Akrep mi ?

Ay ask olsun boceklerden oldum olasi korkar, bakamam evde tek olunca is basa dusmustu pek hakim degilimdir bocek konularina hahah calisayim biraz
Benim bı kere kafama dusdu akrep elimle alıp yere koydum ne diye akrep olduğunu gördüğümde havaya ucdum hiç bı bocekden korkmam ama akrepden çok korkuyorum.

Ay cok korkunc Allah korumus vallahi sizi
Ayağını basmadan elinle sıkmadan bişey yapmazki ben çok gördüm ama hicbi zaman bana zarar vermediler ama çok korkuyorum bı kere gece elimde telefon vatsapdayim bı bakdim yastığımin üstünde tam gözüme bakıyor yine havaya ucdum buldum elimde terlik öldürmeye kıyamadım kacdi gitdi sabaha kadar uyumadım öylece bekledim

Vallahi bir yakinim koyde yorgan alirken elinden sokmus hayatinda ki en buyuk aci oldugunu anlatir durur hep o gun bu gundur akrep tramvam vardir hic gormedim o yuzden bu tarz bocekleri akrep sanar korkarim Allahta gostermesin

Vallahi bir yakinim koyde yorgan alirken elinden sokmus hayatinda ki en buyuk aci oldugunu anlatir durur hep o gun bu gundur akrep tramvam vardir hic gormedim o yuzden bu tarz bocekleri akrep sanar korkarim Allahta gostermesin
Bende o yüzden korkuyorum benim yengemin ayağından sokmusdu akrep gece hastaneye götürdük serum falan takdilar ağrısına dayanamiyodu. Bana bişey yapmadı ama çok korkuyorum akrepden gördüğüm zaman saçlarım kirpi gibi duruyo bı kere rüyamda kedi kadar akreb gördüm kaç gün uyumadım yine gorcem diye gercekden çok korcun gözüküyor

Fındık olan yerlerde olur, Trabzon'da salikutra diyoruz biz ona, kulağa giren derler ama hic kulagina gireni duymadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…