kızlar aksu tencereleri duyan yada kullanan varmı aranızda.taksitle alışveriş yaptığım bir mağaza var ordan almayı düşündüm ama önce fikirlerinizi sormak istedim.bu çiçek desenli olanların 3 boy tenceresi ve bir tavası 125 tl.bide eternity var orda 225 tl.eternity bana biraz tuzlu geldi.satıcı tanıdık ben sana aksu yu tavsiye ederim yılların markası 2 sene garantili felan dedi..tencere takımına ihtiyacım var ama markaya fazla para verebilecek durumda da deilim..şimdiden teşekkür ederim herkese..
ben aksunun döküm teflon tencere takımını aldım. çeyiz setinin içindeydi. aksu çok kaliteli bir marka. teflonları tefalden bile iyi imiş. fırına girebiliyor döküm olduğu için deformasyonu daha az, daha dayanıklı ve sağlıklı.
kızlar aksu tencereleri duyan yada kullanan varmı aranızda.taksitle alışveriş yaptığım bir mağaza var ordan almayı düşündüm ama önce fikirlerinizi sormak istedim.bu çiçek desenli olanların 3 boy tenceresi ve bir tavası 125 tl.bide eternity var orda 225 tl.eternity bana biraz tuzlu geldi.satıcı tanıdık ben sana aksu yu tavsiye ederim yılların markası 2 sene garantili felan dedi..tencere takımına ihtiyacım var ama markaya fazla para verebilecek durumda da deilim..şimdiden teşekkür ederim herkese..
Ben Aksu tencerelerimden memnunum.Annem yıllar önce rastlantı sonucu aksuda çalışan bir bayanla tanışmış benim çeyizim için setini almıştı.Kendiside daha sonra bir süre satışını yaptı.Evimiz ve çevremiz aksu ürünleri ile doldu.Şimdi tefalin tencerelerinin tabanlarına baktım ve aksu ile aynı.Bayağı kalın yani.Benim şuan yeni alıp kullandığım korkmaz tombik tencerelerimin tabanları aksuya göre daha ince.Tabanın kalın olması ve tencerenin ağır olması iyi diye biliyorum.Birde mıknatıs yapışmaması gerekiyor tencereye.Tamamen çelik olduğunu anlamak için yapılan bir testmiş.
Annem bir kaç sene önce almıştı aksunun teflon tavalarını cok memnun kaldı hıc bıse olmadı hatta bende gecen ay gıdıp ozellıkle aksudan aldım kesınlıkle tavsıye ederım aklında hıc suphe kalmasın
konu çok eski ama ben de 27 yıl önce aksu tencere takımı almıştım,o zaman takımı
65 milyondu,tanıtıma gelen bayana ben bu fiata evime koltuk takımı alırım dediğimde
sen bu takımı al ömür boyu kullan bana dua edeceksin demişti.Ama şimdiki Aksu aynu aksu mu?
ben de kızım evlenecek ona almayı düşünüyorum,karar veremedim.
karaca,korkmaz,bilge kullanan var mı?
Foruma bakarsanız genel olarak karacayı önermiyorlar .Benim tencerelerim korkmazın tombik modeli ben memnunum.Yalnız kulpları çelik olduğundan biraz ısınıyor..