aksam bulantilari ve cinsiyet iliskisi

mariposita

Guru
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
566
151
323
Merhaba,
Ogleden sonra baslayan ve ozellikle aksamlari artan bulantilarim oluyor. 10. Haftamdayim. Ilkim erkek. Bunu da hayirli ve saglikli bir sekilde kiz istiyoruz. Farkli bir gebelik yasiyorum. Bulanti zamani ve cinsiyet ilsikisini merak ettim. Sizde durum neydi?
Tesekkurler simdiden.

Ilkini kaybettim rahim agzi yetmezliginden.ikinci cok sukur dogdu ucuncuye 17 haftalik hamileyim simdi.3hamileliktede belirti ve bulanti ayniydi ikisi kizdi bu arada.sali cinsiyet ogrenmeye gittik ben kesin buda kiz hersey ayni diye alistirmistim erkek cikti.cinsiyetle gebelik farki olmuyor bunye kaynakli demekki bu durum

bence de bulantılarla ilgisi yoktur.. Benim bulantılarım akşam 5 gibi başlayıp yatana kadar sürüyordu. Hiç sabah bulantım olmadı.. bu hafta öğrendim, bir oğlum olacak... ama dediğim gibi aralarında bir ilişki yoktur bence..

Yabanci bir forumda denk gelmistim. Aksam bulantiklari yasayan anne adaylarinin cogu kiz bebek bekliyordu. Heveslendim acikcasi:))
Ayni kadinda belirtiler farkli olsa da cinsiyet ayni olabiliyor. Ya da aizin de yasadiginiz gibi tam tersi.
Bakalim insallah hayirlisi ve sagliklisindan:))

Evet bulantılar farklı olabiliyor benimde ikinci gebeliğim ama belirtileri farklı

ben iki hamilelik yasadim ikisindede hep aksamalari istifra ediyordum bulanti yine iyi birisi kiz digeri erkek bulntiyla ilgisi yok

Bence de kizdir diyecektim ki zaten belli olmus benim de bi jizim olacak ve neredeyse 3 bucuk aya kadar bulantim hep devam etti hatta 4 ay anca anca bitti kizlarda oluyomus genelde bende duymustum oyle

Benim 5 ay sürdü bulantım öğlen başlıyodu hele akşamları çoktu gece sabaha kadar ağlıyodum gözümre uyku girmiyodu bebişim erkek 22.haftadayı arada yine oluyo bulantı

Bir kişi 10 kez de doğursa 10 tanesinde de farkıl hamilelik süreci yaşarmış,isterse hepsi kız veya hepsi erkek olsun.Çünkü o süreçteki vücudunuzun direnci,ruh haliniz,yaşınız,yediğiniz vs bir çok şey etkin faktör oluyor.

Ama cinsiyete gelecek olursak,benim ilk hamileliğim ve nasip olursa kızım olacak inşaAllah. Çok bulantılarım oldu,kokulardan son derece tiksindim,bazı parfümlerden,yemeklerden,hatta bazen dumanlı havadan,eşimin nefesinden bile.Elimde değildi. 15-16.haftaya dek sürdü neredeyse.Sabah kus öğlen kus akşam kus.Tabi çoğu kez yedşiğim yemeği değil de yiyemediğim için mide asidi çıkarıyordum.Canım ekşi mayhoş tatlar istiyordu,baharat ve tatlıdan tiksinti oluyordu,meyve seviyordum.

bu bebek resmi görünen doğacağı tarihi gösteren nasıl yapıyosun

Sabahları oluyordu bende ve şuana kadar toplasam 3 kez felan mide bulantısı olmuştur, çok sakin ve sıkıntısız bir hamilelik geçiriyorum Allahıma şükürler olsun. Cinsiyetle ilgilisi olduğunu sanmıyorum ama kızım olacak inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…