- 23 Mayıs 2015
- 177
- 36
- 35
Nasıl olmuyor ya ben iPhone 5 kullanırken bu taktiği cozdum.zaten.. . aynen yani bir şekilde girme birkaç gün. Hatta bir hafta girme. Şöyle seyehate çıkmış süsü ver. Avutmak değil ki ya bak sen dedin önceden gorunmuuodu simdi görünüyor demek ki oda seni merk etmiş face vs kullanmadgin ixn tek whatsapp tn takip etmek istemiş .olurda iletişime geçerseniz eskileri hatırlatma daha cilveli, anlayışlı guleryuzlu , davran ama herseyine tamm aşkım olur aşkın deme. Kendi kararların doğrultusunda hareket etki daha çok öyle herşeye boyun egmeyecegi gorsun.
Ay vla 5ste yok cnm.nse ya grmem olr bter canmm.ins dedgn gbi olr.ama yne de ck bsy beklemyrm.numarami silmedi dye doner mi blmiorm.sevse ble onun kfasnda bz olmayz dsuncesi var.bi de o bni ck uzdu.o da bnun farknda mi blmiorm ama smdi bn bu kizi ne yuzle ararm dye dsunr mu kiiii.ztn bn onun her istdgni yapmiodm berabrkn.tam tersi o ypiodu ama tbi bzi ck istedgi seylri ypiodum.ayyyyy cok merk ediorm bu isin sonunu.ama sevdgi icn donsun yaaa.merk ettgi icn dgl.bunu anlmk ble okdr zor ki.bu arada cok sagl canm benmm