Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kurabiye tarzı mezecilerden sarmalar vb gibi ufak çay yanı atıştırmalıgi olabilir bence ama zaten onlarda misafir geleceği için nezaketen hazırlık yapar tabiki ama yinede çay yanı atıştırmalıgi mantıklı gibiArkadaslar bır tanıdıgımız var kızıyla cumartesı umreye bu aksam ıs cıkısı oturmaya gıdıcem ugurlamak ıcın gıtcegım yerde ıste calısıyor gıdınce bısey hazırlamaya calısmasın dıye gıderken ne alabılırım
FIrındn pogaca kek tarzı bıseyler mı alsam acaba ddmKurabiye tarzı mezecilerden sarmalar vb gibi ufak çay yanı atıştırmalıgi olabilir bence ama zaten onlarda misafir geleceği için nezaketen hazırlık yapar tabiki ama yinede çay yanı atıştırmalıgi mantıklı gibi
Mantıklı bence hem zaten düşünüp bı şeyler almak bile bı nezaket o yüzden ne alsanizda mutlu olurlar benceFIrındn pogaca kek tarzı bıseyler mı alsam acaba ddm
Hedıye aldım yatak ortusuev sahibi misafirleri için hazırlık yapmıştır acaba kızıyla kendı için eşarp tarzında hediye mı alsanız serin tutan kumaşlardan umreye gidiceklerse sizi anıp orda kullansınlar die hem akılda kalıcı bisey olabilir .
CAy tarzı bısey ama bnde ev sahınıde ısten cıkıs saatı ac oluruzBen yemeğe çağrıldıysam baklava tarzı bir tatlı alırım. Çaya çağrıldıysam kek yaparım.
İş çıkışıysa o zaman çay yanı atıştırmalık fikriniz gayet yerinde bi fikir .Hedıye aldım yatak ortusu
Evet ama ne alabılırımİş çıkışıysa o zaman çay yanı atıştırmalık fikriniz gayet yerinde bi fikir .
Şimdi bana sorarsanız direk su böreği derimEvet ama ne alabılırım
O ztn kahvaltulık flnn buseyler yprsz dedıde yınede ugrasmasınŞimdi bana sorarsanız direk su böreği derim
Mini poğçalardan tuzlu kurabiyelerden alabilirsiniz mide bastırıcı hem ev sağhibi de işten geldik açtır die kendını sıkıntıya sokmaz
Ev sahibliğinin şanındandır biz kadınlar uğraşırız kıymet verdiklerimiz gelinceO ztn kahvaltulık flnn buseyler yprsz dedıde yınede ugrasmasın
Gıtcegım yer calısıyor bnde ısten cıkıp gıdıcmEv sahibliğinin şanındandır biz kadınlar uğraşırız kıymet verdiklerimiz gelincetatlı vakit gecırmenız dileğiyle
Su böreği,poğaca alın birde yas pasta.O ztn kahvaltulık flnn buseyler yprsz dedıde yınede ugrasmasın
Pogaca aldım. Bıde kek ıyı olduSu böreği,poğaca alın birde yas pasta.
Börek ve poğacayı kahvaltıda yersiniz pastayıda çayın yanında.