- 9 Ekim 2008
- 883
- 1
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kurufasulye pilav..benm herif akşamdan ıslatmş kurufasulye baktım mutfakta duruo:)canı çekti galba:)
bndede kuru fasulye pilav ıslak kek vr cevizli:))))herkes kur fasulye yapıyor bgn aaazemuszemus
ayyyy canım nasıl çekti ıslak kek yaaa boshayallersmile
kızlar ya banada bi fikir verin ne olur yaaa
7de işten çıkıcam 9a kadar yemek yapmam lazım ne yapım bi fikrrrrr lütfennnnn
ama kolay olsun opuyorumnanaktan
ayyyy canım nasıl çekti ıslak kek yaaa boshayallersmile
kızlar ya banada bi fikir verin ne olur yaaa
7de işten çıkıcam 9a kadar yemek yapmam lazım ne yapım bi fikrrrrr lütfennnnn
ama kolay olsun opuyorumnanaktan
fırında domates soslu makarna yapp bende bu gün denedim bak şöylee
Fırında domatesli makarna
Hazırlama Süresi : 20 dk
Pişirme Süresi : 10 dk
6 kişilik
Gerekli Malzemeler :
• 1 paket boru makarna
• 3 domates
• 4-5 dal maydanoz
• 2 diş sarımsak
• 1 demet taze nane
• 3 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri
• 5 çorba kaşığı zeytinyağı
• Tuz, karabiber
Hazırlanışı :
1 Makarnayı tuzlu suda haşlayıp süzün. Domateslerin kabuklarını soyup küçük küçük doğrayın. Maydanoz ve naneyi ince ince kıyın. Sarımsakları ezin.
2 Tavada zeytinyağını ısıtıp domates, sarımsak, nane ve maydanozu kavurun. Tuz ve karabiber serpip ocaktan alın.
3 Makarnayı fırın kalıbına alıp üzerine domates sosunu gezdirin. Hafifçe harmanlayıp üzerine kaşar peynirini serpin. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 10 dakika pişirin. Dilimleyip sıcak olarak servis yapın. kolay ben az önce yaptım çok vakit kaybettirmiyoo
yanına mercimek çorbası üzerine tereyağ nane ve pul biberden sos yap tatından yenmezz.. bide salataa tamaamm...delikafadulden
fırında domates soslu makarna yapp bende bu gün denedim bak şöylee
Fırında domatesli makarna
Hazırlama Süresi : 20 dk
Pişirme Süresi : 10 dk
6 kişilik
Gerekli Malzemeler :
• 1 paket boru makarna
• 3 domates
• 4-5 dal maydanoz
• 2 diş sarımsak
• 1 demet taze nane
• 3 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri
• 5 çorba kaşığı zeytinyağı
• Tuz, karabiber
Hazırlanışı :
1 Makarnayı tuzlu suda haşlayıp süzün. Domateslerin kabuklarını soyup küçük küçük doğrayın. Maydanoz ve naneyi ince ince kıyın. Sarımsakları ezin.
2 Tavada zeytinyağını ısıtıp domates, sarımsak, nane ve maydanozu kavurun. Tuz ve karabiber serpip ocaktan alın.
3 Makarnayı fırın kalıbına alıp üzerine domates sosunu gezdirin. Hafifçe harmanlayıp üzerine kaşar peynirini serpin. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 10 dakika pişirin. Dilimleyip sıcak olarak servis yapın. kolay ben az önce yaptım çok vakit kaybettirmiyoo
yanına mercimek çorbası üzerine tereyağ nane ve pul biberden sos yap tatından yenmezz.. bide salataa tamaamm...delikafadulden
en basit patates yemeği pilav veya makarna
tşkler cnm yapcemmm
süpermiş eline sağlık deneyeceğim en kısa zamanda