uzak durun. siz karamsar ve inancli iseniz herseyin allahdan geldigini ve siz elinizden gelenleri yaptiktan sonra tefekkür etmeyi bilmelisiniz ilk etapta. o rahatligia mi desem kavusursanız herseye daha iyi bakarsınız. insanlarla bir ara gelin seminerlere katılın kendinize göre iyi insanları seçin bu sizde enerji yükselmeside yapar kendimden biliyorum:)
BAzen yanliz kalmakta iyidir ama sürekli kabugunuzdan cikmama durumu söz konusu olursa bu ruh sagliginizda etkiler

Spor yapabilirsiniz, örnegin sabah erken kalkip yurüyüse cikmak size ayri bi enerji katacaktir. kendinizi yipratmamak sartiyla hareket halinde olun bol temiz havaya cikin balkonda oturun varsa, kitap okuyun muzik dinleyin komsularla sohbet edin.

Pozitif olmak lazım

Buna ek olarak şöyle bir şey söylemek istiyorum . Bir arkadaşım kurum içi eğitime gitmişti. Eğitim veren kişi tam cümleleri hatırlayamasam da şöyle bişeyler demiş ; '' Bildiğiniz gibi su iletken bir yapıya sahip ve insan vücudu da yüzdesel olarak çoğunlukla sudan oluşmaktadır. Her yeni güne başladığınızda ayna karşısına geçip kendinize ; ' Ben çok güzelim,iyilik ve güzellikleri hakediyorum .' gibi motive edici ve özgüven yükseltici şekilde kendinizi telkin ederseniz vücudunuz da daha canlı ve parlak gözükecektir. Sonuçta hücreler de canlı organizma . Bugün bir bitkiyi bile sevdigğinizde çiçek açmaya devam ediyor :)

İnsanların sorumlulukları ne kadar az ise, ve sahıp oldukları o kadar cok neselı oluyor.
Bende cok neselıyımdır, ah bır guler bır konusurum.
genelde canım ne kadar sıkkınsa o kadar baska seylerden bahsedıp o gun gune sagdan kalkmıs gıbı yapıyorum ve gecıyor

Hayatı çok umursamam faxla kafaya takmam bana ağırlık olan insanı taşımam atarım keyfime odaklanırım herşeyden önce ben önemliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…