Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrep ve Dostluk

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.010
30.365
60
Akrep burcundaki kişiler tüm arkadaşların en zoru olabilirler. Genellikle yalnızdırlar; duygularını paylaşmaz, her şeyi bildikleri gibi yapmak isterler. Arkadaşlarının, sorunlarıyla yakından ilgilenmelerini ister yoksa ilişkilerini keserler. Akrep'lerin çevresinde verecek bir şeyleri olmadıkça olmaz. Akrep'ler gereksinme duymadıklarından arkadaş edinmeleri kolay olmaz.

Ne denli katı görünürlerse görünsünler bu Akrep'lerin temel özelliğidir. Neyse ki bu saf tip ana çizgileri aynı kalmakla birlikte doğum haritasındaki diğer etkenler tarafından değiştirilebilir.

Nedense akrep burcuyla anlaşamaz oldum görümcem yüzünden ..... Beni o kadar olumsuz etkiledi ki ; çevremde akrep burcuyum diyen birisi olsa sadece görüşmem merhabadan ibaret olur ... Lütfen siz üzerinize alınmayın . ıçimdekini dökeyim dedim.

ben de akrep burcuyum. zor dost edinirim, edinince de fazlaca güvenirim. yapmadığım salaklık kalmaz. sevdiklerime karşı saflaşıyorum aşmam lazım bunları.

her dostunum diyeni kabul etmem ,edemem.Beklerim emin olana kadar, dostum dediğimede bana yamuk yapmadıkca sonuna kadar giderim.........

Ben akrebim ama o kadar zor dostluk edinmiyorum genelde iyi niyetliyim arkadaşlar konusunda malesef:S

1 tane dostum vardır..
Arkadaşlarım çoktur , ama güvenmem öyle herkese..

X