Akşama Ne Yemek Var ?

annemin yaptığı turşu olmuş hemde süpeer olmuş.

yanına mercimek çorbası yapmazsam ayıp olur:)

ben tursu delisiyim annemde bana yapmis henuz yemek kismet olmadii:nazar:canim cekti simdiii..
estel firinda makarnanin tarifini verebilir misinn:kedi:yogurtlu yada soslu yapiyorum makarnayi degisiklik olsun bu defaaaopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
estel ben tursu delisiyim annemde bana yapmis henuz yemek kismet olmadii:nazar:
firinda makarnanin tarifini verebilir misinn:kedi:yogurtlu yada soslu yapiyorum makarnayi degisiklik olsun bu defaaaopuyorumnanaktan

yarım paket makarnadan biraz daha az yapıyorum ben haşlayıp içine bir yumurta yarım kutu krema maydanoz beyaz peynir katıyorum..krema az gelirse 1 çay bardağı süt koyuyorum ki az geliyor zaten..

bunları karıştırıp borcama..
pişincede üzerine bol bol kaşar koyuyorum..

afiyet olsun:)

yarım paket makarnadan biraz daha az yapıyorum ben haşlayıp içine bir yumurta yarım kutu krema maydanoz beyaz peynir katıyorum..krema az gelirse 1 çay bardağı süt koyuyorum ki az geliyor zaten..

bunları karıştırıp borcama..
pişincede üzerine bol bol kaşar koyuyorum..

afiyet olsun:)

tesekkur ederim..opuyorumnanaktan

hazırda sadece sarımsaklı tarhana corbası var
salata malzemem de var ama menume henuz karar vermedım

fırında makarna dıkkatımı cektı cok basıt bır tarıf
belkı bende yanına baharatlı kanat ızgara ıle menumu olusturabılırım

hazırda sadece sarımsaklı tarhana corbası var
salata malzemem de var ama menume henuz karar vermedım

fırında makarna dıkkatımı cektı cok basıt bır tarıf
belkı bende yanına baharatlı kanat ızgara ıle menumu olusturabılırım

)) burdada yakaladım seni:)

canım ben tuz koymadım içine benimki ağlıyo çünkü görünce..yediği nadir yemeklerden..

hüp hüp götürüyo..hem besleyici bişeyde tavsiye ederim:)

)) burdada yakaladım seni:)

canım ben tuz koymadım içine benimki ağlıyo çünkü görünce..yediği nadir yemeklerden..

hüp hüp götürüyo..hem besleyici bişeyde tavsiye ederim:)
:roflol: :roflol: olaya bakarmısın
tarıfını okuyorum begenıyorum hatta yapmaya karar verıyorum ama kım yazmıs hıc dıkkat etmıyorum
bu aksam bende fırında makarna yapıcam canım sayende
benım kucuk danam da sevecektır emınım aydaslar ve adaslar nıhayetınde

Estelcim fırında makarna tarifini görünce canım istedi akşama bende yapacağım,aklıma getirdin:1hug:
Aslında yemeklerimi yapardım ama az sonra çıkacağım 2 saatliğine o yüzden şimdilik aklımda sadece fırında makarna var.Yanına bir şeyler uydurabilirim inşallah.Gelince düşüneceğim.Bu topicede göza tarım biraz:)

yayla çorbası
patlıcan musakka ( patlıcanları fırında kızartıyorum kızlar tavsiye ederim, daha sağlıklı oluyor)
pirinç pilavı
kış salatası.
benim bu akşamki menüm bu, herkese afiyet olsuuuunnn...

kizlar hazir krema bulamazsak evde yapabilir miyizz?nettede biraz arastirayim..sizde cevaplarsaniz sevinirim..kusura bakmayin ben yeni sayilir yemek konusundaa:kedi:cokacimcoook

evde krema olmayınca ben bir kibrit kutusu kadar tereyağı 1 bardak süt koyuyorum..
hiç farketmez yani..

arada 10 dk da bir fırında karıştırırsın emer bütün sütü merak etme:)

Akşama babamlarda olucaz sanıyorum yemeği ben yapıcam..
Domates çorbası
Kıymalı nohut
Pilav
Birde havuç salatası yapmayı düşünüyorum..

akşama sebzeli tavuk
pilav , salata tatlı olarakta puding yapıcamcokacimcoook

X