akrep burcu erkeğine ne yapmalıyım yardımcı olurmusunz

seymacemal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2012
94
2
48
Ankara
Arkadaşlar ben 3 yıldır bır akrep burcu erkeğiyle görüşüyorum.gorusmemızde soyle o en basından berı bana kur yapıyordu açık açık hoşlandıgını soyluyordu.ben 3 yıldır arkadasca davrandım.hiç yuz vermedım.yerı geldı acık acık tersledım.kavga ettık vs.3 yıldır onunla ılgılenmedım yanı hep arkadasca yaklaştım.ben öğrencıyım oda çalışıyor . ılk aynı şehırdeydık sonra onun tayını cıktı tekırdaga bende suan ıspartadayım.psıkolog olması anlayıslı olması cok dıkkatımı cektı.tavrımı net koymuyorum cıddı dusunmuyorum dıye kavgalarımız oldu.en son kusmustuk 4 ay once sonra bana mesaj atmıstı bende basımdan salmak ıcın nişanlanıcam dedım.bu ay benı tekrar aradı konustuk.bende ona bır sans verebılırım dıye dusundum.kalkıp tekırdaga gıttım hemde ıspartadan.gunumuz cok guzel gectı.akşam oldu fılm ızlerken yakınlaşmak ıstedı cınsel anlamda.reddettım tabı bu duruma cok sinirlendi.açık açık benımle dusundugu seylerı paylaştı.ertesı gune ailesı kahvaltıya cagırmıs benden bahsetmıs onu dedi.tabı onu reddettıgım ıcın sınırlendı ve ertesı gunu kahvaltıya gıtmedık ben ıspartaya gerı dondum.şuan benımle konusmuyor.konussada terslıyor.kızıyor.bagırıyor.herşeyı telafı edıcem dıyorum ıstemıyorum senı artık dedı.bırde sevmedıgını soyledı.sevmesen 3 yıl neden konusasın benımle dedım.o zamandı sen şansını bana geldıgınde kaybettın dedı.Hanımlar ben meger ondan hoşlanıyormusum ama hep peşimde oldugu için ilgilenmemişim.şuan barışmak ıstıyorum onunla.ne yapmalıyım akıl verın lutfen

işler karışmış sanki biraz , cinsel yönden yaklaşmak istediğinde tepki vererek en doğrusunu yapmışsın canım ve bu yüzden seni tersliyorsa yol ver gitsin niyetini belli etmiş

işler karışmış sanki biraz , cinsel yönden yaklaşmak istediğinde tepki vererek en doğrusunu yapmışsın canım ve bu yüzden seni tersliyorsa yol ver gitsin niyetini belli etmiş

haklısın oyle tabı ama o opusursek sevgılı olabılecegımızı dusunmus 3 yıldır bsey olmayınca opusursek etkılenecegımı dusunmus oyle dıyor.

Bence burclardan yola cikarak sonuclara varmaya calisma, cünkü burclarin genel karakteristik özellikleri cogunlukla tutsa da, ayni burca sahip birbirinden cok farkli erkekler var.

Ama yok illa akrep burcu dersen, akrep burcu erkegi cinsellige düskünlügü ile bilinir zaten. Cinsellik onlar icin askin vazgecilmez bir parcasi gibidir fakat cok da güvenmek akil kari degildir. (ancak genelleme yapmak istemem)

Siz cinsellik istedigini söylemissiniz ilk yazinizda, hatta sinirlendiginden falan bahsetmissiniz. Sadece bir öpücük gibi durmuyor anlattiklariniz.

Karari verecek olan sizsiniz. Eger sadece bir öpücükse sizin de icinizden geliyorsa, ben cinsellik istedigini düsünerek reddettim dersiniz, anlarsa anlar, anlamazsa ceker gider.

Ayrica siz simdi megerse hoslaniyormusum diyorsunuz ama yasiniz büyük ihtimalle genc oldugu icin uyarmak isterim, genc kadinlar genelde uzun süreli tanidiklari birine bir sans vereyim derken reddedildiklerinde genelde seviyormus, begeniyormus gibi hissederler. Duygularinizin karistigi bir dönemdesinizdir muhakak.

Son düzenleme:
Canım vallahi uğraşma ömrünü yer :) Akrep mi koşarak uzaklaş :) 2senede anca adam edebildim. Bide o 3sene sen ona yüz vermemişsin ters yapmışsın ya hırs yapmış o hırsları çok fena bunların ama çokta dediğim dediktirler.

Bence burclardan yola cikarak sonuclara varmaya calisma, cünkü burclarin genel karakteristik özellikleri cogunlukla tutsa da, ayni burca sahip birbirinden cok farkli erkekler var.

Ama yok illa akrep burcu dersen, akrep burcu erkegi cinsellige düskünlügü ile bilinir zaten. Cinsellik onlar icin askin vazgecilmez bir parcasi gibidir fakat cok da güvenmek akil kari degildir. (ancak genelleme yapmak istemem)

Siz cinsellik istedigini söylemissiniz ilk yazinizda, hatta sinirlendiginden falan bahsetmissiniz. Sadece bir öpücük gibi durmuyor anlattiklariniz.

Karari verecek olan sizsiniz. Eger sadece bir öpücükse sizin de icinizden geliyorsa, ben cinsellik istedigini düsünerek reddettim dersiniz, anlarsa anlar, anlamazsa ceker gider.

Ayrica siz simdi megerse hoslaniyormusum diyorsunuz ama yasiniz büyük ihtimalle genc oldugu icin uyarmak isterim, genc kadinlar genelde uzun süreli tanidiklari birine bir sans vereyim derken reddedildiklerinde genelde seviyormus, begeniyormus gibi hissederler. Duygularinizin karistigi bir dönemdesinizdir muhakak.

haklısın canım cınsellık dedıgım opusmek sarılmak falan.reddedınce trıplere gırdı.

Hmmm bir düşüneyim. Mars'ın etkisinden dolayı baya baya bir cinsel odaklıdır kendisi. Kincidir. Kırılırsa ödetmek için elinden geleni yapar. Canını yakmadan da durmaz. Hep kaçar ve kovalanmak ister. Kovalamayı bıraktığın an başa döner kendisi kovalamaya başlar. Kendine aşırı güvenir, dünyayı kendinin yarattığını sanır. Kendine aşırı güvenli bir sevgili/ kız arkadaş/eş ister. Başka ...... Zordur ya. Severse gerçekten sever ama ancak yedeklerinden kurtulduğun zaman seni mutlu edebilir ... Yapabiliyorsan kaçarak uzaklas ondan.

Canım vallahi uğraşma ömrünü yer :) Akrep mi koşarak uzaklaş :) 2senede anca adam edebildim. Bide o 3sene sen ona yüz vermemişsin ters yapmışsın ya hırs yapmış o hırsları çok fena bunların ama çokta dediğim dediktirler.

sizin deneyımlerınız vardır tanırsız elde edemedıgı ıcınmı hırs yapmıs 3 yıl ugrastı.yoksa benım onu sevmedıgımı anladıgı ıcınmı.netıcede her erkek reddedılmekten hoşlanmaz.tabı benım bayada ters davranıslarım oldu.zaten patlak vermesının asıl nedenı ailesıne bana sormadan tanıstırmaya goturmesı oldu.oda bana senden bışey olmaz yeter artık cık hayatımdan dedı :( uzuldum tabı suan resmen kole oldum arıyorum ozurdılıyorum.nuh dıyor peygamber demıyor.3 yıldır tanıdıgım adam gıttı yerıne canavar geldı.yanına geleyım tekrardan dıyorum ıstemıyorum gelme.neden gelceksınkı erkek arkadasım gıbı takılamam senınle kanka olduk resmen dıyor ben sevgılı ıstıyorum kanka degıl dıyor.bırde bana guvenmedıgını soyluyor.

Hmmm bir düşüneyim. Mars'ın etkisinden dolayı baya baya bir cinsel odaklıdır kendisi. Kincidir. Kırılırsa ödetmek için elinden geleni yapar. Canını yakmadan da durmaz. Hep kaçar ve kovalanmak ister. Kovalamayı bıraktığın an başa döner kendisi kovalamaya başlar. Kendine aşırı güvenir, dünyayı kendinin yarattığını sanır. Kendine aşırı güvenli bir sevgili/ kız arkadaş/eş ister. Başka ...... Zordur ya. Severse gerçekten sever ama ancak yedeklerinden kurtulduğun zaman seni mutlu edebilir ... Yapabiliyorsan kaçarak uzaklas ondan.

onu kazanmanın bır yolu yokmu herkez akrep erkegınden kaçmayı soyluyor ama savassam olmazmı.ben oğlak burcuyum ve takıntılı bır yapım var.kaçmak yapıma ters.

sizin deneyımlerınız vardır tanırsız elde edemedıgı ıcınmı hırs yapmıs 3 yıl ugrastı.yoksa benım onu sevmedıgımı anladıgı ıcınmı.netıcede her erkek reddedılmekten hoşlanmaz.tabı benım bayada ters davranıslarım oldu.zaten patlak vermesının asıl nedenı ailesıne bana sormadan tanıstırmaya goturmesı oldu.oda bana senden bışey olmaz yeter artık cık hayatımdan dedı :( uzuldum tabı suan resmen kole oldum arıyorum ozurdılıyorum.nuh dıyor peygamber demıyor.3 yıldır tanıdıgım adam gıttı yerıne canavar geldı.yanına geleyım tekrardan dıyorum ıstemıyorum gelme.neden gelceksınkı erkek arkadasım gıbı takılamam senınle kanka olduk resmen dıyor ben sevgılı ıstıyorum kanka degıl dıyor.bırde bana guvenmedıgını soyluyor.

Canım ağzınla kuş değil totonla aslanda yakalasan güvenmez ki zaten :) biz 10dklık mesafedeyken ne kıskançlıklar yaşadık sen o kadar uzak şehirlerden yürütemezsin imkanı yok. Kıskançlıkları hastalık boyutunda. Benimki benim peşimden çok koşmadı ikimizde birbirimizden çok etkilenmiştik çünkü ama hayata bakışı hırs adamın :) Attığı adım aldığı nefes hırs. Eminim senin onu o istemediğin dönemlerde hırs yaptı yenilgiyi asla kabullenemezler beğenilmemeye hiç gelemezler. Tipik bir akrep burcuysa cidden uzak dur derim. Aile konusunda bende çıkmaya başladığımızın 3.günü sülalesiyle tanıştım resmen :) Ki benim erkek arkadaşım bana gerçekten değer veriyo bunu biliyorum ama kızdığında neler neler yaptı. Sen diyosun ya arıyorum açmıyo geleyim diyorum istemiyo diye sanki 1sene önceki ben yazmışım gibi geldi bi an :) Çok ağlayıp zırladım karşısında ayrılmayalım diye :)

Nasıl adam oldu dersen 1.5sene boyunca haklıda haksızda olsam ben hiççç ayrılalım demedim o hep dedi ben gittim yanına bi şekilde barıştım ama en son canıma tak etti ve ben ayrıldım 1ay ayrı kaldık hiç bi şekilde aramadım sormadım ve ilk defa o barışmak için çaba sarfetti o günden beri de çok şükür normal davranıyo.

Kavga etmeyi bilmez bunlar telefon kapatır yada ararsın açmaz vs vs. Dediğim gibi 2 sene uğraştım anca düzeldi tam anlamıyla olmasa da. Ama ben yoruldum biliyomusun o yüzden kaç diyorum sana. O da farkında yorulduğumun o yüzden eskisi gibi davranamıyo çünkü sabrımın kalmadığını biliyo.

Cinsellik konusuna fazla girmek istemiyorum ama erkeklerin geneli zaten böyle ama akrep erkekleri biraz daha düşkünler. O tamamen senin tercihine kalmış bi olay :)

Arkadaş tam olarak kısa ve öz tanımlamış :)

Kesinlikle katılıyorummm. Konu AKREP burcu erkeği ise kaç kurtul..

onu kazanmanın bır yolu yokmu herkez akrep erkegınden kaçmayı soyluyor ama savassam olmazmı.ben oğlak burcuyum ve takıntılı bır yapım var.kaçmak yapıma ters.

Bende koç burcuyum :) Başkası olsa katlanmazdı inadımdan katlandım belki de :) Gerçekten duygularından eminsen savaş. Ben köpek gibi aşık oldum sevgilime :) Ve hatta ilk gün nasıl aşıksam o kadar yaşattığı şeye rağmen hala öyle hatta daha fazla aşığım. Savaş o zaman üstüne git sürekli ara sen ondan daha inatçı davran :) Ama dediğim gibi duygularından eminsen önemli olan bu.

arkadaşlar hepiniz cok ıyı tanımlamısın akrep erkeğini.ve hepınızın dedıgı herşey bu adamda tutuyor.boyle pis huylumu bunlar ya:(
3 yıldırben kaçtıgım ıcın hep ıyı yonunu gormusum cunku hep anlayışlı ideal koca bıde kendısı psıkayatrıst oldugu ıcın cok ıyı laf yapıyor.hep benım gıbı bır eş istiyormus benım huhep yanlış kısılerı begendımı soylerdı.3 yıldır cok anlayıslı gorunuyordu.ama sımdı ben ustune dusunce ıyıce gerı cekıldı ve sureklı tersleme modunda.çocuk gıbı ne desem istemiyorum.kelime değişmiyor isteıyorum istemıyorum.bir omuz silkmesi eksik:) 2 haftada bezdırdı benı.sımdı ailesi yanında gelme dıyor yanıma.aslında ailesinin yanında oldugu soylemeden once gelme ıstemıyorum dıyordu.bugun bastırdım yarın ordayım yeter trıplerıne son ver dedım.baktım hemen gelme ailem yanımda dedı.bırde ailesinin yanında oldugunuda demıyor anca istemıyorum gelme dıyor.dıretmesem uyuz olcaktım

birde adam doktor.oyle yakısıklı ahım şahım bırşeyde değil.ben ona gore daha guzelım.ama gelın gorunkı egosu tavan yapmıs.sureklı kendını övuyor herşeyı o bılıyor.bırde şu kız mılletı yokmu adam doktor dıye içine dusucekler.facebookta bırşey paylaşsın inanın 100 den fazla kısı begenıyor.halıyle bunun havasından gecılmıyor.ben havasını sonduruyorum.dıger kızlar tavus kusu yapıp gonderıyor bana.bu adama oyle bırsey yapmalıyımkı aklı basına gelsın.

arkadaşlar hepiniz cok ıyı tanımlamısın akrep erkeğini.ve hepınızın dedıgı herşey bu adamda tutuyor.boyle pis huylumu bunlar ya:(
3 yıldırben kaçtıgım ıcın hep ıyı yonunu gormusum cunku hep anlayışlı ideal koca bıde kendısı psıkayatrıst oldugu ıcın cok ıyı laf yapıyor.hep benım gıbı bır eş istiyormus benım huhep yanlış kısılerı begendımı soylerdı.3 yıldır cok anlayıslı gorunuyordu.ama sımdı ben ustune dusunce ıyıce gerı cekıldı ve sureklı tersleme modunda.çocuk gıbı ne desem istemiyorum.kelime değişmiyor isteıyorum istemıyorum.bir omuz silkmesi eksik:) 2 haftada bezdırdı benı.sımdı ailesi yanında gelme dıyor yanıma.aslında ailesinin yanında oldugu soylemeden once gelme ıstemıyorum dıyordu.bugun bastırdım yarın ordayım yeter trıplerıne son ver dedım.baktım hemen gelme ailem yanımda dedı.bırde ailesinin yanında oldugunuda demıyor anca istemıyorum gelme dıyor.dıretmesem uyuz olcaktım

Ağızları hepsinin çok güzel laf yapar :)
Tam içime girmediğinde çok mükemmel gözükür çünkü kendini hep mükemmel anlatır ben çok iyiyim en iyi benim der :) mesleğindede üstüne yoktur çevresindeki herkeste onu seviyodur ona göre :) burç olarak narsist canım bunlar :)

Aynı anda aynı şeyi yazmışız :) kendilerini övmekten ölcekler bi gün :) eleştiriyede gelemezler canım aklında bulunsun :) bi konu hakkındaki fikrini değiştirmek deveye hendek atlatmaktan daha zordur inan :) ,

Tam içime girmediğinde çok mükemmel gözükür çünkü kendini hep mükemmel anlatır ben çok iyiyim en iyi benim der :) mesleğindede üstüne yoktur çevresindeki herkeste onu seviyodur ona göre :) burç olarak narsist canım bunlar :)[/QU

bunlar ilgiden hoşlanırlarmı.yanı ustune oldugundan daha cok dussem.ilgiden bunaltsam.en sonunda cıldırsa nasıl olur sence.şimdi mesaj atıyorum okuyor sadece whatsaaptan facebooktan normal mesajdan 3 nude okuyor.bılerek cevap vermıyor arada bır yem atıyor cevap verıyor gayet sakın bır şekılde.sonra yıne suskunları oynuyor

Tam içime girmediğinde çok mükemmel gözükür çünkü kendini hep mükemmel anlatır ben çok iyiyim en iyi benim der :) mesleğindede üstüne yoktur çevresindeki herkeste onu seviyodur ona göre :) burç olarak narsist canım bunlar :)[/QU

bunlar ilgiden hoşlanırlarmı.yanı ustune oldugundan daha cok dussem.ilgiden bunaltsam.en sonunda cıldırsa nasıl olur sence.şimdi mesaj atıyorum okuyor sadece whatsaaptan facebooktan normal mesajdan 3 nude okuyor.bılerek cevap vermıyor arada bır yem atıyor cevap verıyor gayet sakın bır şekılde.sonra yıne suskunları oynuyor

Zevkten 4köşedir şimdi o :D sende benim gibisin :) faceboook whatsapp tango viber chat on heryerden yazardım bi yandan arardım o açmazdı ama sonunda pes ediyolar onun üstüne düş sen şimdi sana karşı bişiler hissediyosa en fazla 3gün dayanır:) o gelincede sen çek kendini hırs yapsın yine ulaşamayıp :)

bu arada konu dışı ama bize dua edermisinizz sabah 8de hastaneye gidicez ameliyat olucak benim eşşek :(

Back
X