• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Akşam sözüm var ama ...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Kızlar en mutlu günümde çok çok sinirliyim, üzgünüm yaaa :çok üzgünüm: bu akşam sözüm var ve benimde illaki birtakım hazırlıklarım olacak değil mi!.... Bunun için Şirket müdüründen dün ( cuma ) izin istedim " Yarın sözüm var, hazırlık yapacağım... demeye kalmadan, yok efendim 2 hafta önce de ( çok kötü griptim yatak döşek halde) izin almışım, ne oluyormuş böyle her hafta her hafta!!!!
Bende daha o sözünü tamamlamadan PEKİ, dedim ve çıktım odasından, cumartesi günleri normalde iş olmuyo zaten hepimiz pc başında oyun oynuyoruz zaman geçiriyoruz ayrıca kendisi hiçbir cumartesi şirkete teşrif etmez. yaptığı sadece egolarını tatmin etmekten başka birşey değil! Bu İnsanlar neden bu kadar duygudan yoksun, acımasız....

ister istemez güne mutsuz hüzünlü başladım, hatta şuan dokunsalar ağlarım o derece yani :(
Umarım bu halim akşama kadar düzelir :( resimlerde yüzü düşük asık çıkmak istemem :))

((kimseyle paylaşamadım size yazayım istedim arkadaşlar... ))

benim akşama sözüm olacakda yüüzüm asık olacak he :lepi:

kim ne derse desin moralini bozma sen

insanın kaç defa sözü oluyo şu hayatta canımmsositososito

müdürün yaptığı tamamen düşüncesizlik bazen herşey üst üste gelebiliyo
kafana takma cnm olan olmuş sen moralini yüksek tutki sözünün tadını çıkar:teselli:

pfff buu işverenlerinn hepsii böylee galibaaa ... bnmde doğumgünümdeee erkenn çıkarmamıştııı oysa o günde işyerimizdee tadilattaydıı ustalarlaa birliktee oturmuştukk rezilliğee bak .... seninn için üzüldüm vallaaa bu patronlarınnn kökünee kibrit suyu... başka bişi demiorumm snnn takmaa kafanaaa akşamı düşünnn özell günlerindenn birisii boşverr o gerizekalı patronu ayy çok sinirlendim ya

sıkma canını...zaten böyle zamanlarda gereğinden fazla gergin oluyo insan..bi de böyle anlayışsız insanlar varken...
biz de bikaç hafta önce yüzüklerimizi almak için antalyaya gittik...erkek arkadaşım bankacı ve cumartesileri kredi kartı satışı yapıyo..müdürüne söylemiş yüzük almaya gideceğimizi ...o da gittiğiniz kuyumcularda kredi kartı satın demiş..bu kadar saçmaladılar artık:)..

aman canım boşver sen sevdiğin kişiyle artık sözleniyorsun patron denen kişiliksizmi moralini bozacak boşver salla gitsin hem hazırlanırsın merak etme sen şimdi akşama odaklan çok güzel pozlar çekinin bizede göster taammmmıııısositososito

Kızlar en mutlu günümde çok çok sinirliyim, üzgünüm yaaa :çok üzgünüm: bu akşam sözüm var ve benimde illaki birtakım hazırlıklarım olacak değil mi!.... Bunun için Şirket müdüründen dün ( cuma ) izin istedim " Yarın sözüm var, hazırlık yapacağım... demeye kalmadan, yok efendim 2 hafta önce de ( çok kötü griptim yatak döşek halde) izin almışım, ne oluyormuş böyle her hafta her hafta!!!!
Bende daha o sözünü tamamlamadan PEKİ, dedim ve çıktım odasından, cumartesi günleri normalde iş olmuyo zaten hepimiz pc başında oyun oynuyoruz zaman geçiriyoruz ayrıca kendisi hiçbir cumartesi şirkete teşrif etmez. yaptığı sadece egolarını tatmin etmekten başka birşey değil! Bu İnsanlar neden bu kadar duygudan yoksun, acımasız....

ister istemez güne mutsuz hüzünlü başladım, hatta şuan dokunsalar ağlarım o derece yani :(
Umarım bu halim akşama kadar düzelir :( resimlerde yüzü düşük asık çıkmak istemem :))

((kimseyle paylaşamadım size yazayım istedim arkadaşlar... ))

evet çok can sıkıcı ama inan takmaya değmez hayatının en mutlu
günü ve başrollerde sadece sen ve hayatının aşkı var hiçbir şey umrunda olmamalı bundan başka..

hiç gerilme vallahi

tabii patron insafa gelip erken göndermediyse ..

işten çıkınca doğru git kuaförüne...süslen püslen

evdeki hazırlıklara hiç karışma yokmu ailede kuzenler ,yengeler falan

yapsınlar senin yerine sende hazıra konarsın...

yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim arkadaşlar,moralimi düzelttinz vallaa :) tüm düşüncesiz anlayışsız gözünü para hırsı bürümüş patronları Allaha havale ediyorum!!

saat 4 gibi çıktım işten normalde 5 de paydos.. kimseye de birşey demedim çıkarken : )
sağolsun annem yengem kuzenler ablam fln herşeyi hazır etmişler bana sadece gidip giyinip süslenmek kaldı :)
kişiliği bozuk patronumu aklıma bile getirmedim.. ne demişler gün gelir devran döner illa onun da bana işi düşer ;)

neyse işte kızlar malum heyecan telaş falan derken bir baktım yüzükler takılıvermiş.. :))))
Fotografları yeni konu açarak ekliyorum... opuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
allahım yaa şu patronları birden yok et de bizde rahatlayalım anlayıoşsız insan ne olacak birde her daim destek olduklarını söylerler ya deli olurum böyle destek olacaksanız hiç olmayın daha iyi canım en iyisni yapmışsın düşünmemekle allahım hayırlı uğurlu etsin sevdiğinle bir ömür güzel günler geçirmen dileğiyle

allahım yaa şu patronları birden yok et de bizde rahatlayalım anlayıoşsız insan ne olacak birde her daim destek olduklarını söylerler ya deli olurum böyle destek olacaksanız hiç olmayın daha iyi canım en iyisni yapmışsın düşünmemekle allahım hayırlı uğurlu etsin sevdiğinle bir ömür güzel günler geçirmen dileğiyle

çok sağol güzelim opuyorumnanaktan
ayy sorma ewt birde her toplantıda kendilerini göğe yükseltirlerr biz bunu yaptık sizin için şunu yaptık fln flnn... :oklava: bende nabza göre şerbet misali artık işlerimi gayet rahat, geniş zaman dilimlerinde ve müşteri memnuniyeti gözetmeksizin sadece kendi memnuniyetimi düşünerek yapıyorum :jeyyar::jeyyar:

ohh olsun

Back