Cilt Bakımı Ürünleri aktarlardaki yüz maskeleri

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

kendimidurduracakdegilim

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2008
3.719
5.929
kızlar aktarlardaki yüz maskelerinden kullanan var mı hani su lavanlatı vs..cesitleri olanlardan?? ben lavantalısından bi kere aldm denemek icin gayet güzel geldi ama bi kullanımla olmaz haftada 2 yada 3kere kullanmak gerekiyorms kullanpta memnn oln var mı? gamyoncuiremsu

güzel bi konu acmıssın bende aktarlardaki karısımlara kremlere hiç güvenemiyorum.. kullananlar yazsınlar memnuniyetlerini sıkıntılarını...

walla bna gayet çekici gelio =) aktarlara grnce kendmi kaybediorum neden bilmiorum ama çok seviorum ben yosun özlü kil maskesini kallanıorum ii geldi yüzüme

Aktardan çin malı bir peeling ve maskesini almıştım. Ginsengliydi, maskesini kullandım hiç iyi gelmedi peelingi o kadar kötü kokuyordu ki olduğu gibi çöpe attım.

Ama yerli markalar kullanabilirim gene de çok güvenmiyorum. En azından hijyenik mi değil mi o belli değil plastik uyduruk kutularda....
bende o tip şeyler hemen kaşıntı kızarıklık yapar ürün hijyenik değilse hemen sivilce çıkar.
Bir de içine ne koyuyorlar bu da belli değil. hammaddeleri kaliteli değilse hiç işe yaramaz ki

X