İkizler Burcu 22 Mayıs - 21 Haziran akrep burcu olup ikizler yüzünden çıldıracak olanlar=)

canım benimkiyle aramızda baya yaş farkı var ve kariyerli biri
beni çok beğeniyo ama bende bilgi eksikliği görüyo yani eğitime önem veren bi ikizler
artı o dengesiz paylaşmaya duvar ören birisi
ben çok sabır gösterdim ona
bir buçuk yıl öncesinden tanışmıştık
o zamandan beri çok sabır gösteriyorum
bazen bi ilgi bazen hiç ilgi yok
telefon da açmaz
ama arada patlıyorum
patladığım konularda düzeliyo ama çok sabııııııııırlı olman gerekiyo
ve henüz biz birbirimize tam bi sevgili gibi deavranmıyoruz
saygı ve mesafe var daha
karışık ya benimki

canım benimkiyle aramızda baya yaş farkı var ve kariyerli biri
beni çok beğeniyo ama bende bilgi eksikliği görüyo yani eğitime önem veren bi ikizler
artı o dengesiz paylaşmaya duvar ören birisi
ben çok sabır gösterdim ona
bir buçuk yıl öncesinden tanışmıştık
o zamandan beri çok sabır gösteriyorum
bazen bi ilgi bazen hiç ilgi yok
telefon da açmaz
ama arada patlıyorum
patladığım konularda düzeliyo ama çok sabııııııııırlı olman gerekiyo
ve henüz biz birbirimize tam bi sevgili gibi deavranmıyoruz
saygı ve mesafe var daha
karışık ya benimki

off zor her haliyle zor...3gündür susuyor kafayı yicem..

hadi yaaa benim eşimde ikizler ama çok şükür yedirtmiyo bana kafayı:)2sene çıktık 9senedirde evliyiz:nazar: çok şükür benim eşimlede aramızda 9 yaş var ve oda kariyerli biri ben lise mezunuyum ama çok koştu peşimden çok istedi neler etti evlenelim diye razı olsun ben ve herkes diye belkide tatlımı geliyorum şimdide ona çok şükürrr amaaaaa o tam bi ikizlerde ben tam bi akrep değilim heralde yükselenimi dahada taşıyorum yay

hadi yaaa benim eşimde ikizler ama çok şükür yedirtmiyo bana kafayı:)2sene çıktık 9senedirde evliyiz:nazar: çok şükür benim eşimlede aramızda 9 yaş var ve oda kariyerli biri ben lise mezunuyum ama çok koştu peşimden çok istedi neler etti evlenelim diye razı olsun ben ve herkes diye belkide tatlımı geliyorum şimdide ona çok şükürrr amaaaaa o tam bi ikizlerde ben tam bi akrep değilim heralde yükselenimi dahada taşıyorum yay

ne güzel ya böyle şeyleri okuyunca mutlu oluyorm:)Allah bozmasn..biz aynı yaştayız(20) :KK70: senelerdir istedi o hep beni ...ama şimdi birlikteyiz diye mi bu haller anlamıyorum..birde farklı şehirlerdeyiz..1hafta önce yanımdaydı..gelmeden önce herşey iyiydi gelince çok hırçınlaşıp kavga ettik..aslında düzelebilrde sesi çıksa daha ii olcak..

ne güzel ya
allah nazarlardan korusun canım
peki biraz bahseder misin ya çok merak ettim
belki biraz bize tiyo olur

çok eskiden çıkmıştım ikizlerle amanin benden uzak dursun bir hafta dayanamadım ayrıldım yok anam yok onun yüzünden depresyona girdim bee şu an çok mtlym sevgiilim yay ben akrep çk svyrm onu çok:KK69::KK4:

korkmamamız gerektiğini de anladım
ben korktukça vevaya ne söylemeye çekiniyosam daha beter oluyoı
o yüzden korkma canım
korkması gereken biri varsa o

korkmamamız gerektiğini de anladım
ben korktukça vevaya ne söylemeye çekiniyosam daha beter oluyoı
o yüzden korkma canım
korkması gereken biri varsa o

aslında haklısın...geri döner bir şekilde değil mi ? peki hiç ayrılma kararı alıp geri döndüğü oldu mu?

bi gün çok inat ettip ve hiç ne aradım ne mesaj ne de internette konuştuk
mail atmış 15 gün sonra nerdesin diye
yine cvp vermedim
ve taaa3 ay geçti aradan öyle direk beni aradı öyle devam ettik

bi gün çok inat ettip ve hiç ne aradım ne mesaj ne de internette konuştuk
mail atmış 15 gün sonra nerdesin diye
yine cvp vermedim
ve taaa3 ay geçti aradan öyle direk beni aradı öyle devam ettik

offf inanamıyorum yaa...bende benimkini 3senedir tanıyorum 2sene önce gene çıkıyor gibi olmuştuk...ayrılmıştım ben sonra gene buldu beni... hiç olmazsa her yaz 1kere görüşürdük..3aydır düzenli gidiyordukda..öyle 3-4ay aramazsa zaten 5aya burda gelince gene bulur beni arar... arkadaşım var onunkide ikizlerde ayrılıp çıkıp ayrılıp çıkıp 10.senelerine girdiler şaka gibi ..Allah bize sabır versin gerçekten... içimi rahatlattın sağol canım..:KK3:

offf inanamıyorum yaa...bende benimkini 3senedir tanıyorum 2sene önce gene çıkıyor gibi olmuştuk...ayrılmıştım ben sonra gene buldu beni... hiç olmazsa her yaz 1kere görüşürdük..3aydır düzenli gidiyordukda..öyle 3-4ay aramazsa zaten 5aya burda gelince gene bulur beni arar... arkadaşım var onunkide ikizlerde ayrılıp çıkıp ayrılıp çıkıp 10.senelerine girdiler şaka gibi ..Allah bize sabır versin gerçekten... içimi rahatlattın sağol canım..:KK3:

rica ederim canım
ama senin de anlattıklarına bakarsak hemen hemen ikizler erkekleri birbirine benziyorlarmış

gel canım gel gel seninki ne tür bir vaka :)) benmki 4gündr susmştu ben dayanamadm azönce aradm artk..hiçbişi olmamş gibi konuşuo:S

canım nasıl bir vaka olduğunu sen de az çok tahmin edersin. :KK70: birkaç gün önce yaşadığım olaydan örnek vereyim. akşam uyumadan önce mesaj attım. canım seni çok özledim, biriki güzel sözüne ihtiyacım var dedim. buna ne cevap verdi sence? "beni zorlama!" dedi. 40 dakika boyunca beni zorladın da zorladın diye tartıştı. sonra ben pes edip uyudum. ertesi gün hiçbişey olmamış gibi günaydın tatlım diye mesaj atmış. :KK53::KK53: aynı seninki gibi ufacık meseleye takılıp saatlerce bazen günlerce küser.

X