• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akrep burcu erkeği nasil bir aşıktır?

kelebekmenekse

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2012
952
119
73
Sevgili hanımlar,
Evet merak ettiğim akrep burcu erkegi nasıl bir sevgilidir nasıl bir estir?
Kolay aşık olurlar mi?
hoşlandıkları zaman bunu karşı cinse nasıl ifade ederler?
Duygularını anlatmak da güçlük çekerler mi?
Sevgili olunduğunda aldatmaya meyilli midirler?
Bunun gibi şeyleri merak ediyorum genellemenyapmak doğru olmaz tabi ama ufak tefeknipuclar verir bize burçlar diye düşünüyorum.
Şimdiden teşekkür ederim yorumlariniz için.

Canım akrep burcu erkeği duygularını hemen belli ederler yani direk söyler onlarda çekinme yoktur çok çabuk bir kişiden hoşlanmaya başlarlar ama yerli yersiz konuşurlar benden bu kadar :)))

arkadaşın dediği gibi asla çekinmeden söyler hoşlanırsa, söylemiyorsa hoşlanmıyordur nettir yani... ancak aldatma potansiyelleri vardır, gizli saklı işlere bayılırlar.
Hadi ya :110: ama ben o fırsatı hiç vermedim sıcak samimi davranmadim hatta çoğu zaman selam bile vermedim çocuğa. Yine de hoşlanmış olsa benden soyler miydi fikriniz nedir.
Zaten çok çekici oluyor akreperkekleri aldatma potansiyelleri vardır yaziyo her yerde doğrudur.Hoppa

Canım akrep burcu erkeği duygularını hemen belli ederler yani direk söyler onlarda çekinme yoktur çok çabuk bir kişiden hoşlanmaya başlarlar ama yerli yersiz konuşurlar benden bu kadar :)))
Konuşurken gülümsüyor hep birde hep gozlerimin içine bakıyor ben kalırsam hile bu onlar icinnsiradannbir davranış mi hoslanmış olsa direk açılır miydi yani?

Konuşurken gülümsüyor hep birde hep gozlerimin içine bakıyor ben kalırsam hile bu onlar icinnsiradannbir davranış mi hoslanmış olsa direk açılır miydi yani?
akrep erkeği zaten gözlerini iyi kullanır.. bütün akrepler iyi kullanır aslında. gözlerinizin içine içine bakması bir işaret değil bence ama eğer sizden hoşlandıysa o sizi bulur. istediğiniz kadar ilginizi belli etmeyin, kendini fark ettirir.

akrep erkeği zaten gözlerini iyi kullanır.. bütün akrepler iyi kullanır aslında. gözlerinizin içine içine bakması bir işaret değil bence ama eğer sizden hoşlandıysa o sizi bulur. istediğiniz kadar ilginizi belli etmeyin, kendini fark ettirir.
Peki kıskandıgini f arketmistim bir keresinde. Bunu bariz belli etti. Kiskaniyorsa demekki hoşlanmış diye dusundum ama açılmadı bir adım bile gelmedi bana.sadece gülüyor bakarken gözlerinin içi parlıyor. Bide kiskandi gibi oldu.ama tek hi adim yok bana karsi.
Birde ben suan onu sosyal medyadan kiskandirmaya çalışıyorum akrep erkeklerini kıskandırmak iyi degil ters teper diyorlar yanlış ki yapıyorum ne yapacagimi şaşırdım.

Hepsi öyle canım gözlerini gözlerinden ayırmaz direk söyler hoşlandığını cidden bu kadar benzerlik olmaz kötü espri yaptığında bile gülüyor seninle konuşurken bile başka bir kızla konuşabiliyor o karaktere sahip

Peki kıskandıgini f arketmistim bir keresinde. Bunu bariz belli etti. Kiskaniyorsa demekki hoşlanmış diye dusundum ama açılmadı bir adım bile gelmedi bana.sadece gülüyor bakarken gözlerinin içi parlıyor. Bide kiskandi gibi oldu.ama tek hi adim yok bana karsi.
Birde ben suan onu sosyal medyadan kiskandirmaya çalışıyorum akrep erkeklerini kıskandırmak iyi degil ters teper diyorlar yanlış ki yapıyorum ne yapacagimi şaşırdım.
canım benim deneyimlerime göre ki 2 erkek arkadaşım akrepti hatta biri yükseleni de akrepti. kıskandırmak işe yarar. yani ters tepme durumu abartıya kaçan bir kıskandırma olmasın, o kişiyle çıkmak, birlikte olmak gibi intibalara neden olursan silerler. klasik erkek aslında bu anlamda.

ama ilgi duyduğu halde gelmiyorsa ya hayatında biri vardır ve bu çevresindekiler tarafından bilindiği için açıkça gelemiyordur. eğer böyle bir durumu yoksa deniyor olabilir, hislerinden emin olmaya çalışıyor olabilir. çok sabırlıdırlar. bu kişilere sabır taşı bile denebilir. ama avantajları bir kere sever ve alışırsa gerçekten de vefalı oluyorlar, asla unutmazlar. senelerce arar sorarlar. bu bakımdan ayrangönüllü değil. ama işte geçmişinde bu kadar sevdiği bir kız varsa da senin açından sorun oluyor. o kızı artık sevmese bile hep aklında, hep sosyal medyadan ordan burdan iletişimdedir.

benim eski erkek arkadaşımın 2si de kaç sene oldu hala benle iletişimde olma çabaları vardı ya. artık deli ederler. hayatlarında biri olur ona rağmen o eski ortaklık-dostluk olayının bozulmasına tahammülleri yok. ben iletişimi kesmesem normal arkadaş gibi görüşmeye devam ederlerdi.

Biraz burçlara ilgiliyim ama şey tarzı değilim hani günlük yazılan burçlara inanmam ama burçların insanlara belli özellikler kattığına inanırım. O yüzden bildiğim kadarıyla size açıklayayım.

Akrep burcu erkekleri genelde sevgilerini belli ederken ağır davranır. Uzatır konuyu, seni tanımaya çalışır iyice hemen hop ilişkiye başlayalım demez. Kıskançtır, şüphecidir, kolay kolay her insana güvenmez. Uzun süre seni dener, ona ne kadar sadık kalabiliyorsun kendince bir dener seni yani. O yüzden kıskandırmanı pek önermem ona sadık kalabileceğini göstermelisin. Şikayetlenen kadınlardan pek hoşlanmaz, tatlı dilli ama kendi işini de kendi halleden, ayakları yere sağlam basan kadınlardan hoşlanır. Sözlerini tutabiliyor musun bunları da önemser.

canım benim deneyimlerime göre ki 2 erkek arkadaşım akrepti hatta biri yükseleni de akrepti. kıskandırmak işe yarar. yani ters tepme durumu abartıya kaçan bir kıskandırma olmasın, o kişiyle çıkmak, birlikte olmak gibi intibalara neden olursan silerler. klasik erkek aslında bu anlamda.

ama ilgi duyduğu halde gelmiyorsa ya hayatında biri vardır ve bu çevresindekiler tarafından bilindiği için açıkça gelemiyordur. eğer böyle bir durumu yoksa deniyor olabilir, hislerinden emin olmaya çalışıyor olabilir. çok sabırlıdırlar. bu kişilere sabır taşı bile denebilir. ama avantajları bir kere sever ve alışırsa gerçekten de vefalı oluyorlar, asla unutmazlar. senelerce arar sorarlar. bu bakımdan ayrangönüllü değil. ama işte geçmişinde bu kadar sevdiği bir kız varsa da senin açından sorun oluyor. o kızı artık sevmese bile hep aklında, hep sosyal medyadan ordan burdan iletişimdedir.

benim eski erkek arkadaşımın 2si de kaç sene oldu hala benle iletişimde olma çabaları vardı ya. artık deli ederler. hayatlarında biri olur ona rağmen o eski ortaklık-dostluk olayının bozulmasına tahammülleri yok. ben iletişimi kesmesem normal arkadaş gibi görüşmeye devam ederlerdi.
Kiskandirma durumunu soyle yapiyorum normal samimi oldugum vur arkadaşım fotoğraflarına yorum yapıyor beğeniyor falan o şekilde.
Yoksa aynı ortamda bulunduğumuz zaman mesela tek bayan bendimnbir sürü erkek içinde ne kimseye bakıyordum ne konuşuyordum. Hatta o yanimdayken asılan tipler oluyordu azarliyordum ters konuşuyordum o açıdan güvenini sarsacak bir Şey hiç yapmadım. Suna sadece sosyal medya teknortamimiz belki acilir diye birde kıskandirmayi denemek istedim.
Açıkça gösterdiği bir kız arkadaşı yok sizin de dediğiniz ya deniyor düşünüyor ölçüp tartiyor kafasinda ya da hoslanmadi.
O yonlerinide biliyorum geçmişe biraz taktik yaşıyor akrepler.

Biraz burçlara ilgiliyim ama şey tarzı değilim hani günlük yazılan burçlara inanmam ama burçların insanlara belli özellikler kattığına inanırım. O yüzden bildiğim kadarıyla size açıklayayım.

Akrep burcu erkekleri genelde sevgilerini belli ederken ağır davranır. Uzatır konuyu, seni tanımaya çalışır iyice hemen hop ilişkiye başlayalım demez. Kıskançtır, şüphecidir, kolay kolay her insana güvenmez. Uzun süre seni dener, ona ne kadar sadık kalabiliyorsun kendince bir dener seni yani. O yüzden kıskandırmanı pek önermem ona sadık kalabileceğini göstermelisin. Şikayetlenen kadınlardan pek hoşlanmaz, tatlı dilli ama kendi işini de kendi halleden, ayakları yere sağlam basan kadınlardan hoşlanır. Sözlerini tutabiliyor musun bunları da önemser.
Teşekkür ederim bende sizin gibi düşünüyorum burçlar insaninnkarakterine etki ediyor. Bazı özellikler katıyor.
Tanımak için bir çabasında yok işin kotubyani bu yani hoşlanmıyor benden o halde.:110:

senin burcun ne? Ilk sevgilim bir akrepti illallah ettirdi. Birkere acayip kiskanclar. Cinselige düskünler (bu asamada gereksiz bildi :D) Aldatmaya meyilliydi benimki ama bu zaten burc degil karakter meselesi. Ha birde birseyi asla unutmazlar ne yapar eder yapmasini istemedigin birseyi yaptiginda acisini cikarir ve sürekli yüzüne vurar. Vallahi benim ki karaktersiz biri oldugu icin iyi özeliklerini sayamadim aklimda bunlar kalmis zaten :D

senin burcun ne? Ilk sevgilim bir akrepti illallah ettirdi. Birkere acayip kiskanclar. Cinselige düskünler (bu asamada gereksiz bildi :KK70:) Aldatmaya meyilliydi benimki ama bu zaten burc degil karakter meselesi. Ha birde birseyi asla unutmazlar ne yapar eder yapmasini istemedigin birseyi yaptiginda acisini cikarir ve sürekli yüzüne vurar. Vallahi benim ki karaktersiz biri oldugu icin iyi özeliklerini sayamadim aklimda bunlar kalmis zaten :KK70:
Benim burcum basak canım. Yapar akrepler ya aslında az çok biliyorum akrep bakanıyla aynı evi paylaşıyorum hayatı biraz zehir etme huyları var biliyorum inşallah benim sevdigim kişi öyle değildir. Şimdiden korkmuyor değilim aslında.

Akrep'e dürüst olun güven konusunda kafa karıştıracak hiç bir şeye mahal vermeyin . he hoş kafa karıştıracak şey bulmakta zorlanmaz ya neyse :KK14:
Aldatma meyillisi gibi görünse de gerçekten sevdiği zaman kendini kapatır .

Zor'u oynaman lazım; kolay'ı sevmez. Ne kadar severse o kadar peşinden gelir.
Kıskançtır, deli gibi kıskanır ama yeri gelir domuz inadı vardır kıskandığını falan anlayamazsın.
Güzel bakar, sessiz sever.
Nettir; seviyorsa anlarsın, sevmediği ortamda tutamazsın.
Bi şeyi yanlış mı yaptın? Seni uyarır, bir iki söyler baktı olmuyor; ama seni de seviyor, vazgeçemiyor senden: acısını çıkarta çıkarta sever.
Hiçbir şeyi unutmaz; fil hafızası kadınlarda değil akrep erkeklerinde var bence.
Aldatma potansiyeli evet var, ama bunu salt burca değil erkeklerin yetiştikleri ortama bağlıyorum.
Sever ama mıcık mıcık değil; ağır abi gibi sever.
Akıllı, mantıklıdır. Ama daha da önemlisi zordur. Karakteri seni senden alır, öyle bi şey. Kavga edersin, deli gibi haksızdır ama yağ gibi üste çıkar bi de bakarsın asıl haksız olan senmişsin. Ama öyle konuyu değiştirerek değil ha; kendini anlatarak yapar bunu.

Özetle: Geçmiş olsun bacım. :KK14:

Omrumu yiyip bitiren bir akrep insani ile uzun zamandir hasir nesirim. Inanmam ben bu burc islerine ama karakteri hakkinda yazilarinlari okuyunca, bazi ortak noktalar dikkatimi cekti. Tanik oldugum akrep ozelliklerini yaziyorum:

1. Asiri kiskanc, hic olmadik seyleri kiskanir, agzin acik kalir.
2.Guvensiz,kimseye ve hic bir seye guveni inanci yok. Surekli bir tetikte olma hali, bir huzursuzluk var.
3.Kendilerine cok asiklar ve cok begeniyorlar. En iyi bunlar, en akilli, en caliskan en en en...
4.Kontrolcu, en akilli bu akrep insani oldugu icin, sen kendin icin iyi seyleri bilemezsin, senin adina ve senin yasamini etkileyecek seylere karar vermekte beis gormez, itiraz edersin niye itiraz ettigini bile anlamaz.
5.Cimridir. Ben parasina ve kendi cikarina bu kadar duskun baska bir insanla daha muhatap olmadim. Kendi kurusunun hesabini yaparken gosterigi ozeni, senin maddi ve manevi olarak yaralayacak seyleri yaparken gostermez.
6. Sevgisini araki bulasin. Samanlikta igne aramak gibi bir sey, sevdigini soylemez, yaptiklari ile gosterdigini dusunur, ama yaptigi 10 seyden dokuzu yermek, biri de normal davranis olunca ciddi olarak sevilip sevilmedigini bilmedigin bir iliski icinde olursun.
7.Arkadasin degildir. Dunya akrep ve onun hayati etrafinda dondugu icin, yaninda yavas yavas oluyor da olsan, ve olumun ana sorumlusu o dahi olsa farketmez, umursamaz, yarani sarmana yardimci olmaz. Guvenip sirtini yaslayamazsin.
8.Asla hata yapmaz. O ne yapsa dogrudur, yaptigi hatalari asla ama asla kabul etmez, bagrir cagirir, zeytinyagi gibi suyun ustune cikar, kendinizden suphe duymanizi saglar. Gunun sonunda onun yuzde yuz hatali oldugu bir konuda kendinizi "uzgunum seni kirdim" diye ozur dilerken bulabilirsiniz.

Daha yazarim ama gozunu yeterine korkutmusumdur:)))

Omrumu yiyip bitiren bir akrep insani ile uzun zamandir hasir nesirim. Inanmam ben bu burc islerine ama karakteri hakkinda yazilarinlari okuyunca, bazi ortak noktalar dikkatimi cekti. Tanik oldugum akrep ozelliklerini yaziyorum:

1. Asiri kiskanc, hic olmadik seyleri kiskanir, agzin acik kalir.
2.Guvensiz,kimseye ve hic bir seye guveni inanci yok. Surekli bir tetikte olma hali, bir huzursuzluk var.
3.Kendilerine cok asiklar ve cok begeniyorlar. En iyi bunlar, en akilli, en caliskan en en en...
4.Kontrolcu, en akilli bu akrep insani oldugu icin, sen kendin icin iyi seyleri bilemezsin, senin adina ve senin yasamini etkileyecek seylere karar vermekte beis gormez, itiraz edersin niye itiraz ettigini bile anlamaz.
5.Cimridir. Ben parasina ve kendi cikarina bu kadar duskun baska bir insanla daha muhatap olmadim. Kendi kurusunun hesabini yaparken gosterigi ozeni, senin maddi ve manevi olarak yaralayacak seyleri yaparken gostermez.
6. Sevgisini araki bulasin. Samanlikta igne aramak gibi bir sey, sevdigini soylemez, yaptiklari ile gosterdigini dusunur, ama yaptigi 10 seyden dokuzu yermek, biri de normal davranis olunca ciddi olarak sevilip sevilmedigini bilmedigin bir iliski icinde olursun.
7.Arkadasin degildir. Dunya akrep ve onun hayati etrafinda dondugu icin, yaninda yavas yavas oluyor da olsan, ve olumun ana sorumlusu o dahi olsa farketmez, umursamaz, yarani sarmana yardimci olmaz. Guvenip sirtini yaslayamazsin.
8.Asla hata yapmaz. O ne yapsa dogrudur, yaptigi hatalari asla ama asla kabul etmez, bagrir cagirir, zeytinyagi gibi suyun ustune cikar, kendinizden suphe duymanizi saglar. Gunun sonunda onun yuzde yuz hatali oldugu bir konuda kendinizi "uzgunum seni kirdim" diye ozur dilerken bulabilirsiniz.

Daha yazarim ama gozunu yeterine korkutmusumdur:)))
Hem ben akrebim hem sevgilim akrep ve tam da bu huylarda kendileri sağolsun. Görünce yazmadan geçemedim:)

Screenshot_20170110-214802.webp
konunun üstüne denk geldi :kahve:

Back
X