Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhabalar bu kulüp çook güzel ama insan yakinindaki birileriyle konuştuğunu bilmek daha iyi hisseder diye düşünüyorum aksaray da yeni anne olacağini ögrnenler gelin tanişaalim kaynaşalim :)
merhabalar bu kulüp çook güzel ama insan yakinindaki birileriyle konuştuğunu bilmek daha iyi hisseder diye düşünüyorum aksaray da yeni anne olacağini ögrnenler gelin tanişaalim kaynaşalim :)
Yaptırdım canım. Kan ve idrar testi aldılar, yarın sabah sonuçları alacağım. Biraz heyecanlıyım :)
Gece acıdan sızıdan hiç uyuyamadım. Bacaklarım, kasıklarım, belim, yumurtalıklarım ve rahmim bile ilk kez sızladı valla çok kötüydü. Bu sabahta baktım yüzümde ve baldırlarımda sivilce çıkmış hep. Sende sivilce falan oldu mu böyle?
canim heveslendirmek gibi olmasin ama :) hamilesindir bende 7 haftayim hala ağridan sizimsi bir agridan uyayamiyorum :) 13 günde ciddi bir süre :) bu kadar geçiktiğinin olmuşmuydu? sivilce çikmadi canim bende adet olacgimdada çikmazdi
canim heveslendirmek gibi olmasin ama :) hamilesindir bende 7 haftayim hala ağridan sizimsi bir agridan uyayamiyorum :) 13 günde ciddi bir süre :) bu kadar geçiktiğinin olmuşmuydu? sivilce çikmadi canim bende adet olacgimdada çikmazdi