Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrep ve Yengeç Uyumlumudur ?

J

Juliet

Ziyaretçi
Akrep Kadını ile Yengeç Erkeği arasındaki uyum:sırnaşık şeylülülülülülü
a.s.
Hayvan olarak akreple yengeç dış görünüş olarak tamamen benzerdirler. Burç olarak da birçok ortak yönleri vardır. Herşeyden önce mizaçları ve gariplikleri onları bağlar. Yine de Yengeç erkeği zor durumlarda hayal kırıklığına uğrayıp geri çekilirken, siz coşkularınızı dışa vurursunuz. Bu yoldan Yengeç erkeğini korkutmayın, onun aşka ve ilgiye çok ihtiyacı vardır. Ayrıca ar sıra onu itecek bir eşe ihtiyaç duyar. Bunun için siz tam ona göresiniz, o kadar çok enerji taşıyorsunuz ki üç kişiye bile yeter.
kafamçokkarıştı

Ama kalbinizin derinliklerinde, size tartışma imkanı verebilecek güçlü bir sevgili istersiniz. Bu konuda Yengeçten fazla birşey beklemeyin. Ona herzaman aldığınızdan çok coşku vermelisiniz.

:lepi:
Liderliği siz üstlenirseniz, Yengeç erkeği mükemmel bir kocadır. Ev işlerinden anlar ve sizin yerinize yemek yapmaktan da utanmaz. Dürüsttür ve sevgi dolu bir babadır. İkiniz de sanata ilgili olduğunuz için boş vakitlerinizi anlamlı bir uğraşla geçirebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben hiç görmedim uyumlu olanları hep ayrılık oluyor

akrep ve yengeçç harikadır kızLar..
akrep kadını ve yengeç erkeği oLarak biLiyorum yani,huzurLu..
yengeç erkeği uyumLudur ve akrep kadınına huzur verebiLir,istediğini verir,bir dediğini iki etmez..
ama akrep kadını ne denLi bundan hoşLanır biLemem..
akrepLeri biLirsiniz birazz zordurLar zoru severLer,acı severLer(kendimden biLiyorumm)) o yüzden nere kadar gider bilemem tabi..

Akrep ve yengeç burçlarının gerçekten uyumlu olduklarına inanarım,ben akrep burcuyum ve çok ii anlaştığım bir çok arkadaşımda yengeç burcu... :lepi:

bncede uyumludr
akrepin anlaşabildiği bi burç sonuçta
su grubu

bi akrep kızı olarak tüm hayatım boyunca etrafımda hep yengeçler oldu en iyi onlarla anlaşırım :)

bncede uyumludr
akrepin anlaşabildiği bi burç sonuçta
su grubu

her ateş grubu birbiriyle anlaşamadığına göre her su grubuda birbiriyle anlaşamaz
yükselen uyumlarına bağlı ayrıca,
yengeç burcu aşırı hassas olduğundan akrebin hayata (siyah yada beyaz gri yok) bakış açısına uzun süre dayanamadığını,bırakıp gittiğini hep duydum kulaklarımla,doğrudur çok yengeç arkadaşı vardır ama hepsiyle aynı uyumu yakalayamaz
akreple aşk yaşayan bir yengeç yada yengeçle aşk yaşayan bir akrep çıksın konuşsun bakalım

Son düzenleyen: Moderatör:
yengeçler zor insanlardır ayın durumuna göre şekil deiştirirler akreplerde tehlikelidir uyum olurmu bilemem yengeçin en iyi anlştıgı burç balıktır ama balıkla da geçinemezler yengeçler yengeçler zor[/b]durrrrrrr....

Ben bir akrep kadını olarak bir eş olarak hep yengeç burcu erkeği aradım Allah gönlüme göre verdi ve eşim yengeç burcu erkeği 28 ayımızı doldurduk çok aşırı kavga ederiz ama ikimizinde inatçı oluşumuzdandır am o benim bebeğim gibidir Allah herkese benim gibi sadık bir eş versin.

yengeçler zor insanlardır ayın durumuna göre şekil deiştirirler akreplerde tehlikelidir uyum olurmu bilemem yengeçin en iyi anlştıgı burç balıktır ama balıkla da geçinemezler yengeçler yengeçler zor[/b]durrrrrrr....

evet çok zor şutarafagitti

her ateş grubu birbiriyle anlaşamadığına göre her su grubuda birbiriyle anlaşamaz
yükselen uyumlarına bağlı ayrıca,
yengeç burcu aşırı hassas olduğundan akrebin hayata (siyah yada beyaz gri yok) bakış açısına uzun süre dayanamadığını,bırakıp gittiğini hep duydum kulaklarımla,doğrudur çok yengeç arkadaşı vardır ama hepsiyle aynı uyumu yakalayamaz
akreple aşk yaşayan bir yengeç yada yengeçle aşk yaşayan bir akrep çıksın konuşsun bakalım

evet cıktım konuşalım ben akrep im ve nişanlımda yengeçç acaipte ii anlaşıoruzz amaa nasıl oluo bılıomusunnn ben akrep oldugum için hepp istedıgım olsun isterımm yani dediğim dedik çaldıgım düdük mısali yengeçte cok uyumlu bir erkek oldugu içinn benim her dediğimii yapıo veee 3 yıldırdaa bu bölee hiçtee sıkılmadan bıkmadannnnn :lepi:

evet cıktım konuşalım ben akrep im ve nişanlımda yengeçç acaipte ii anlaşıoruzz amaa nasıl oluo bılıomusunnn ben akrep oldugum için hepp istedıgım olsun isterımm yani dediğim dedik çaldıgım düdük mısali yengeçte cok uyumlu bir erkek oldugu içinn benim her dediğimii yapıo veee 3 yıldırdaa bu bölee hiçtee sıkılmadan bıkmadannnnn :lepi:

kolay gelsin canım dinsizin hakkından iman sız gelir die bi laf vardır
yengeçin hakkındanda akrep gelir ancak..
......kaydirigubbakcemile3

bende akrep burcu nişanlım yngeç burcu nisanda düğünümüz var inşallah 6 yıldır birlikteyiz ayriyetten çok kavga ettik falan ama ayrılmadık seveerler birbirlerini bu burçlar:KK70::KK70:

bende akrep burcu nişanlım yngeç burcu nisanda düğünümüz var inşallah 6 yıldır birlikteyiz ayriyetten çok kavga ettik falan ama ayrılmadık seveerler birbirlerini bu burçlar:KK70::KK70:

harıka mutluluklar canım akrep yengeç ..:lepi:

Ben de Akrep burcundanım, erkek arkadaşım Yengeç. Biraz detaycı. Çok ince düşünüyor her şeyi, benim takılmadığım yerelere takılıyor falan. Bir de kapris trip yapar arada, ilgi ister, ben de üstüne düşene kadar iyice şımarır (, Ama dürüsttür ve ilişkisini gelip geçici bir heves olarak değil, gerçekten benimle olmak istediği için, benimle olmayı seçtiği için yaşar (, Bilmiyorum belki de bu sadece benim erkek arkadaşıma hastır (, 5 yıldır birlikteyiz, Allah'a şükür, arada teklesek de yıkılmıyoruz {:

yengeçler duygusal bi okadrda dengesizdir ama dürüst insanlardır...

mutluluklar canımcımm

valla benimde sevgilim yengeç..ne dersem yapıyo.1 dediğim 2 olmuyo :)) sertliği dışarıdaki çevresindekilere söküyo ama bana değl:) zaten benim en iyi anlaştığım burçalar akrep, balık ve yengeç.arkadaş çevremi genişletirken bile burçlarına dikkat ediyorum :KK70: psikolojik oldu bu bende hihoyyyt

ne güzel canım ruh eşinei bulmuşsun eletırık çok önemli....

Sevgılı aslanlayay ben yengecım esım akrep. ınanılmaz ıyı anlasıyoruz. Allah herkese bızımkısı gıbı bır ask nasıp etsın...

X