E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
Kızlar en mutlu günümde çok çok sinirliyim, üzgünüm yaaa :çok üzgünüm: bu akşam sözüm var ve benimde illaki birtakım hazırlıklarım olacak değil mi!.... Bunun için Şirket müdüründen dün ( cuma ) izin istedim " Yarın sözüm var, hazırlık yapacağım... demeye kalmadan, yok efendim 2 hafta önce de ( çok kötü griptim yatak döşek halde) izin almışım, ne oluyormuş böyle her hafta her hafta!!!!
Bende daha o sözünü tamamlamadan PEKİ, dedim ve çıktım odasından, cumartesi günleri normalde iş olmuyo zaten hepimiz pc başında oyun oynuyoruz zaman geçiriyoruz ayrıca kendisi hiçbir cumartesi şirkete teşrif etmez. yaptığı sadece egolarını tatmin etmekten başka birşey değil! Bu İnsanlar neden bu kadar duygudan yoksun, acımasız....
ister istemez güne mutsuz hüzünlü başladım, hatta şuan dokunsalar ağlarım o derece yani
Umarım bu halim akşama kadar düzelir resimlerde yüzü düşük asık çıkmak istemem :))
((kimseyle paylaşamadım size yazayım istedim arkadaşlar... ))
Bende daha o sözünü tamamlamadan PEKİ, dedim ve çıktım odasından, cumartesi günleri normalde iş olmuyo zaten hepimiz pc başında oyun oynuyoruz zaman geçiriyoruz ayrıca kendisi hiçbir cumartesi şirkete teşrif etmez. yaptığı sadece egolarını tatmin etmekten başka birşey değil! Bu İnsanlar neden bu kadar duygudan yoksun, acımasız....
ister istemez güne mutsuz hüzünlü başladım, hatta şuan dokunsalar ağlarım o derece yani
Umarım bu halim akşama kadar düzelir resimlerde yüzü düşük asık çıkmak istemem :))
((kimseyle paylaşamadım size yazayım istedim arkadaşlar... ))