- 15 Ocak 2010
- 191
- 2
-
- Konu Sahibi zeynep_tuana
ya benim evlenecegim erkek akrep burcu. simdiden ne kadar inat oldugunu farkediyorum. ben inat degilim aslinda. sirf birisi bana karsi inatlasirsa bende harekete gecip inatlasiyorum.
yani karsimdaki insan inat ettiginde ben onun beni kendi emri altina almak istedigini düsünüyorum. altan alan taraf ben olunca sanirsam gururum inciniyor. bu yüzdende ne zaman karsimda net bir tavir veya inatlasma gibi bir durumla karsilasirsam inat yönüm kabariyor.
oysaki olumlu konusup sen bilirsin dese bana ben yine düsünüp onun istedigi karari veririm cok yumusak bir yapim var aslinda.
sirf karsidan sert ve net bir tavir görünce bende inat ediyorum iste.
napmam lazim? yardimci olurmusunuz lütfen?
benim burcum yengec canim
bu yüzden nasil davrancagimi bilmiyorum. ne yapsam nasil yapsam?
fazla inada bindirmeden. suyuna giderekmi bilmiyorum ama hani fikrini degistirme ihtimalim hicmi yok?
ne yapabilirim kendimi hakli hissettigim konularda ona uymak istemiyorsam?
gerek yengeç gerek akrep aşırı şüpheci olduğundan bazı aralarında yanlış anlaşılmalar,inatlaşmalar olabilir.böyle durumda da iki tarafın derhal birbirlerine açık ve net olmaları gerekir aksi takdirde ilişkileri güvensizlik yüzünden yara alabilir.sezgileri kuvvetli olan bu iki burç aslında birbirlerini kolay anlayabilir.sizin ilişkinizbirbirinize uzak olduğunuz içinde bu tür sorunlar olabilir bence cnm,yakınkende böylemisiniz birde ona dikkat et.
ahh ahhh bunların inadı beni öldürecek benmde erkek arkadaşım akrep ve ben başak burcuyum ikimizde de inatçılık var bazen 1 hafta hiç knuşmuyoruz çok yıpratıcı oluyo benm için ama eğer ona istediğini yaptırmak istiyosan bunu yumuşak yumuşak söylemelisin süslü sözlerrle falan dile getir ozaman inadını kırabilirsin
valla diyorum ya aynı dert bendede var evli olsak nasıl yola getirceğimiz malum aşırı düşkünler :)) ama bekar olunca derman yok benmkide öle dediğim dedik çaldığım düdük bizde alttan alma kısmıda farklı o ara bana sen nie konuşmuosun benm çok uykum geldi der şak telefonu kapatır sonra ben araar gönlünü alırım anlamadım bunları gitti :)))canim öylede denedim.. söyle sirinlik falanda yapiyorum söylerken.. yalvariyorum bisey isterken..
yooook. dedigim dedik. sonra morali bozuluyo..daha fazlada israr edersem sinirleniyo.
cünkü konu onun icin kapanmissa kapanmistir bunu istiyo. offff napicam ben nasil yola getircem onu.. tatlilik siriinlik bile fayda etmiyo yaaa..
ayy canim ya valla evlenince bende yapacagimi biliyorum ama ise yararmi ondan emin degilim iste.. ama simdi bekarken cok daha zor oluyor. böyleykende hep alismasin benim alttan almama istiyorum ama ben adim atmazsam ondan hic adim gelmiyecek zannedersem. o yüzden uzatmiyorum.. ben aramiz daha evlenmeden sogumasin istiyorum o yüzden herseyi yutuyorum simdilik. ama bu gidis hiiic iyi degil alismamasi lazim.. offf yokmu bunlarin bi cözümü