Aksesuarsız ev olurmuymuş???

hacopoli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2008
708
7
37
eee çeyizlerimize aldık kaşıkları, bardakları, pike takımlarını peki evimizi güzelleştirecek aksesuarlar nerede? daha ben pek bişey bulamadım aldıklarımı sizinle paylaşıyım sizde paylaşın fikrim olsun yerimseniben

tepehome

henüz aksesuar faslına pek geçmedim canım. çeyiz yerleştikten sonra nereye ne gider bakıp ona göre alacağım inşallah. çerçeven hayırlı olsun canım

4-5 aksesuarım var...paşabahçe(vazo),tepehome(şamdan) ve mudodan(büyük metal kase)...nişan hediyesi gelmişti bunlar.zevkime ve kafamdaki eve göre gidip değiştirmiştim beğenmediklerimi.ben salonda 2-3 büyük gümüşten yanayım..sade ve şık olmalı..onlarıda para kalırsa alırızkaydirigubbakcemile3..çerçevende güzelmiş canım.düğün resimlerinin konulduğu salonu süsliycek çerçeveler çok şık olmalı.güle güle kullana.s.

bende sana katılıyorum az ama göz dolduracak aksesuardan yanayım. arayış içindeyim hala bulamadım ama

Ben evli değilim ama aksesuar hiç sevmem.Onları kaldırıp bi de toz alması var. Zaman kaybı bence:)Ama hem benim gözüme hitap etmiyor galiba sadeliği daha çok seviyom:KK70:

X