- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.167
- 468
Yarına ben de kuru fasülye yapayım canım çektiEn klasik yemek 3 lüsü bende
Kuru fasulye
Pilav
Cacık
Ayrılmaz 3’lü
Yap kız yap en temizi oh mis gibiYarına ben de kuru fasülye yapayım canım çekti
Aynısı bendede oldu benmi önemsemiyorum acaba yemekleriValla bazi menüleri okuyunca bana fenalik geliyor.
Ben ki öğlen kuru fasulyeyi yaptım, yanına da marulu koydum o şekilde yediler. Ömür mutfakta geçer mi ya
Valla bazi menüleri okuyunca bana fenalik geliyor.
Ben ki öğlen kuru fasulyeyi yaptım, yanına da marulu koydum o şekilde yediler. Ömür mutfakta geçer mi ya
Valla ben çok seviyorum ya mutfakta olmayı, bazen vakit bulamadığımdan bi şey çıkmıyor ama canım sıkılır girer ekmek yaparım ne bileyim yeni gördüğüm şeyi denemeyi severimAynısı bendede oldu benmi önemsemiyorum acaba yemekleri
Maşallah diyelim nazar değmesinnnnValla ben çok seviyorum ya mutfakta olmayı, bazen vakit bulamadığımdan bi şey çıkmıyor ama canım sıkılır girer ekmek yaparım ne bileyim yeni gördüğüm şeyi denemeyi severim
Ben de aynı şekildeyim. Fırsat buldukça mutfakta olmayı, yeni şeyler denemeyi çok seviyorum hele bir de denediğim şey güzel olduysa değmeyin keyfimeValla ben çok seviyorum ya mutfakta olmayı, bazen vakit bulamadığımdan bi şey çıkmıyor ama canım sıkılır girer ekmek yaparım ne bileyim yeni gördüğüm şeyi denemeyi severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?