Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrep İle Aslan Burcu Uyumu

E

EU2

Ziyaretçi
Bu topicte bu konu nasıl atlanmış pek anlam veremedim..:1shok:

Böyle bir uyum olmadığından sebep midir acep? -tatlicadiarzu-

Eşleri veya yakınları akrep olan değerli arkadaşların engin bilgi ve deneyimlerini bizimle paylaşmalarını rica ediyorum. :a015:

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim çok akrep arkadaşim var ayrica çok akreple çiktim mutlu ediyorlar,duygulariniza karşi saygililar,açikçasi ben bir olumsuzluk yaşamadim..
Bir akrebin size aşik olmasini istiyorsaniz hep tetikte olun hep sakin pozitif ve sadik olun..özellikle sadakate önem verirler..sizdeki en ufak değişimi bile anliyorlar gerçekten..gözleriyle anlatiyor duygularini..önce arkadaş olun,zamanla size güven duymasini sağlayin ,yardimci olun,affedici olun.

ben bir aslan burcu kızıyım ve şunu gerçekten söyleyebilirim ki akreple aslanın aşk anlamındaki uyumu gercekten mükemmel fakat ben bir akrep bayanıyla cok da iyi arkadaslıklar kuramıyorum anlaşamıyorum.anlaştıysam da bu cok nadirdir diyebilirim.

evet akreplerin erkekleri daha iyidir bencede..
benim daha öncede yazdığım gibi bir dolu akrep arkadaşım var ,hatta akrep burcu bir ilkokul arkadaşım facebookta beni aylarca aramış dediğine göre benden hoşlanıyormuş ilkokuldayken'' ama söyleyememiştim ''dedi..çok hoşuma gitti.şimdi onunla birşey olurmu bilmem. ...o çok istiyor ama ,benim kafam karışık sanki ,çünkü ben aslan burcuyum. kontrol meraklısıyım sonra onu sıkmak istemem kıskançlıklarımla

evet akreplerin erkekleri daha iyidir bencede..
benim daha öncede yazdığım gibi bir dolu akrep arkadaşım var ,hatta akrep burcu bir ilkokul arkadaşım facebookta beni aylarca aramış dediğine göre benden hoşlanıyormuş ilkokuldayken'' ama söyleyememiştim ''dedi..çok hoşuma gitti.şimdi onunla birşey olurmu bilmem. ...o çok istiyor ama ,benim kafam karışık sanki ,çünkü ben aslan burcuyum. kontrol meraklısıyım sonra onu sıkmak istemem kıskançlıklarımla

her şey sende bitiyor.bir ilişkiye yön vericek olan erkekten daha fazla bayandır bence.her insan sevdigini tabiki de kıskanır ama herşeyin aşırısı gibi kıskançlıgın da aşırısı kötüdür.akrep erkekleri de tatlı kıskançlıklardan hoşlanırlar.en azından kıskansan da abartma ya da ona fazla belli etme.dogru insansa zaten kıskanmanı gerektircek birşeyler yapmaz.kıskançlık güvensizlikten dogar.sengözlerimebaksanab

hayırLı sabahLar.. Ben akrep burcuyum meseLa ve asLan burcu bi sevgiLim varr :) 2 iddaaLı bi karakter oLduğumuz kanısındayım.. Ama vazgeçiLemz de bi iLişkimiz var bi tutku varr .. Uzun süredir beraberiz ve bi şekiLde tamamLıyoruz.. Ben bi akrep oLarak AsLan erkeği hayranıyımm :)

hayırLı sabahLar.. Ben akrep burcuyum meseLa ve asLan burcu bi sevgiLim varr :) 2 iddaaLı bi karakter oLduğumuz kanısındayım.. Ama vazgeçiLemz de bi iLişkimiz var bi tutku varr .. Uzun süredir beraberiz ve bi şekiLde tamamLıyoruz.. Ben bi akrep oLarak AsLan erkeği hayranıyımm :)

gerçekten mi bende akrep hayranıyım akrep erkekleri çok hoşuma gider hep..ayrıca yaşam felsefelerinide çok beğeniyorumhihoyyyt

evett tatLım ben akrebim ve yavukLum asLan çok şükürr sositososito
asLan erkeğini hep sevmişimdir karakter oLarak sevmekten ziyade hayranLıktı ama soraa aşık oLdum asLanaa :asigim:
asLan erkeği serttir yönendirebiLir koruyucu koLLayıcıdır saygı düşkünüdür kendine güvenendir hemide nasııı şakkıdı

selam hanımlar bende bir akrep burcuyum eşim arslan burcu :asigim:beş yıllık evliyim altıya azkaldı mart 24 te altı yıl olacak rabbimin izniyle Şenizbenim kociş daha çok duygusal tanıdığım diğer arslan burçlarına benzemez dediği dedik değildir her zaman saygılı her zaman ölçülü oldukçada duygusaldıra.s. rabbim herkese böyle eşler nasip etsin çok mutluyum ve çok huzurluyum:1hug::1hug::1hug:

şu cümlen olayı çok güzel özetlemiş....

ben akrep burcuyum....eşim aslan burcu...ben aslan burcu erkeklerinden nefret ederdim..hala da sevmem......sırnaşık şey

çünkü akrepte yönetmeyi sever, gizli gizli....aslan resmen ben yöneteceğim der.....ikisi de çok baskın burçlardır..çok fazla çatışma çıkacağı kesindir ama ne yaparlarsa yapsınlar kopamazlar malesef...kaydirigubbakcemile5

şu cümlen olayı çok güzel özetlemiş....

ben akrep burcuyum....eşim aslan burcu...ben aslan burcu erkeklerinden nefret ederdim..hala da sevmem......sırnaşık şey

çünkü akrepte yönetmeyi sever, gizli gizli....aslan resmen ben yöneteceğim der.....ikisi de çok baskın burçlardır..çok fazla çatışma çıkacağı kesindir ama ne yaparlarsa yapsınlar kopamazlar malesef...kaydirigubbakcemile5

evet tatLım hakLısın bizde gizLiLik var bunu seviyoruzz!! asLan aşikare diyo bunu doğru.. ama vazgeçiLmez bişi aradaki.. tutkuLu hırsLı zevkLi bişi.. heyecan doLu zannımcaa :jeyyar:

tamam ama aslan erkeğinin aşikare oluşu akrep bayanının hoşuna gider gurunu okşarda...
akrep erkeğinin gizlilik takıntısı aslan bayanını içten çökertip; akrepten soğumasına neden oluyor...

erkek asLan_akrep bayan iLişkisi iLe bayan asLan_akrep erkek bu iLişki farkLı birbirinden..
ben seviyorum yani dediğim gibi sevmekten öte hayranLık çekici buLmak tutkuLu geLiyo bana.. Acı çekiyorum çok bazen ama benim yaşayışımda bu yani.. Şikayetçi değiLim o yüzden..

anlıyorum, ama ne olursa olsun ben bir akrep hayranıyım

mersi tatLım ben de asLan hayranıyımm şakkıdı
asLan erkeği bi başkaaa :asigim: :jeyyar:
sen de akrep erkeğine hayran ohhh sositososito

aslan kadınıyım açık konuşmak gerekirse yatakta çok iyi anlaşıyoruz,günlük hayatta da kötü olduğumuz söylenemez

Bademellacığım;
akreple mi çıkıyorsun yoksa evlimisin?evliysen eğer ne güzel başarmışsın akreple evlenmeyi

bende asLana evlenecuumm inşaLLahhh vakti bi geLsinn :jeyyar:
annatırım o zaman ben de :jeyyar:

inşallah

aslanın dediğim dedik hallerine umarım dayanırsın,arada bir de çocuklaşıyoruz

inşallah

aslanın dediğim dedik hallerine umarım dayanırsın,arada bir de çocuklaşıyoruz

evett dediğim dedik inatt haLLeri çok cidden..a.s
benim inatt oLmamada dayanamıyoo gıcık oLuyoo kaydirigubbakcemile3
çocuk gibi bazen onada evett,pek tatLı pek sevimLi :asigim:
neyse ne işte sert mert çocuk gibi ama aşığım bee seviyorumm :asigim: kaydirigubbakcemile2 :1hug:

X