Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
baslıktanda anlayacağınız uzere ben dıyorumkı kızlar akrep burcu bı eş yada sevgiliyle olmak nasıl bı duygu .......herkes yazsın....
Ezine ben de baligim ve esim akrep .biz cok iyi anlasiyoruz.Sizde bu sözkonusu degilmi?
güzelim akrebin kızarı iyidir ama erkekleri çok zordur.Benim babamda akrep eşimde ikiside yaka silktirir bazen ama deli aşıktır eşim emin ol asla aldatmaz tek dert dır dır ve kıskançlık bu arada çok çalışkan oluyorlar bide asıl kişilik yükselenlede alakalı onada dikkat et derim
allah ayırmasın canım.hep böyle mutlu kalın..
Benim Esim Akrep Ve Bende Balik Burc'u...esim Lider Ruhlu Ve Cok Guclu Biri..herzaman Kendinden Emin Asiri Derecede Sogukkanli Biri..vee Herzaman Mantikli...ve Sevdiklerine Asla Ihanet Etmeyen Deger Bilen Biri...evet Azeri Kizi Asiri Duskunlerr
valla eşime bi sorayım....:Roflol::Roflol::Roflol::Roflol:baslıktanda anlayacağınız uzere ben dıyorumkı kızlar akrep burcu bı eş yada sevgiliyle olmak nasıl bı duygu .......herkes yazsın....