İkizler Burcu 22 Mayıs - 21 Haziran akrep burcu olup ikizler yüzünden çıldıracak olanlar=)

canım nasıl bir vaka olduğunu sen de az çok tahmin edersin. :KK70: birkaç gün önce yaşadığım olaydan örnek vereyim. akşam uyumadan önce mesaj attım. canım seni çok özledim, biriki güzel sözüne ihtiyacım var dedim. buna ne cevap verdi sence? "beni zorlama!" dedi. 40 dakika boyunca beni zorladın da zorladın diye tartıştı. sonra ben pes edip uyudum. ertesi gün hiçbişey olmamış gibi günaydın tatlım diye mesaj atmış. :KK53::KK53: aynı seninki gibi ufacık meseleye takılıp saatlerce bazen günlerce küser.

Al işte ya.. Ne kadar cinsler.. Bende dün aradım ben sana mj atarm tekrar ararsn dedi 1 saat sonra kendisi aradı.. Ki bende tl si yok o yüzden sesi çıkmıyor diye düşünüyordum ama varmış yüklemiş...Ne zaman yükledin dedim 2gün önce dedi şaşırdım ama niye aramadın sormadn diye kızmadım..Çok soğuk konştu bende öyle yaptm....Eskiden daha ilgiliydi bir haller oldu..Farklı yerlerdeyiz nasıl toparlanırız bilmiyorum.Ben dün adımımı attım gene ama çok üzülüyorum ya =( (1de yattım saat7 /uyuyamıyorum bile :18::KK14:)

Al işte ya.. Ne kadar cinsler.. Bende dün aradım ben sana mj atarm tekrar ararsn dedi 1 saat sonra kendisi aradı.. Ki bende tl si yok o yüzden sesi çıkmıyor diye düşünüyordum ama varmış yüklemiş...Ne zaman yükledin dedim 2gün önce dedi şaşırdım ama niye aramadın sormadn diye kızmadım..Çok soğuk konştu bende öyle yaptm....Eskiden daha ilgiliydi bir haller oldu..Farklı yerlerdeyiz nasıl toparlanırız bilmiyorum.Ben dün adımımı attım gene ama çok üzülüyorum ya =( (1de yattım saat7 /uyuyamıyorum bile :18::KK14:)

ah canım ya. ben kaç gece uykusuz kaldım kimbilir. gecenin 11 buçuğunda başlayıp sabah 5-6 ya kadar benimle tartıştığı oldu kaç kere ufacık şeylere takılıp. Kapa telefonu, vur kafayı yat dimi. ne tartışıyorum... ama öyle suçlamalar yapıyor ki cevap vermezsem onlar üstüme yapışıp kalacak. kaç kere sabaha kadar ağladığım oldu. gözümde çok ciddi bir rahatsızlık çıktı geçen gün. kontr yüklemiş seni aramamış. çünkü o klasik ikizler. canı isterse arar, canı isterse buluşur.

ah canım ya. ben kaç gece uykusuz kaldım kimbilir. gecenin 11 buçuğunda başlayıp sabah 5-6 ya kadar benimle tartıştığı oldu kaç kere ufacık şeylere takılıp. Kapa telefonu, vur kafayı yat dimi. ne tartışıyorum... ama öyle suçlamalar yapıyor ki cevap vermezsem onlar üstüme yapışıp kalacak. kaç kere sabaha kadar ağladığım oldu. gözümde çok ciddi bir rahatsızlık çıktı geçen gün. kontr yüklemiş seni aramamış. çünkü o klasik ikizler. canı isterse arar, canı isterse buluşur.

offfffffffff of içim o kadar huzursuzki gene ses yok yok... ayrılmayı düşünmeye başladım..bu kadar mutsuz olmayı hakedecek birşey yapmadım ...Seninkide abartlı..biz 1seneye flan zor ulaşırız böyle giderse 3ay olacak 2gün sonra ama bende hal kalmadı ...Psikolojm bozuldu resmn yaa... Sizdemi ayrı şehirlerdesnz cnm ? sence ben napym ?_

offfffffffff of içim o kadar huzursuzki gene ses yok yok... ayrılmayı düşünmeye başladım..bu kadar mutsuz olmayı hakedecek birşey yapmadım ...Seninkide abartlı..biz 1seneye flan zor ulaşırız böyle giderse 3ay olacak 2gün sonra ama bende hal kalmadı ...Psikolojm bozuldu resmn yaa... Sizdemi ayrı şehirlerdesnz cnm ? sence ben napym ?_

biz de şu an ayrı şehirlerdeyiz cnm. cnm seninki de ilk aylardan böyleyse zormuş ya. benimki dengesizliğine son 4-5 ayda başladı. canımdan bezdim o ayrı tabi. sana tavsiyem, kesinlikle üstüne fazla düşme. anında sıkılıp kaçıyorlar. aramıyorsa sen de arama. eninde sonunda arayacak bak gör.

biz de şu an ayrı şehirlerdeyiz cnm. cnm seninki de ilk aylardan böyleyse zormuş ya. benimki dengesizliğine son 4-5 ayda başladı. canımdan bezdim o ayrı tabi. sana tavsiyem, kesinlikle üstüne fazla düşme. anında sıkılıp kaçıyorlar. aramıyorsa sen de arama. eninde sonunda arayacak bak gör.
Ya gittiğinden beri 5gün geçti 2kez ben aradm..ne mesaj var ne başka birşey ...tmm problem yaşamş olabilrzde..bu umursamaz haller neyn nesi.. vardım die bile haber vermemişti ..Artık cnm sıklmaya başladı..pişman olmycaıma emn olsam şimdi ayrılırm...çok kafaya taktm yaa.. Biz akrepler bilrsn cnm yya hep ya hiç deriz..konuşmuorlar ama ceplerndemyz anlamıormki..Net bişi bilsm ona göre yol alcm..

Dengesiz bu ikizlerle ne yapıcaz arkadaşlar??Çıldırtıyor beni of..:KK52:

''ikizler dengesizse'' sizin söyleminizle
akrepte ; sinsidir,içten pazarlıklı ve kıskançtır plancıdır, kindardır beklemedigin anda sokar sorun ondadır derim
oldu mu ????

Bir ikizler bayanı olarak bende savunayım burcumu...:d AKrep burcu sizde aşırı ilgiden bunaltıyorsunuz...
İkizlere nerdesin ne yaptın diye sürekli ararsanız kaçırırsınız... evet sıkıntıya gelemezler ...

İkizler burcu bir anda birçok şeyle ilgilenebilir mesala ben buraya yazarekn başka bir sayfada başka birşeyler okuyorum...

İkizlerin zaman zaman uzaklaşmasını hoş göreceksiniz. O herkesden uzaklaşır kendi kabuğuna çekilir...

Çabuk vazgeçer...

Kafasına yatmayan birşeyler olmadı kendi kendini ikna eder ve vazgeçer...
Çok hızlı düşünür ama zor karar verirr...

aklından geçenleri asla hayal edemezsiin..
o yüzden ortamlardan çabuk sıkılıp somurtabilir.. yada hiç konuşmaya bilir...

Neden ikizleri anlamaya çalışmıyorsunuz....

İkizleri çözemezsiniz o bile kendini çözememişken siz nasıl çözeceksiniz .... Sürekli kendini yenileyen bir insanın aynı kalmasını beklemez zordur... sizde değişeceksiniz ilgisini çekeceksiniz....

Siz aynı kalırsanız tabiki sizden kaçar...

ikizler erkeği karşındaki insanın kendi istediği şekilde değişmesini ister ama genelde kendisi bir türlü değişmez değişmiş gibi yapar

X