Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de çıldıcaaaaaaaam
canım benimkiyle aramızda baya yaş farkı var ve kariyerli biri
beni çok beğeniyo ama bende bilgi eksikliği görüyo yani eğitime önem veren bi ikizler
artı o dengesiz paylaşmaya duvar ören birisi
ben çok sabır gösterdim ona
bir buçuk yıl öncesinden tanışmıştık
o zamandan beri çok sabır gösteriyorum
bazen bi ilgi bazen hiç ilgi yok
telefon da açmaz
ama arada patlıyorum
patladığım konularda düzeliyo ama çok sabııııııııırlı olman gerekiyo
ve henüz biz birbirimize tam bi sevgili gibi deavranmıyoruz
saygı ve mesafe var daha
karışık ya benimki
off zor her haliyle zor...3gündür susuyor kafayı yicem..
hadi yaaa benim eşimde ikizler ama çok şükür yedirtmiyo bana kafayı:)2sene çıktık 9senedirde evliyiz çok şükür benim eşimlede aramızda 9 yaş var ve oda kariyerli biri ben lise mezunuyum ama çok koştu peşimden çok istedi neler etti evlenelim diye razı olsun ben ve herkes diye belkide tatlımı geliyorum şimdide ona çok şükürrr amaaaaa o tam bi ikizlerde ben tam bi akrep değilim heralde yükselenimi dahada taşıyorum yay
hadi yaaa benim eşimde ikizler ama çok şükür yedirtmiyo bana kafayı:)2sene çıktık 9senedirde evliyiz çok şükür benim eşimlede aramızda 9 yaş var ve oda kariyerli biri ben lise mezunuyum ama çok koştu peşimden çok istedi neler etti evlenelim diye razı olsun ben ve herkes diye belkide tatlımı geliyorum şimdide ona çok şükürrr amaaaaa o tam bi ikizlerde ben tam bi akrep değilim heralde yükselenimi dahada taşıyorum yay
arama, ilgi gösterme
biğraz uzak dur mutlaka arıyo
nerdesin der
korkmamamız gerektiğini de anladım
ben korktukça vevaya ne söylemeye çekiniyosam daha beter oluyoı
o yüzden korkma canım
korkması gereken biri varsa o
bi gün çok inat ettip ve hiç ne aradım ne mesaj ne de internette konuştuk
mail atmış 15 gün sonra nerdesin diye
yine cvp vermedim
ve taaa3 ay geçti aradan öyle direk beni aradı öyle devam ettik
offf inanamıyorum yaa...bende benimkini 3senedir tanıyorum 2sene önce gene çıkıyor gibi olmuştuk...ayrılmıştım ben sonra gene buldu beni... hiç olmazsa her yaz 1kere görüşürdük..3aydır düzenli gidiyordukda..öyle 3-4ay aramazsa zaten 5aya burda gelince gene bulur beni arar... arkadaşım var onunkide ikizlerde ayrılıp çıkıp ayrılıp çıkıp 10.senelerine girdiler şaka gibi ..Allah bize sabır versin gerçekten... içimi rahatlattın sağol canım..
ben de ikizlerden çeken bir akrebim. aranıza alın beni de.
rica ederim canım
ama senin de anlattıklarına bakarsak hemen hemen ikizler erkekleri birbirine benziyorlarmış
gel canım gel gel seninki ne tür bir vaka :)) benmki 4gündr susmştu ben dayanamadm azönce aradm artk..hiçbişi olmamş gibi konuşuo:S