- 3 Ağustos 2022
- 92
- 28
- 8
- Konu Sahibi papatyalicicek
-
İş görüşmesi için mesajlaşılan yerlerden uzak durun zaten, saati önemli değil. Nasıl bir iş yeri ki orası patron mesajla görüşmeye çağırıyor?
TelefoncuNe üzerine iş yeri ne işi
Ya ilk aradım sonra dedi ki whatsapp üzerinden konuşsak daha sağlıklı olur dediİş görüşmesi için mesajlaşılan yerlerden uzak durun zaten, saati önemli değil. Nasıl bir iş yeri ki orası patron mesajla görüşmeye çağırıyor?
Heh işte bir daha böyle bir şey diyen olursa teşekkür edip kapatın ve muhatap olmayın. Böyle iş görüşmesi olmaz.Ya ilk aradım sonra dedi ki whatsapp üzerinden konuşsak daha sağlıklı olur dedi
Neden ki? Benim pek tecrübem yok o yüzden soruyorum yanlış anlamayınHeh işte bir daha böyle bir şey diyen olursa teşekkür edip kapatın ve muhatap olmayın. Böyle iş görüşmesi olmaz.
E normal buluyorsanız neden işkillendiniz o zaman?Neden ki? Benim pek tecrübem yok o yüzden soruyorum yanlış anlamayınBide orası baya bilinen bi yer yani bi kaç şubesi daha var kadın çalışanları da var
Çünkü öyle iş görüşmesi olmaz. En fazla cv’nizi şu şu numaraya whatsapptan iletir misiniz derler. Burası kasıyor wassaba geçeh diyen patron mu olur, o patrondan hayır mı gelir?Neden ki? Benim pek tecrübem yok o yüzden soruyorum yanlış anlamayınBide orası baya bilinen bi yer yani bi kaç şubesi daha var kadın çalışanları da var
Normal bulduğumu söylemedim ki detay verdimE normal buluyorsanız neden işkillendiniz o zaman?
HaklısınızÇünkü öyle iş görüşmesi olmaz. En fazla cv’nizi şu şu numaraya whatsapptan iletir misiniz derler. Burası kasıyor wassaba geçeh diyen patron mu olur, o patrondan hayır mı gelir?
Allah korusun gitmedim zaten yarın geleyim dedim de gidesim kalmadıŞule Çed de böyle iş görüşmesine gitmişti.Sakın gitmeyin.
Zaten gidersenizde dışarıda babanız yakınınız beklesin.Ben çok dikkatli olun derim size..
Sence patronla mesajlaşman normal mi de geri kalan normal olsun tabii ki gitmeyinCanlar bir yere iş görüşmesi için ne zaman geleyim dedim bu akşam diye mesaj attı patron ama gideceğim yer saat 19.00 da kapanıyor ve o mesajı 18.57 de attı bu akşam demesi biraz beni işkillendirdi gelemem dedim yarın bekliyoruz dedi sizce normal Mİ?
DegilCanlar bir yere iş görüşmesi için ne zaman geleyim dedim bu akşam diye mesaj attı patron ama gideceğim yer saat 19.00 da kapanıyor ve o mesajı 18.57 de attı bu akşam demesi biraz beni işkillendirdi gelemem dedim yarın bekliyoruz dedi sizce normal Mİ?
Sapık olmasa bile profesyonel gelmedi bana da, yazılanlara katılıyorum. Tamam belki telefoncuda insan kaynakları bölümü yoktur ama gündüz telefonda konuşup netleştirirsin günü ve saati.
Yazışmak nedir?
İlk aklıma Şule Çet geldi. Gidersen de tek başına gitme lütfen. Rahatsız ederse engellersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?