Aksaray vajinoplasti olanlar

angel022

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2011
35
2
Merhaba arkadaşlar aksaray ilinde vajinoplasti uygulayan bildiğiniz iyi bir doktor varmi olmus arkadaşlar deneyimlerinide yazsınlar bana sadece perinoplasti yapılıyor gibi geldi ben ise vajina boyunun tamami daraltılsin istiyorum siz ne diyorsunuz yada bahsettigim gibi tamamini daraltacak yakin ilde doktor tavsiyeniz varmi lutfen yardimci olun buna ihtiyacım var özellikle konya prof doç yada opr olabilir varsa ilk tercihim aksaray yoksa konya ankara ama yaptirmis kişilerin referansi çok önemli benim için şimdiden tesekkurler

hangi doktoru önerirsiniz peki isim varirmisiniz siz hangi doktora oldunuz ameliyatınızı ben jinekolog doktor düşünüyorum sarkma da mevcut birde vajina içinin uzunluğu boyunca daralsin istiyorum ilk giristeki 2 3 cm beni fazla tatmin etmiyor sonuçta ağzı büzülmüş poşet gibi giriş dar ici bol..

Merhaba arkadaşlar aksaray ilinde vajinoplasti uygulayan bildiğiniz iyi bir doktor varmi olmus arkadaşlar deneyimlerinide yazsınlar bana sadece perinoplasti yapılıyor gibi geldi ben ise vajina boyunun tamami daraltılsin istiyorum siz ne diyorsunuz yada bahsettigim gibi tamamini daraltacak yakin ilde doktor tavsiyeniz varmi lutfen yardimci olun buna ihtiyacım var özellikle konya prof doç yada opr olabilir varsa ilk tercihim aksaray yoksa konya ankara ama yaptirmis kişilerin referansi çok önemli benim için şimdiden tesekkurler
kızlar kesınlıkle korkmayın ve kendınızı SULEYMAN ESERDAG A teslım edın ,şeker gibi bir istanbul beyfendisi kendisi,çok naif ve çok nazik,hani o konuştukça karşısında saatlerce onun dinginligini ve tecrubesini izleyebilirsiniz ve dogru yerdeyim dersiniz .Bende 16 temmuzda Ankarada vajınoplastı,labıoplastı,hudoplastı,perıneplostı operasyonu oldum ve su anda hıc bır sorunum yok:)) zaten bu konuda yenı bır sayfa acıp tecrubelerımı paylasıcam fakat yorum yapmadanda duramadım :)) bu ısın duayenı kendısı.benım gıbı korkarak yıllarınızı bosuna gecırmıs olmayın :)

X