- 14 Şubat 2014
- 165
- 56
- 34
- Konu Sahibi ogretmnhnm
Hanımlar merhaba şunu belirtmeliyim ki merak ettiklerimi buranın yorumlarını okuyarak giderebiliyorum şimdi ben derdimi paylaşıp sizlerden fikir almak istiyorum gerçekten çıkmazdayım.. Yüzeysel anlatacağım Benim 5 yıllık bir ilişkim var ben aslan burcuyum sevgilim Akrep bu 5 yılın 6 ayını yan yana kalanını uzak mesafede geçirdik hiç ayrılmadık kpss atama işleri günlük olaylar derken çok sorun atlattık ama hiç kopmadık ben ilk senemizde atandım onu bekledim evlenmek için tek engel buydu o kadar sabrettik ki kaybetmek istemedik birbirimizi o hep mücadele etti ben bekledim birbirimizi sevdiğimizden çok eminiz. Fakat benim tek bir problemim var o da sevgilimin cinselliğe düşkün olması bu benim başıma hep bela oldu sosyal medyada. Gerçekten dört dörtlük diyebileceğim birisi aileler tanıştı biz kaynaştık bu sene atanacak teklif etti yüzük taktı her şey çok güzel giderken ben mutlaka bir şeyini yakalıyorum sosyal medyada. Öncekiler belki hafifti küstüm konuşmadım özürler yeminler vs ama son olay beni bitirdi. Atama beklerken askere gitti bu süreçte bir takıp sitelere girmiş mesajlar atmış ihtiyaç giderme amaçlı siteler anladınız siz. Bu kişi de bana ekran fotosu attı o an gözüm döndü ve ilişkiyi bitirdim her yerden engelledim her şeyi sildim canıma kattığım adamdan bir anda soğudum. Ve sonraki 4 günlük süreçte ilk defa onu böyle gördüm yerle bir oldu ilk defa ağladı geri dön diye yalvardı canına kıymak istedi gece gündüz ulaşmaya çalıştı ben blöf yapmıyordum gerçekten ilk defa ayrıldım ondan. Sen olsan asla affetmezdin dediğimde sustu sacece af diledi son bir şans verdim şimdi eski halime dönmem için yalvarıyor ilk defa beni kaybetme korkusu yaşattım ona. Ama bende de bir şeyler gitti. Ben zaten onu her istediğinde bir şekilde tatmin ediyordum ilişkimizde cinsellik de vardı zaten başkalarına ihtiyaç duyması beni yıkdı. Şimdi yaza düğün düşünüyorduk bendeki güven yerle bir.. Şeref namus sözü veriyor her şeyi düzelticem diye. Ben nerelere gidem kızlar kendimi ateşe mi atıyorum yoksa zamana bıraktığım iyi mi oldu dua ediyorum hayırlısı neyse o olsun.. Yorumlarınızı bekliyorum akrep burcu başıma bela..