• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akrep koltuğa çıkar mı?

anne olana kadar sivrisinek öldüremedim ben :) herkes alay ederdi vuramıyordum bi türlü..

ama şimdi mecburen terlikle..

banyonun kapısını kapa kapının altında boşluk varsa havlu vs tıka bas.. başka çare yok:)

Mecbur öyle yapacağım. Kendimi akreplere teslim ediyorum. :D
son gecem olsa burada oturur beklerim ama burada akrep düşüncesine rağmen kalmaya alışmam lazım. :(( yarın gideceğim, sonraki Bayram yine geleceğim. :((

Ya düşün ki bebeğin var , ne yapacaktın o zaman , öldürme de göreyim seni aslan kesilirdin valla :9:

Bebeğim olsa muhtemelen akrep görüp burada uyumazdım. :60: zaten eşim bebek olsa çoktan haklardı. :60:

Neyi getirdin aklıma yaa , hain kocam ben hamileyken kalkıp öldürmezdi sinekleri o koca karnımla yatakda zıpla zıpla ben garibim sinek öldürmeye çalışıyordum.
Hiiiç unutamıyorum bunu,gece gece cinlendim yine adama .Hay yok niye korkuyormuşum o kadar sinek ilaçlarından bilmiyorum .

Neyi getirdin aklıma yaa , hain kocam ben hamileyken kalkıp öldürmezdi sinekleri o koca karnımla yatakda zıpla zıpla ben garibim sinek öldürmeye çalışıyordum.
Hiiiç unutamıyorum bunu,gece gece cinlendim yine adama .Hay yok niye korkuyormuşum o kadar sinek ilaçlarından bilmiyorum .
Hadi yaa ben de pek heveslenmeyeyim o zaman. :/ :))

Hadi yaa ben de pek heveslenmeyeyim o zaman. :/ :))

Sen ciddi ciddi korkuyorsun belli konu açalı ne kadar oldu ayaktasın hala :9::9::9::9:
Bakma güldüğüme üzüldüm şimdi , ilk gittiğim de köye ben de böyle olmuştum .
Su falan dökemiyor musun banyoya , zaten o bitanedir gibi geliyor bana .
Bekarken annemin evin de bir tane çıkmıştı bir daha hiç görmedik .O oldu sadece.

Sen ciddi ciddi korkuyorsun belli konu açalı ne kadar oldu ayaktasın hala :9::9::9::9:
Bakma güldüğüme üzüldüm şimdi , ilk gittiğim de köye ben de böyle olmuştum .
Su falan dökemiyor musun banyoya , zaten o bitanedir gibi geliyor bana .
Bekarken annemin evin de bir tane çıkmıştı bir daha hiç görmedik .O oldu sadece.
Korku içinde ışık açık yatıyorum ama gözlerim kapanıyor. Uyuyacağım mecbur. Bi de ben üç yıldır falan geliyorum. Ilk kez gördüm. Artık banyoya gitmeye mecalim yok bir daha görmek istemiyorum. :) deli gibi sıcak var bi de korkudan çarşafa sarındım durdum iyice şiştim sıcaktan. Gözlerim de kapanıyor. Sabaha kısmet artık. :1:

Bende memlekete gittigimde yastik yorgan carsaf ne warsa heryere bakiyorum..bizim ordakikerde siyah.. benim bildigimde sarilari zehirli oluyor..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok izmitteyim. Ya zehirli olmasa da sokulmak istemiyorum ben bi ay kendime gelemem.

İzmit mi? Aa ben de izmitteyim, bizim evden de 2 kere çıktı akrep biri sarı diğeri siyahtı, siyah akrep kömürlük akrebiymiş zehirli değilmiş, bir yakınımız böyle demişti ama kesin bilgi midir bilemem. Ben ikisinide terlikte çat çat öldürmüştüm, bir de diyorlar ki öldürdükten sonra bir kaba koyun bekleyin eşi varmış yanına geliyormuş. Tabi yapmadım ama ne derece dogrudur acaba.

İzmit mi? Aa ben de izmitteyim, bizim evden de 2 kere çıktı akrep biri sarı diğeri siyahtı, siyah akrep kömürlük akrebiymiş zehirli değilmiş, bir yakınımız böyle demişti ama kesin bilgi midir bilemem. Ben ikisinide terlikte çat çat öldürmüştüm, bir de diyorlar ki öldürdükten sonra bir kaba koyun bekleyin eşi varmış yanına geliyormuş. Tabi yapmadım ama ne derece dogrudur acaba.
Bu akşamüstü eve dönüyorum o yüzden artık hiç görmemiş gibi davranıyorum. :D zor da olsa uyudum artık bi dahaki bayrama kadar izmite gelmem sanırım. Bi dahakine silikon getirip o akrebin girdiği yeri kapattıracağım en azından için rahat eder. Artık ben gelene kadar akrep ne yapar bilmem. :D umurumda değil valla kendileri bilir. Ben söyledim ama bulup öldürmek gibi bi niyetleri yok.

Netten araştırdıpım kadarıyla sarının da siyahın da zehirlisi varmış ama Marmara'da olduğu yazmıyor. Doğu güneydoğu Akdeniz v karadenizin ismi geçiyor. Buralar hiç geçmiyor.

Ben öldürmeye cesaret edemedim gece. Seninkiler ne büyüklükteydi?

Bu akşamüstü eve dönüyorum o yüzden artık hiç görmemiş gibi davranıyorum. :D zor da olsa uyudum artık bi dahaki bayrama kadar izmite gelmem sanırım. Bi dahakine silikon getirip o akrebin girdiği yeri kapattıracağım en azından için rahat eder. Artık ben gelene kadar akrep ne yapar bilmem. :D umurumda değil valla kendileri bilir. Ben söyledim ama bulup öldürmek gibi bi niyetleri yok.

Netten araştırdıpım kadarıyla sarının da siyahın da zehirlisi varmış ama Marmara'da olduğu yazmıyor. Doğu güneydoğu Akdeniz v karadenizin ismi geçiyor. Buralar hiç geçmiyor.

Ben öldürmeye cesaret edemedim gece. Seninkiler ne büyüklükteydi?

İyi bari dönüyormuşssunuz,kurtuldunuz :D
benimkiler de başparmağımdan biraz daha kucuktu ben terlıkle öldürmüştüm, evde akrep varken nasıl rahat ederler hayret ettim doğrusu :D

bende bir orman beldesinde yaşıyorum ve survivor adasından farksız burası :43:
faresi akrebi kırkayaklısı çıyanı daha neler neler...kertenkele kaynıyor, ilk zamanlar korkudan terliksiz yere basamıyordum, gece yatmadan önce yatak yorgan çarşaf çırpıp da yatıyordum, oğlumu sürekli kontrol ediyordum yatağında falan...mutfak tezgahında akrep görünce dünyam döndü resmen :50:
ağlaya ağlaya bir hal olmuştum, eşim öldürdü hemen ama akrebi bir kez gördüm ya devamı kesin vardır diye korkudan uyku uyuyamadım...
arka balkon tarafında eşime kene yapıştı gece yarısı koştur koştur hastaneye gittik orda çıkardılar keneyi...
ya daha hangisini anlatsam bilemedim :50: birgün sabah gözümü bi açtım yatakta, perde de kocaman bir kertenkele hemde çok büyüktü köyde yaşayanlar büyük oluyor genelde....
oğlumda perdenin dibinde yatağı :53: allahım delirecektim, hemen çocuğu alıp komşuya kaçtım :34:
eşim gelene kadar eve girmedim eşim gelince öldürdü....
yerde halıda otururken bile birden gözümüze ilişiveriyor bilhassa kırkayak çok var...
hamamböcekleri falan bana karınca gibi masum geliyor artık, akrep yılan olmasa aman razıyım hamamböceğine çıyana :43:

İyi bari dönüyormuşssunuz,kurtuldunuz :D
benimkiler de başparmağımdan biraz daha kucuktu ben terlıkle öldürmüştüm, evde akrep varken nasıl rahat ederler hayret ettim doğrusu :D
Ya ben eşime söyledim. Ailesine söylemem. Eşim hazretlerinin ailesine söylemek veya öldürmek gibi bir niyeti yok. :D ailesiyle de uğraşmamam açıkçası eşimin yapmadığı şeyleri onlara yapın demem. Kalacak olsam söylerim de Abbas yolcu hahahah :p
öldürmek bir dahaki gelişime artık. :D

bacağımı akrep sokmuştu aman yarabbim ben böyle acı görmedim 1 hafta bağırdım ağrıdan. ki ranzanın üst katında yatıyordum beni gözüne kestirmiş mendebur. neyse hasar almadan kurtulmuşsun.

bende bir orman beldesinde yaşıyorum ve survivor adasından farksız burası :43:
faresi akrebi kırkayaklısı çıyanı daha neler neler...kertenkele kaynıyor, ilk zamanlar korkudan terliksiz yere basamıyordum, gece yatmadan önce yatak yorgan çarşaf çırpıp da yatıyordum, oğlumu sürekli kontrol ediyordum yatağında falan...mutfak tezgahında akrep görünce dünyam döndü resmen :50:
ağlaya ağlaya bir hal olmuştum, eşim öldürdü hemen ama akrebi bir kez gördüm ya devamı kesin vardır diye korkudan uyku uyuyamadım...
arka balkon tarafında eşime kene yapıştı gece yarısı koştur koştur hastaneye gittik orda çıkardılar keneyi...
ya daha hangisini anlatsam bilemedim :50: birgün sabah gözümü bi açtım yatakta, perde de kocaman bir kertenkele hemde çok büyüktü köyde yaşayanlar büyük oluyor genelde....
oğlumda perdenin dibinde yatağı :53: allahım delirecektim, hemen çocuğu alıp komşuya kaçtım :34:
eşim gelene kadar eve girmedim eşim gelince öldürdü....
yerde halıda otururken bile birden gözümüze ilişiveriyor bilhassa kırkayak çok var...
hamamböcekleri falan bana karınca gibi masum geliyor artık, akrep yılan olmasa aman razıyım hamamböceğine çıyana :43:
Çok zormuş işiniz. :( burası da ormanlık. Karşı taraf körfezi görüyor arkamız komple orman. Neyse ki tam ormanın dibi değil arada evler var. Ankara'ya dönünce rahat bi nefes alacağım. Çıyan kırkayak yılan onlara hiç gelemem of of of.
Ben de en çok gece banyodakinin devamı olmasından korktum. BAnyodaki gelmez de ya kolukların altında da varsa diye. :18: Banyodaki ışık açınca kaçtığından gece ışığı açıp uyudum.

Kapı baca açık mı yayıyorsunuz?

bacağımı akrep sokmuştu aman yarabbim ben böyle acı görmedim 1 hafta bağırdım ağrıdan. ki ranzanın üst katında yatıyordum beni gözüne kestirmiş mendebur. neyse hasar almadan kurtulmuşsun.
Ben bir şey olmaz densin de rahat rahat uyuyayım diye konu açtım ama herkesin kötü anıları varmış :) geçmiş olsun sana da bi daha başına gelmez umarım. Bi daha o ranzada nasıl uyudun. :) ben bu evde nasıl uyuyacağım diye düşünüyorum.

3 yıl önce falandı sanırım. Evde kuşumuz vardı o zaman benim yatağımın yanında duruyodu. Bi sabah kalktım kuşun kafesini başka yere götürecektim kaldırmamla simsiyah hamam böceği büyüklüğünde akrep ! :18: Tabi ben akrep olduğunu anlamadım , hamam böceği sandım . Hatta akrepler daha basık duruyolar hamam böceğine göre , ölmüş sandım onu ben . Hiç kıpırdamadı :53: Anneme söyledim , bi baktı akrep bu dedi , öldürdü. Uzun süre evde zor uyumuştum . Bursada apartmanda, 3.katta yaşıyoruz bi de :18:

3 yıl önce falandı sanırım. Evde kuşumuz vardı o zaman benim yatağımın yanında duruyodu. Bi sabah kalktım kuşun kafesini başka yere götürecektim kaldırmamla simsiyah hamam böceği büyüklüğünde akrep ! :18: Tabi ben akrep olduğunu anlamadım , hamam böceği sandım . Hatta akrepler daha basık duruyolar hamam böceğine göre , ölmüş sandım onu ben . Hiç kıpırdamadı :53: Anneme söyledim , bi baktı akrep bu dedi , öldürdü. Uzun süre evde zor uyumuştum . Bursada apartmanda, 3.katta yaşıyoruz bi de :18:
Nemi severlermiş Bursa da nemli herhalde? Ankara'ya dönünce de rahatlayamayacağım bu gidişle. :D

Back
X