Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy başak erkeklerı nefret ederım böle tıplerden..benım en yakın arkm basak erkek yanı.....öle bır sevgılım olsun ıstemezdım....kılın teki birde aşırı kıskanççç....tuhaf huyları var....
Doğru söze ne hacet.. Kıskançlıklarını es geçmemek lazım amman !
pek uyumlu burçlar olmadıklarını biliyorum sadece ama bu dünyada ne olmazlar oluyo tabi :) burçlar uyumsuz olsa bile bence karsındaki insanı tanımaya çalış kimse burcunun tüm özelliklerini almaz tabi :) Bide kendimden konusuyorum daha çok yükselenimin özelliklerini almışımdır mesela eğer önemliyse bu konu senin için yükselenide göz önüne al derim
allahaşkına şu resimdeki senmisin sensen ne güzel saç rengin var öyle değilsende bu rengin adıne acabaaa:44:
ayyy öyle demeyin kıs iyidir başak iyidir:44:bende başakım ama kızım benm erkek halimi düşüniyim :44: kız bundan iyisi şamda kayısı..böyle sadık olmazdı başkası her halll...
Konu başlığını okuyunca tebessüm ettim
Bende akrep burcuyum ve bir zamanlar çok sevdiğim insan da başak burcuydu.
Şunu demeliyim ki bu başak erkekleri çok fena.Benim bahsettiğim kişi öyleydi.
Fenalıktan kastım da kendi dediği olsun ister idi.Olmayınca da açardı ağzını.
Sonra çok açık sözlü hemde çok.Çat çat söylüyor laflarını.
Birde çok sessiz oluyorlar.
Eyyy ben bunu severken o da beni severmişte hiç ne bir söylemek ne bir belli etmek hiç yoktu.
Ve yaşanamsı gereken bir aşk ta bu kişi sayesinde yaşanamadan bitti gitti....
Her insan aynı değildir tabi seninki nasıldır bilmem canım.