Aksaray (niğde) yaşayanlar ve bilgisi olanlar

uglyDucking

Rabbim şükürler olsun..
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
2.031
895
323
herkese merhaba. Öncelikle konuyu nereye açacağımı bilemedim fakat adminden rica ediyorum yararlı cevaplar alana kadar konu bu topikte kalsınEn Büyük KK sevgiler
Eşimin işi dolayısı ile istanbuldan Aksaray’a tasınacağız. Çocuklu bir aileyiz. 5 yasında ve 1.5 yasında iki çocuğumuz var. Aksaray hakkında maalesef hiç bilgimiz Yok. Site de oturmak istiyoruz. Neresi uygundur? Hangi bölgelere baksak bizim için yararlı olur.nezih bir yerde oturmak istiyoruz. (Nezih derken yanlış anlaşılmak istemiyorum) :KK200:Fakat bütçemiz 900 tl. Cok acil bir konu, hemen ev bakmam lazım. Lütfen bilgisi olan yazabilir miEn Büyük TÜRKİYE

Umarım yardımcı olacak arkadaslar cıkar
Bizde iki sene sonra o taraflara tayin istiycez
Şimdiden sıkıntı basıyo beni

herkese merhaba. Öncelikle konuyu nereye açacağımı bilemedim fakat adminden rica ediyorum yararlı cevaplar alana kadar konu bu topikte kalsınEn Büyük KK sevgiler
Eşimin işi dolayısı ile istanbuldan Aksaray’a tasınacağız. Çocuklu bir aileyiz. 5 yasında ve 1.5 yasında iki çocuğumuz var. Aksaray hakkında maalesef hiç bilgimiz Yok. Site de oturmak istiyoruz. Neresi uygundur? Hangi bölgelere baksak bizim için yararlı olur.nezih bir yerde oturmak istiyoruz. (Nezih derken yanlış anlaşılmak istemiyorum) :KK200:Fakat bütçemiz 900 tl. Cok acil bir konu, hemen ev bakmam lazım. Lütfen bilgisi olan yazabilir miEn Büyük TÜRKİYE
Merhaba aksarayliyim ben ama yurtdışında yasiyorum.Aksarayimiz güzeldir ama istanbul gibi değil tabi.insanlari filan biraz daha gelişmemiş gelebilir belki size kiralar ucuz 900 e bulursunuz bence çok çarşı ici değil ama mesela büyük bölcek filan nezih semtlerden biridir.kulturpark civarinda iyidir.toki de güzel ama şehre uzak biraz

istanbuldaki gibi nezih semtler aksarayda yoktur pek , taşpazar mahallesi cafeler caddesine yakındır biraz pahalıdır ama biraz daha nezihtir
ama arabam var (ulaşım bazen sıkıntı olabiliyor çünkü merkeze bayağı uzak)ve çocuklar için rahat edebileceğim bir yer arıyorum diyorsanda toki taraflarında villa tarzı evler var çok güzel bahçeli (kiralarını bilmiyorum fakat)
aksarayda evler büyüktür ve fiyatlarda ona göre uçmuş istediğiniz bi ev için 900 ün üzerine çıkmanız gerekebilir

istanbuldaki gibi nezih semtler aksarayda yoktur pek , taşpazar mahallesi cafeler caddesine yakındır biraz pahalıdır ama biraz daha nezihtir
ama arabam var (ulaşım bazen sıkıntı olabiliyor çünkü merkeze bayağı uzak)ve çocuklar için rahat edebileceğim bir yer arıyorum diyorsanda toki taraflarında villa tarzı evler var çok güzel bahçeli (kiralarını bilmiyorum fakat)
aksarayda evler büyüktür ve fiyatlarda ona göre uçmuş istediğiniz bi ev için 900 ün üzerine çıkmanız gerekebilir
Toki tarafında daireler 400 500 tl villalar 900 civarıdır bence

Merhaba bende aksarayda uni okudum guzel bi uer pek buyuk olmasada suan belki dahada gelismistir park site avm kultur park adliye civari guzel yerler merkezede epey yakin

Aksaray mı ?
Niğde mi ? Önce bir karar verseniz :confused:

Bence Aksarayla Nigdenin farkli iller oldugunu ogrenmekle ilk adimi atin :confused:

Aksaray mı ?
Niğde mi ? Önce bir karar verseniz :confused:
bi siz akıllısınız :bicak: Aksaray diyince İstanbul Aksaray zannediyorlar genelde. (Niğde) parantez açtım iç Anadolu da Aksaray’ı anlasınlar diye. Konuyu okuduysanız Niğde’ye tasınacağız demiyorum. Allahım bunun açıklamasını yaptığıma inanamıyorum insanlara akıl biraz da mutluluk ver. Ver de böyle platformlarda EGO’larını tatmin etmesinler Amin :KK200:

Merhaba bende aksarayda uni okudum guzel bi uer pek buyuk olmasada suan belki dahada gelismistir park site avm kultur park adliye civari guzel yerler merkezede epey yakin

Hem merkeze yakın hem daha sakin bir yer istiyorsanız bence fatih mahallesini düşünün 700-800 e güzel bir daire kiralayabilirsiniz
çok teşekkür ederim. Söylediğiniz bölgeleri tek tek inceleyeceğim :KK54:

bi siz akıllısınız :bicak: Aksaray diyince İstanbul Aksaray zannediyorlar genelde. (Niğde) parantez açtım iç Anadolu da Aksaray’ı anlasınlar diye. Konuyu okuduysanız Niğde’ye tasınacağız demiyorum. Allahım bunun açıklamasını yaptığıma inanamıyorum insanlara akıl biraz da mutluluk ver. Ver de böyle platformlarda EGO’larını tatmin etmesinler Amin :KK200:

Bunun açıklamasını yapmak yerine Aksaray ili yazsaydınız o zaman.
Herkes ilçeyle ili birbirinden ayırt edebilecek kadar bilgili.
Eleştiriye gelemiyorsanız yazdığınızı kontrol ederek yazın..

Birde oranın insanlarında takıntı olmuş bu Niğde- Aksaray betimlemesi :)

Bunun açıklamasını yapmak yerine Aksaray ili yazsaydınız o zaman.
Herkes ilçeyle ili birbirinden ayırt edebilecek kadar bilgili.
Eleştiriye gelemiyorsanız yazdığınızı kontrol ederek yazın..
Hay Allah ne büyük sorunmuş Aksaray (Niğde) değil Aksaray ili yazsaydım keşke. Ahaha:KK71:

Birde oranın insanlarında takıntı olmuş bu Niğde- Aksaray betimlemesi :)
çok haklısınız :KK52: Görmüş oldum :-)

Back
X