Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akreplerin Fiziksel Özellikleri

bende akrebim ama esmer değilim,kaslı hiç değilim
oval yüzümde yok kaslarımda öyle dikkat cekecek gibi değil bence bu bana uymadı üstelik benim yükselenimde akrep uymaması ilginç

bende akrebim sarışın ve beyaz tenliyim ama gerisi tüm özellikler uyuyor :) akrep burçlu olmak bi ayrıcalık bence:KK66: tutkuuu, cesaret, bakışlardaki anlam, duygusallık vee gizemlilik.. burcumla gurur duyuyorumopuyorumnanaktan:teytey:

bende akrebim sarışın ve beyaz tenliyim ama gerisi tüm özellikler uyuyor :) akrep burçlu olmak bi ayrıcalık bence:KK66: tutkuuu, cesaret, bakışlardaki anlam, duygusallık vee gizemlilik.. burcumla gurur duyuyorumopuyorumnanaktan:teytey:

Akrebim bende hem gözelim hemde seksüyüm varmı ötesiiii.....................ama buğday tenli sarışın akrebim ben...delikafadulden

bende akrepim ama kumral akrep:) iikide kasımda doğurmuş annem üstelik yükselenimde akrep tam bi akrepim yaniiizemuszemus

Bende sarı/beyaz akrebim Allahıma şükürler olsun:)
Yükselenimin de akrep olduğunu yazmama gerek var mı
Havamızdan da geçilmiyor bu arada :)

akrepler gozlerı ve kaslarıyla dıkkat cekerler
kaslı ve guclu yapıları vardır
genelde orta veya uzunca boylu
esmer ve koyu tenlı olurlar
yuzlerı oval veya uzundur
onlara karızmatık bır gorunum veren bakısları rahatsız edıcı sekılde delıcıdır gızemlılıgı severler
yuvarlak ve seksı hatları vardır

valla dogru:KK70:sositososito

bayan oLmama raqmen erkk kası qbi kasLrm var herks çok şaşırıo sporda ypmam ama nerdn qLiosa xD çok kvqa ederm ondan oLsa qerk xD esmer dqLm kumraLm dğer hpsi uyuo xD yükselenimi biLmiorm xD

akrepler gozlerı ve kaslarıyla dıkkat cekerler
kaslı ve guclu yapıları vardır
genelde orta veya uzunca boylu
esmer ve koyu tenlı olurlar
yuzlerı oval veya uzundur
onlara karızmatık bır gorunum veren bakısları rahatsız edıcı sekılde delıcıdır gızemlılıgı severler
yuvarlak ve seksı hatları vardır

evet en dikkat cekici gözleridir,gözleri en belirgin olanlardir.
burunlarida büyük ve sivri olur genellikle

yazdigin hepsine katiliyorum ama bi tanesi yanlis,
akreplerin tenleri koyu olmaz acik tenlilerdir bazende solgun,
heryerde böyle okumustum ve 4 tane tanidigim akrep burcundan kiz arkadaslarim var hepsinin teni acik.
burdaki yorumlari okursanda anlarin :KK66:

Son düzenleme:
evet en dikkat cekici gözleridir,gözleri en belirgin olanlardir.
burunlarida büyük ve sivri olur genellikle

yazdigin hepsine katiliyorum ama bi tanesi yanlis,
akreplerin tenleri koyu olmaz acik tenlilerdir bazende solgun,
heryerde böyle okumustum ve 4 tane tanidigim akrep burcundan kiz arkadaslarim var hepsinin teni acik.
burdaki yorumlari okursanda anlarin :KK66:

ben de beyaz tenliyim ve akrebim. esmer kısmı tutmadı yani kaydirigubbakcemile3

zekiliyimle soğuk kanlı oluşumla kinci yappımla gizemli yönümle tam bir akrepimmaklinialirimsmile

valla bakış olayı çok doğru

ne kadar gizemli olmaya çalışsa da akrep bakışlarıyla kendini ele verir içinizi okur tutkulu bir bakış atarsa oraya çakar insanı :)

çok derin ve delici bakışları vardır

bir de akrebin malum cinsel cazibesi ve kimyası acayip çekicidir istedikten sonra elde edemeyeceği hiçbir şey yoktur

fatal olduğu kadar masum masum olduğu kadar tutkulu tuhaf bir burç ben de akrebim yükselenim de akrep ben bile zaman zaman kendimden korkuyorum

bnde beyaz hatta soluk tenliyim...bi akrebi gözlerinden tanıyabilirmişiz yakıp kavurucu bi etkisi varmış vede öyleyiz bana eski erkek arkadaşım hep derdi nolur bakma öyle tuhaf oluyorum derdi..

ama ne fenadır bu akrepler melek yüzlü şeytan derler tabi yerine göre melek yerine göre şeytanız canııımmm...ben akrep burcu olmaktan mutluyum bana değişik bi güç veriyo güven veriyo ama sevmediğim bi yönüm var cinsel konulara aşırı düşkünümbilmiyorumkismile

X