Bu mevsimde akrebin ne işi varKizlar gecenlerde evde bir bocek gormustum resmini ekiliyorum sizce akrep olabilir mi icim icimi yiyor akrep mi acaba diye Eki Görüntüle 3152611
Yok değil. Zehirli de değildir ama ısırinca acıyor yaKizlar gecenlerde evde bir bocek gormustum resmini ekiliyorum sizce akrep olabilir mi icim icimi yiyor akrep mi acaba diye Eki Görüntüle 3152611
Kulağa mı? Terminolojik adı olsun lütfen bu. Gerçek aksiyonu değil dimiBu mevsimde akrebin ne işi var
Kulağa kaçan bu.
Adı bu, kulağa da kaçabilir heralde bilmiyorum onuKulağa mı? Terminolojik adı olsun lütfen bu. Gerçek aksiyonu değil dimi
Akrep olmamasina sevindimBu mevsimde akrebin ne işi var
Kulağakaçan bu.
Sac keseni ilkkez duydum biraz bakayim nettenSac kesen e benzettim.
Forficula auricularia reismiş :d kulağa da kaçmıyormuş çok şükür :dAdı bu, kulağa da kaçabilir heralde bilmiyorum onu
Yok yav dışardan yolunu şaşırıp gitmiştir. Üremez evde merak etmeyin.Akrep olmamasina sevindimkulaga kacan demek ilaclatmak gerekir mi acaba evi ?
Cok tesekkurlerKulak böceği (kulakboboli) derler bizde fındıkların yeşilliğinin içinden çikar
TeşekkurlerYok yav dışardan yolunu şaşırıp gitmiştir. Üremez evde merak etmeyin.
Aman kacmasin vallahi panik bir insanim zatenForficula auricularia reismiş :d kulağa da kaçmıyormuş çok şükür :d
Korkudan tam cekemedim bulanik cikmisResim cok bulanik ama bence bebek hamam bocegi.
Kizlar gecenlerde evde bir bocek gormustum resmini ekiliyorum sizce akrep olabilir mi icim icimi yiyor akrep mi acaba diye Eki Görüntüle 3152611
Adı kulağakaçan ama gerçekten kulağa kaçmıyor diye biliyorum benKulağa mı? Terminolojik adı olsun lütfen bu. Gerçek aksiyonu değil dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?