Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrep Burcu Erkeği ve İnadı

zeynep_tuana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2010
191
2
ya benim evlenecegim erkek akrep burcu. simdiden ne kadar inat oldugunu farkediyorum. ben inat degilim aslinda. sirf birisi bana karsi inatlasirsa bende harekete gecip inatlasiyorum.
yani karsimdaki insan inat ettiginde ben onun beni kendi emri altina almak istedigini düsünüyorum. altan alan taraf ben olunca sanirsam gururum inciniyor. bu yüzdende ne zaman karsimda net bir tavir veya inatlasma gibi bir durumla karsilasirsam inat yönüm kabariyor.
oysaki olumlu konusup sen bilirsin dese bana ben yine düsünüp onun istedigi karari veririm cok yumusak bir yapim var aslinda.
sirf karsidan sert ve net bir tavir görünce bende inat ediyorum iste.
napmam lazim? yardimci olurmusunuz lütfen?

senin burcun ne cnm

yani ona nasil davranmam lazim.. istedigim birseyi ona inat ettirmeden nasil halledebilirim. oda cok anlayislidir aslinda ama bazi konularda cok kararli oluyor iste.
bide farkettimki ben ne zaman bir konu hakkinda üstelesem o zaman sanki inat yapiyor ve kirici oluyor.
yoksa bir sorun olmuyor.
onu bu kararliligindan döndürebilirmiyim? en azindan böyle kesin konusmasa veya inat etmese bi sorun olmayacak

benim burcum yengec canim

akrepler kimi zaman yıpratıcı,huzursuz-inatçı,kıskanç ve cinseliğe önem veren,gizemli,çekicidirler.fazlasıyla fizikselliğe önem veren bir burç.sende yengeçmişsin ikinizde su grubu aslında çokda güzel anlaşmanız lazım kuzum niye böyle oldu?

canim diyorum aslinda bir sorunumuz yok cok anlayisli ince fikirlidir hassastir beni kirmaz kolay kolay. herzamanda istegimi redddetmez. her kararinin aslinda vardir mantikli bir aciklamasi.
ama bazen oluyorki tutuyor inadi. o konuda asla degistiremiyorsun fikrini. bitiriyo kapatiyo konuyu. mecburen ben ona uymak zorunda kaliyorum. bunuda herzaman yapmak istemiyorum iste.
simdi aramizda mesafe cok ben yurtdisindayim o türkiyede bu yüzden zaten aramiz uzak oldugu icin tavir yapmiyorum ona iyice ipler kopsun istemiyorum.
ama düsünüyorum acaba yaninda olsam tavir yapsam geri adim atarmi. yoksa hep bekleyen hep alttan alan benmi olurum? kendimi bu kadar ezdirmek istemiyorum acikcasi.

bu yüzden nasil davrancagimi bilmiyorum. ne yapsam nasil yapsam?
fazla inada bindirmeden. suyuna giderekmi bilmiyorum ama hani fikrini degistirme ihtimalim hicmi yok?
ne yapabilirim kendimi hakli hissettigim konularda ona uymak istemiyorsam?

bu yüzden nasil davrancagimi bilmiyorum. ne yapsam nasil yapsam?
fazla inada bindirmeden. suyuna giderekmi bilmiyorum ama hani fikrini degistirme ihtimalim hicmi yok?
ne yapabilirim kendimi hakli hissettigim konularda ona uymak istemiyorsam?

gerek yengeç gerek akrep aşırı şüpheci olduğundan bazı aralarında yanlış anlaşılmalar,inatlaşmalar olabilir.böyle durumda da iki tarafın derhal birbirlerine açık ve net olmaları gerekir aksi takdirde ilişkileri güvensizlik yüzünden yara alabilir.sezgileri kuvvetli olan bu iki burç aslında birbirlerini kolay anlayabilir.sizin ilişkinizbirbirinize uzak olduğunuz içinde bu tür sorunlar olabilir bence cnm,yakınkende böylemisiniz birde ona dikkat et.

canim güven konusunda sikinti yasamiyoruz.. ama dedigin gibi aramizdaki mesafe yüzünden böyle olabilir. yaninda yilda en fazla 1 ay kalabiliyorum. buda cok az bi süre.

ahh ahhh bunların inadı beni öldürecek benmde erkek arkadaşım akrep ve ben başak burcuyum ikimizde de inatçılık var bazen 1 hafta hiç knuşmuyoruz çok yıpratıcı oluyo benm için ama eğer ona istediğini yaptırmak istiyosan bunu yumuşak yumuşak söylemelisin süslü sözlerrle falan dile getir ozaman inadını kırabilirsin

canim öylede denedim.. söyle sirinlik falanda yapiyorum söylerken.. yalvariyorum bisey isterken..
yooook. dedigim dedik. sonra morali bozuluyo..daha fazlada israr edersem sinirleniyo.
cünkü konu onun icin kapanmissa kapanmistir bunu istiyo. offff napicam ben nasil yola getircem onu.. tatlilik siriinlik bile fayda etmiyo yaaa..

valla diyorum ya aynı dert bendede var evli olsak nasıl yola getirceğimiz malum aşırı düşkünler :)) ama bekar olunca derman yok benmkide öle dediğim dedik çaldığım düdük bizde alttan alma kısmıda farklı o ara bana sen nie konuşmuosun benm çok uykum geldi der şak telefonu kapatır sonra ben araar gönlünü alırım anlamadım bunları gitti :)))

ayy canim ya valla evlenince bende yapacagimi biliyorum ama ise yararmi ondan emin degilim iste.. ama simdi bekarken cok daha zor oluyor. böyleykende hep alismasin benim alttan almama istiyorum ama ben adim atmazsam ondan hic adim gelmiyecek zannedersem. o yüzden uzatmiyorum.. ben aramiz daha evlenmeden sogumasin istiyorum o yüzden herseyi yutuyorum simdilik. ama bu gidis hiiic iyi degil alismamasi lazim.. offf yokmu bunlarin bi cözümü

ne kadar süredir birliktesiniz bilmiyorum ama alttan alma olayını baştan halletmek lazım çünki akrepler zekiler yeni yeni değişirsen beni değiştirmek istiyo falan gbi kurgu kurabilir ama biras triplere gir bence biz ikimizde inatlaşıyoruz o adım atmazsa bende atmam o yüzden ilk adımlar ondan gelir hep önce o arar önce o konuşur ama bizde ilk zamandan beri böyleydi yani bunu benm huyum olarak bildiği için bi sorun çıkmıyo

benim abimde eşimde akrep burcu

bende terazi burcuyum

ama ikisindede zerre kadar inat yoktur.çok evcimenler çok kibarlar çok sadıklar ve çok düşünceliler

acaba bunu yükselenleri falanmı etkiliyorki

kinci değiller ama asla unutmazlar.ılımlılar sakinler

biri abim biri kocam olduğu iiçin böyle çok net konuşuyorum ikisinin arasında 1 gün var

ama çok sabırsız ve aceleciler.bişiyi kafalarına koydularmı hemen olacak hemen yapacaklar.

ben ikisindede böyle zor bi inat görmedim

akrep erkeğinin inadı karşı tarafa boyun eğdirme metodudur. ipler ya karşı tarafta yada tamamiyle kendi elinde olmalıdır. genelde kendi elinde tutmak isterler. eğer ipler elinde değilse bu ilişkiyi acımasızca bitirirler.

o inatlaştıkça bende inatlaşıyorum o bana çizgi koyuyosa bende ona koyuyorum böylece daha az inatlaşıyo gibi :) ya valla baş etmek zor sadece beni kaybetme korkusu olduğu için arada yumuşuyo buna da şükür

bende seninle aynı durumdayım canım. çok inat ben inada bindiğim zaman beni hemen ikna ediyo ama ben onu edemiyorum. sözleri kırıcı oluyo bazen mesela normalde cok iyiyiz ama tartısınca kedi köpek gibi oluyoruz bide ben simdi korkuyorum acaba askerden geldikten sonra değişirmi diye sizce değişirmi :S ben değişmez diye düsünüyorum ama cevremdeki bazı tecrübeli insanlar erkekler değişir askerden gelince diyorlar cok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…