Aktar açmak is - ti -yo -rum :)

revindell

SatanistKesenPsikopatCat
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.428
20
358
Kızlarrrr slm,
ben böyle doğal bitkilerle aşırı derece ilgilenen birisiyim, aslında alternatif tıp desem daha doğru olur opuyorumnanaktan

Evimde cilt bakımı ile ilgili bitkisel yağları kullanmayı seviyorum , doğal sabunlar felan kendimi çok mutlu ve sağlıklı hissediyorum guclubacismile Evimde bir dolabım var görseniz şapkanız uçar çeşit çeşit bitki çayları , sabunlar, yağlar felan bayanssulusmile

Ayrıca tuhaf gelebilir ama böyle aktarların mistik bir havası olduğunu düşünüyorum a.s
Uzun zamandır düşünüyordum kendimi bu işin içinde çok mutlu olurum diye düşünüyorum internetten araştırmaya çalışıyorum ama ayrıntılı bilgi edinemedim,
nasıl başlamak lazım bu işe? sıfır dan itibaren... :uhm:

sen bankacı değil miydin? aktar nerden çıktı kaydirigubbakcemile3

valla nasıl başlanır bilmem ama seveceğin iş buysa neden olmasın yerimseniben

öncelikle bir ön çalışma yap. gelir gider dengesi gibi birşey.
dükkanı açmak için yer belirle. malzemeler nereden alınıyor kaça patlıyor.
genel olarak aylık satış miktarı nasıl oluyor gibi.
bu devirde iyi kazandırabileceğini düşündüğüm bir iş seçmişsiniz. çünkü herkes artık doğadaki bitkilere
döndü. özellikle tvlerde her kanalda başka biri çeşit çeşit bitkileri eline alıp anlatıyor.
aslında bir aktarla konuşsan sana yardımcı olabilir. tabi dükkanı çooook uzaklarda açacağını söyle adama
yoksa rakibim olacak diye yanlış bilgi verir

çook güzel yaaa bnımde kendımı iyi hıssettıgım yerlerden bırı girdım mı 1 saat cıkmam bı ara dusundum ama her zamnkı gıbi engel oldular ins sen yaparsın

sen bankacı değil miydin? aktar nerden çıktı kaydirigubbakcemile3

valla nasıl başlanır bilmem ama seveceğin iş buysa neden olmasın yerimseniben

evet tatlım bankacıyım ama çok yıprandım 3 senede :sinifsinif: kendi işimi kurmak istiyorum artık insanları çekemiyorum

electra teşekkürler yorumun için fikir verdin bana.. inşaallah kızlar hayallerim gerçek olurda huzura kavuşurum.. iyi kazandırması çok umrumda değil ama isteyerek yapacağım bir iş arıyordum kafama yatan sadece bu boshayallersmile

bayılırım aktarlara..ama sorun için hiçbir bilgim yok malesef,ama süper bir karar vermissin,destekliyorum ...inşallah bu konuda tüm isteklerini gercekleştirirsin............

ya merhaba bende çok ilgiliyim aktarlardan hiç çıkmıyoum sen açarsın inşallah hayırlı olsun belki benide işe alırsın

Konu sahibi arkadaş acaba açabildi mi dükkânı?

Bende bu konuyla ilgili araştırma yaparken sitede de konu açıldığını gördüm.Pek birşey bulamadım henüz.Bilgi verebilecek arkadaşlar var mı acaba...

öncelikle merhaba
aktar konusunda bende çok hevesliyim ... aynı düşüncede olanlarla sohbet etmek isterimmm... görüşmek üzere...:)))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…