A
adatuna
Ziyaretçi
- Konu Sahibi adatuna
-
Merhaba herkese..ben birşey soracaktım.saçlarım mavi siyah üstelik 5 kat var boya boya üzerinde.aktardan alabileceğim doğal yağlarla saçlarımı açmam mümkünmü?Böyle yağlar yada karışım tarzında birşey mümkünmü? kullanan varmı?şimdiden cevaplar için çok teşekkür ederim..
çok teşekkür ederim
aslında şöyle.benim eda adında bir arkadaşım vardı..saçlarını siyahtan mora boyatırken açıcıdan dolayı yanmıştı ve tekrar siyaha boyamıştı.aktardan bir karışım hazırlattı doğal yağ karışımı siyah ve yanmış ve yıpranmış olan saçları 1 ayda eski saçından daha açık bi renk aldı ve hiç yıpranmadı ama ona ulaşamıyorumbelki onun gibi birisi daha çıkar burda ümidim o ve de akıllarında bulunsun istedim..
mavi-siyahtan kurtulmanızın tek çaresi
güvenebiliceğiniz bir kuaföre gidip hepsini akıtmak..
eğer işinin ehli biriyse saçınıza zarar vermeden akıtır ve istedğiniz renge boyar ..
evet bazı kuaförler oryalsiz akıtabiliryormuş birkaç seanstaCADIARZU
oryalsiz hiç duymadım cnm ama,
ben 2 kez yaptırdım sık renk değiştiren biri olduğum için,
benm kuaförüm organik oryal kullanıyor tek seferde yarım saat içinde boyadan eser kalmıyor hemde saçım zarar görmeden istedğim renge kavuşuyorum zemuszemus
:kedi:arkadşlar bugün kozmetikçiden nvacolor tüp 1.1 mavi siyah saç boyası aldım saçlarımı boyamak istiyorum ama ailem karşı çıktı nedeni :
1.SİYAH MAVİ GÜNEŞTE MASMAVİ DURUYORMUŞ ( BU DOĞRUMU )
2. NEVACOLOR TÜP BOYASINN SAÇIMI YAKICAĞINI DÖKÜCEĞİNİ SÖLEDİLER ( BU MARKA HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI NASIL BİR MARKADIR SAÇIMA ZARAR VERİRMİ BOYA ÇABUK AKARMI LÜTFEN YARDIMCI OLUN ) satın aldıqım yerdeki kız bunn genelde kuaförlerin kullandıqını söledi ?
ben daha dün üye oldum nası başlık açılıo bilmiom yardımcı olurmsncanım herkesin açtığı başlığa bu yazını kopyalayacağına kendin bi başlık açsan olmaz mı?
ben daha dün üye oldum nası başlık açılıo bilmiom yardımcı olurmsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?