Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrep Burcu Genel Özellikleri !

ben terazı burcuyum ama eşim akrep burcu merk ettm ozellklernı vede gordumkı hepsıde tutuyo butn ozellker onda var dogru valla

bende akrep burcuyum ve şu dedektiflik kısmı tamamen bana uyuyo bir çok gizemli olayı ortaya çıkardım ve şu leb demeden leblebiyi anlayanlardayım.

ama kötü kalpli kısmı yanlış,bir özelliği daha var akrebin,asla ona yapılan iyiği ve kötülüğü unutmaz,söylenen en ufak bir sözü hafızasına kaydeder yeri geldiğinde söyleyen kişiye hatırlatır,resmen ayaklı kaset çalar gibidir her söyleneni beynine işler asla unutmaz ..............en azından ben böyleyim.............................

gerçekten hiçbirşeyi unutmazmı ?
birde bişi soracağım bir soru soruyorum cevap vermiyor bana
,bir sorunumu var yoksa bana kızgınmı? anlayamıyorum bi yardım

ben de akrebim ve gerçekten hiçbirşeyi unutmuyorum iyiliğide kötülüğüde saklayıp saklayıp kendime dert ediyorum.

Bende akrebimmm...Sinirliyim,çok çabul parlıyorum sonra hemen sönüyorum,biraz erkeksi huylarım var,araştımacıyım dedektif gibi yani,birine sinir olmuşsam birdaha ısınamam o kişiye,sevgilime trip atarım o da anlamaz neden tirp attığımı sonra bende ilerleyen zamanlarda neden tirp attığımı bilmem,alınganım,çok çabuk küserim yani.

evet akrep ler bunu kotu taraflarını kabullenmeseler bıle ıclerınde bu ozellıklere sahıptırler ama kotu ozellıklerınden daha fazla ıyı ozellıklerı vardır

gerçekten hiçbirşeyi unutmazmı ?
birde bişi soracağım bir soru soruyorum cevap vermiyor bana
,bir sorunumu var yoksa bana kızgınmı? anlayamıyorum bi yardım

evt cnm mağalesef hiç birşeyi unutmayan cinslerdeniz.bazen banada olur eğer çok sinirliysem cvp vermemeyi tercih ediyorum bu karşımdakini dahada deli ediyor doğal olarak ama elimde değilki eğer cvp versem coook eskilere de gidiyorum ben sen bana sunuda yapmıstın ailenede sunu yapmıştı v.s .genelde geçmişle cok yasıyoruz biz akrepler bunun nedeni yapılanları asla affedememiz bence en azından ben buyum huyum kurusun.konuşmuyosa yada konuştuğu zamanda kırıcı oluyosa bilki sana feci öfkelidir cnm..:a015:

bende akrebim ve nedense kendimi şanslı hissediyorum.
başkalarının akrep olduğumu öğrendiklerinde hiç şaşırmamaları ve
iç geçirerek bakmaları da çok ilginç..
hele akrep olduğumu öğrenen bikaç erkeğin peşimden deli gibi koşmasına ise
hiç anlam verememiştim.. (akreplerin cinselliğe düşkün olmalarından mı kaynaklanıyo acaba :)))
neyse sağlam kararlar verebildiğim için mutluyum..

bende akrep burcuyum bütün özelliklerini birbir kendimde buluyorum .. çok sabırlıyım çok damarıma basılmadığı sürece gayet ılımlıyım ama basarlarsaa damarıma yapacaklarımdan ben bile korkuyorummkötükedihüso

akrep burcuyum ve burcumun özelliklerini taşıyorum...
burcumdan da çok memnunum...
tek sorunum bu kadar kontrol sahibi ve mükemmeliyetçi olmak istememin beni hırpalaması...(kötü bir cümle oldu, idare edin.)
insanlar anlayamıyor ya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…