Akşama Ne Yemek Var ?

şehriye çorbası
makarna
misket köfte
patetes kızartması

hanımLar bişe sorucam bu köftenin yanına sos tarzı ne yapıLabiLir buLamadım bn
saLata yapmak istemiyormda :çok üzgünüm:

tamam canım akşama afiyetle yerim.. sarımsaklı yoğurt taze soğan oh ne güzel
biraz kokucam ama olsun..

tarhana veya domates çorbası daha karar vermedim
havuçlu karnıbahar yemeği
pirin pilavı
salata
yoğurt

ohh miss afiyet olsun hayatım ne balığı bakayımkaydirigubbakcemile2çinekop yaptınmı hiç cnm bn hiç yapmadım ama bu hafta sonu deniycem zemuszemusbirde 2 kişiye 1 kg yetermiki

teşekkür ederim canım hamsi balığı buğulamasını yapıcam soğanlı maydonozluyerimseniben
çinekop fırında güzel olur 1kilo yeter canım 2 kişiye afiyet olsun sanada:1hug:

iki kişiye bir kilo çinekop fazla bile gelir.. çinekop çok bereketli oluyo.

ben de akşama ilk defa deniyeceğim kereviz sapı çorbası yapmayı düşünüyorum. yanına ya tavuk haşlicam ya da ciğer sote yapıcam, artık eşim hangisini isterse, turp salatası yapıcam bi de. tatlı olarak da halim vaktim olursa kabak tatlısı yapmayı düşünüyorum.

şehriye çorbası
biber,kabak,patlıcan vs.dolması
salata belki bi de kızarmış tavuk ekleyebilirim...
tatlı olarak ta şekerpare vardı.

teşekkür ederim canım hamsi balığı buğulamasını yapıcam soğanlı maydonozluyerimseniben
çinekop fırında güzel olur 1kilo yeter canım 2 kişiye afiyet olsun sanada:1hug:

anladım cnmcm çok sağol peki nsl yapılıyo fırında yağlamak tuzlamak kafimi yoksa soğan limon da olurmmu ki

anladım cnmcm çok sağol peki nsl yapılıyo fırında yağlamak tuzlamak kafimi yoksa soğan limon da olurmmu ki

canım yağlayıp tuzladıktan sonra arzuna göre soğan limonda koyabilirsin limonun kabuklarını soymanı tavsiye ederim acılık veriyo çünki
afiyet olsun :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…