- Konu Sahibi seymacemal
Arkadaşlar ben 3 yıldır bır akrep burcu erkeğiyle görüşüyorum.gorusmemızde soyle o en basından berı bana kur yapıyordu açık açık hoşlandıgını soyluyordu.ben 3 yıldır arkadasca davrandım.hiç yuz vermedım.yerı geldı acık acık tersledım.kavga ettık vs.3 yıldır onunla ılgılenmedım yanı hep arkadasca yaklaştım.ben öğrencıyım oda çalışıyor . ılk aynı şehırdeydık sonra onun tayını cıktı tekırdaga bende suan ıspartadayım.psıkolog olması anlayıslı olması cok dıkkatımı cektı.tavrımı net koymuyorum cıddı dusunmuyorum dıye kavgalarımız oldu.en son kusmustuk 4 ay once sonra bana mesaj atmıstı bende basımdan salmak ıcın nişanlanıcam dedım.bu ay benı tekrar aradı konustuk.bende ona bır sans verebılırım dıye dusundum.kalkıp tekırdaga gıttım hemde ıspartadan.gunumuz cok guzel gectı.akşam oldu fılm ızlerken yakınlaşmak ıstedı cınsel anlamda.reddettım tabı bu duruma cok sinirlendi.açık açık benımle dusundugu seylerı paylaştı.ertesı gune ailesı kahvaltıya cagırmıs benden bahsetmıs onu dedi.tabı onu reddettıgım ıcın sınırlendı ve ertesı gunu kahvaltıya gıtmedık ben ıspartaya gerı dondum.şuan benımle konusmuyor.konussada terslıyor.kızıyor.bagırıyor.herşeyı telafı edıcem dıyorum ıstemıyorum senı artık dedı.bırde sevmedıgını soyledı.sevmesen 3 yıl neden konusasın benımle dedım.o zamandı sen şansını bana geldıgınde kaybettın dedı.Hanımlar ben meger ondan hoşlanıyormusum ama hep peşimde oldugu için ilgilenmemişim.şuan barışmak ıstıyorum onunla.ne yapmalıyım akıl verın lutfen