Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrep Kadını - Başak Erkeği

Violen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2011
148
0
mrb kızlar akrep kadını ile başak erkegi arasıında nasıl bi uyum vardır yada bu başak erkekleri nasıldır ciddi anlamda evlilik için yola çıktıgım bi ilişki ama nasıldır sizce bilenlerden yardım bekliyorum

pek uyumlu burçlar olmadıklarını biliyorum sadece ama bu dünyada ne olmazlar oluyo tabi :) burçlar uyumsuz olsa bile bence karsındaki insanı tanımaya çalış kimse burcunun tüm özelliklerini almaz tabi :) Bide kendimden konusuyorum daha çok yükselenimin özelliklerini almışımdır mesela eğer önemliyse bu konu senin için yükselenide göz önüne al derim

Konu başlığını okuyunca tebessüm ettim:KK61:
Bende akrep burcuyum ve bir zamanlar çok sevdiğim insan da başak burcuydu.
Şunu demeliyim ki bu başak erkekleri çok fena.Benim bahsettiğim kişi öyleydi.
Fenalıktan kastım da kendi dediği olsun ister idi.Olmayınca da açardı ağzını.
Sonra çok açık sözlü hemde çok.Çat çat söylüyor laflarını.
Birde çok sessiz oluyorlar.
Eyyy ben bunu severken o da beni severmişte hiç ne bir söylemek ne bir belli etmek hiç yoktu.
Ve yaşanamsı gereken bir aşk ta bu kişi sayesinde yaşanamadan bitti gitti.... :KK31:
Her insan aynı değildir tabi seninki nasıldır bilmem canım. :KK61:

ayy başak erkeklerı nefret ederım böle tıplerden..benım en yakın arkm basak erkek yanı.....öle bır sevgılım olsun ıstemezdım....kılın teki birde aşırı kıskanççç....tuhaf huyları var....

ayy başak erkeklerı nefret ederım böle tıplerden..benım en yakın arkm basak erkek yanı.....öle bır sevgılım olsun ıstemezdım....kılın teki birde aşırı kıskanççç....tuhaf huyları var....

Doğru söze ne hacet.. Kıskançlıklarını es geçmemek lazım amman !

Doğru söze ne hacet.. Kıskançlıklarını es geçmemek lazım amman !

ayyy öyle demeyin kıs iyidir başak iyidir:44:bende başakım ama kızım benm erkek halimi düşüniyim :44: kız bundan iyisi şamda kayısı..böyle sadık olmazdı başkası her halll...:KK1:

pek uyumlu burçlar olmadıklarını biliyorum sadece ama bu dünyada ne olmazlar oluyo tabi :) burçlar uyumsuz olsa bile bence karsındaki insanı tanımaya çalış kimse burcunun tüm özelliklerini almaz tabi :) Bide kendimden konusuyorum daha çok yükselenimin özelliklerini almışımdır mesela eğer önemliyse bu konu senin için yükselenide göz önüne al derim

allahaşkına şu resimdeki senmisin sensen ne güzel saç rengin var öyle :KK16:değilsende bu rengin adıne acabaaa:44:

ay kızlar korktum valla ii bişey diyen yok kıskanç erkek de hiç çekilmez yani aşırısı yoksa azcık kıskansın tabi:KK66:bilmiyorum daha tanımıyorum ama baya bi istekli görünüyor şuan neyse yorumları bekliyorum artık ..:KK52:

akrep burcu arkadasim bes yildir basak burcu sevgilisiyle beraber. tabi sorunlari var kendilerine gore ama gayet de anlasiyolar.

ayyy öyle demeyin kıs iyidir başak iyidir:44:bende başakım ama kızım benm erkek halimi düşüniyim :44: kız bundan iyisi şamda kayısı..böyle sadık olmazdı başkası her halll...:KK1:

Ama şimdi sende öyle deme canımm
Burçların kızı erkegi çok fark ediyor
Misal akrep kadın-erkek :KK1:

akrep burcu kız arkadaşım başak burcundan biriyle evli..gayet de güzel anlaşıyorlar onlar...

Başak burçları iyidir kaliteli,zarif bi yaşam sürerler,titizdirler,temizliğe düzenli bi yaşama önem verirler...Dipnot : Kendim başak değilim :):):)

Efendim 8 ay 7 gün sonra allah izin veririse bir akrwep kadını ile başak erkeği evlenecek.
Başka erkekleri doğru kendi istedikleir olsun ister , kıksnaçtır ama akrep kadınına ne demeli hiçbir burç akrep kadınını alt edmez kızlar. Bir arkadaşımız sevgi sözcükleri söyleme zdemiş . Benimki tam tersi her zaman söyler ifade eder.bir de çevre ,a ilede etkili . çünkü kaynatamda eşine sürekli güzel sözler söyler:):):) gıcıktır biraz ama bende uyuzum tamamlıyoruz:) başak ile akrep bence gayet uyumlu ... Zıt kutuplar çekiyorlar ne de olsa:)

1 bucuk yıldır birlikteyiz.Allah nazardan korusun diyorum öncelikle..

Çok vaktim yok işe gidicem yarın erkenden yatıcam o yzden şmdi ,ama kısaca bahsetmek gerekirse..Başak erkeği çok mantıklı ve anlayışlı bir burçtur en baştan kurallarını koyarsan o kuralların ihlal edilmeyeceğinden emin olabilirsn.Beni zaman zaman düşündüren bir şey varsa şayet ,o da başak erkeğinin aşırı mantığından kaynaklanan duygusuzluğudur :)) sana güzel şeyler söylese bile bu gelecekte mutlu olmanız için verilen bir teminattır başak erkeğine göre ..akrep kadınları duygularını çok derinde yaşar ve aşırı sever belli etmesede..aradığın yoğunluğu bulamıcağını peşin peşin söyliyim ben evlenmeyi düşündüğüm halde zaman zaman düşünürüm hayalimde ki o tutkulu aşktan çok uzak çünkü ve hiç bir zamanda öyle olmayacak işte bu yüzden bazen karamsarlığa düşüyorum fakat yinede mantıklar uyuşur ,hayat felsefesi uyuşur ayrıca çokta uyumludur ve benim bütün kahrımı çeker zavallıcığım.. :)) başak burcu daima yüksekleri hedefler ve ulaşır. Kötü özellikleri mıymıy olması :KK70: acayippppp üşengeç ve mıymıylar haberin olsun benm babamda başak burcu sevgilimde:KK70: bugün doğumgünümdü ve yağmur yağdığı için gelmedi :KK70: çok mutluyum şahsen :KK70: tam adamına rastladı yani bu konu :KK70:

başak erkeği ile 13 yılımı deviriyorum .tek şunu söyleyeceğim tavşanla bir kaplumbağnın aşkı ...umarım anlamışsındır:))

tabikide kaplumbağa başak.. kızlar bende 11aydır evliyim çok iyilerdir bikere ağzından yanlışlıkla şu şöle olmalı die laf çıktımı tamm o öle olacaktı hani die die başını yer senin:KK70: hımm ayrıcaa evett çokk kanı yavaşşlar çokk evcimenler. ben akrepim ve tez canlıyım eşimde tam tersine o iş olur yha die sallıorlar :) he ayrıca kıskançlardır bazen derinden yaşarlar belli etmezler bazende dillendirirler:KK70::KK70:

Konu başlığını okuyunca tebessüm ettim:KK61:
Bende akrep burcuyum ve bir zamanlar çok sevdiğim insan da başak burcuydu.
Şunu demeliyim ki bu başak erkekleri çok fena.Benim bahsettiğim kişi öyleydi.
Fenalıktan kastım da kendi dediği olsun ister idi.Olmayınca da açardı ağzını.
Sonra çok açık sözlü hemde çok.Çat çat söylüyor laflarını.
Birde çok sessiz oluyorlar.
Eyyy ben bunu severken o da beni severmişte hiç ne bir söylemek ne bir belli etmek hiç yoktu.
Ve yaşanamsı gereken bir aşk ta bu kişi sayesinde yaşanamadan bitti gitti.... :KK31:
Her insan aynı değildir tabi seninki nasıldır bilmem canım. :KK61:

Benimde bir başağım var seviyormu anlamış değilim dengesiz bi gidiyor bi geliyor bi ilgili bi ilgisiz çözemiyorum bizimde sonumuz senin gibi olsun istemem bu arada bende akrep =):KK43::KK16:

Aman nazar degmesin diyerek baslıyım akrep burcuyum 3 yıllık bi iliskim var sevgilim basak burcu.
Vallahi kendisi cok üşengeçtir, herseyi yeri ve zamanında en iyi olacak sekilde ister hersey mukemmel olmalıdır onun gözünde, titizdir, cokta acık sözlüdür cekinmeden herseyi söyler yüzüne karsı.Cok romantiktir birde yani her zaman sevdiğini söylemesede gözleriyle belli eder bakıslarıyla anlatır :) ben cok memnunum valla tek sevmediğim özelliği sunlar; aşırı kıskanc yaa soludugun havadan nem kapıyor bide dediği herşey olsun istiyor.. onun dısında iyiyiz iyi :)

X