Benim bebeğimde çok ama çok fena maalesef bende ondan sordum. Benim kızım 10 aylık olacak bir haftaya.Âmin, cümlemizinkine8 aylık, hep kucağımda koala gibi.
Maşallah sübhanallahBenim bebeğimde çok ama çok fena maalesef bende ondan sordum. Benim kızım 10 aylık olacak bir haftaya.
Valla uykuları çok zor ya hala geceleri uyanıyor durmadan gündüzleri de eh işte. Onun dısında huy olarak aksi ve huysuz. Emekliyor mesela tutunup kalkıp sıralıyor ama onlardan bile sıkılıyor. Oyuncaklardan sıkılıyor. Hep gezecek kucakta olacak çok zor vallahi.Maşallah sübhanallahben çok zorlanıyorum açıkçası sizinki neler yapıyor
Merhaba benim bebeğimValla uykuları çok zor ya hala geceleri uyanıyor durmadan gündüzleri de eh işte. Onun dısında huy olarak aksi ve huysuz. Emekliyor mesela tutunup kalkıp sıralıyor ama onlardan bile sıkılıyor. Oyuncaklardan sıkılıyor. Hep gezecek kucakta olacak çok zor vallahi.
Tek umudum inşallah yaşından sonra birazda olsa düzelir. Rabbim bize sabır bebeklerimize iyi huy yavaşlık versin inşallahMerhaba benim bebeğimgece 975489963799 defa kalkıyor. Gündüz dediğiniz gibi eh işte. Hiçbir şeyden memnun olmuyor, mızmız. Ağlamaya bayılır. Azıcık oynar ki o da ben yanında oturursam, sonra hemen paçamda. Oradan direkt kucak zaten. Akşama kadar hem de. İstese tüm evi emekler, tutunup kalkıyor ama yok. Gece uykusuna geçerken artık elim, kolum, parmaklarım aşırı şişmiş oluyor.
Âmin Âmin ÂminTek umudum inşallah yaşından sonra birazda olsa düzelir. Rabbim bize sabır bebeklerimize iyi huy yavaşlık versin inşallah
Elinize sağlık.Bende ilk defa yaptım. Çok güzel oldu tavsiye ederim.
Soğan, biber, domates, salça ve küçük küçük doğanmış sucukları kavurduktan sonra 2 bardak bulgur 4 bardak su ile pişirdim. Tuz ve karabiber ekledim.