Akrabayı akrepler kovalasın !

O gorusmek istedigindede siz tavrinizi koyarsiniz mesafeli davranirsiniz anlar hatasini. Sorarsada cevabini verirsiniz.

Başınız sağolsun allah sabır versin öncelikle konularınızı okudum sanki insanlardan fazla beklenti içindesiniz yani ben iyi olursam herkes olur mantığıyla davranıyorsunuz ama maalesef hiç kimse böyle değil istisnalar vardır elbette yinede kendi kendinize yetmeye çalışsanız kimseyle fazla diyaloğa girmeden daha mutlu olacağınıza inanıyorum

Seni kıskanıyordur... sen de mutluluğnla hayata yeniden sımsıkı sarılarak ve onu hayatından ailenden uzak tutarak delirteceksin... Yeniden anne olacaksın.. zaten çocuğun olnca kimse umrunda olmutor. Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin

Size hak veriyorum. Ben her zaman
"insanların takdirini kazanmak için uğraşma insanlar bugun alkışlar yarın arkandan küfür eder... " sloganına kendimi alıştırmış böylesi bir hayat sürüyordum.. Şimdi kafama taktığım insanları görmüyordum aynı ortamda bulunmak zorunda kaldığımda bile umrumda olmazlardı
.. Hamilelikti evladımı kaybetmekti derken fazla yıprandım

Allah sabır versin
Aklıma böyleleri bozguncu gibi geliyor iyi anlaşamadığınız birine aracı olmak ilerde başına sıkıntı açmaz inşallah
Düğünden sonra eşinle ortağın arasınıda açar
Bugün böyle yarın belli yani
Kimseye aracı olmamak lazım

Ah bacım ne bileyim bununla aramız iyi sanıyordum... Meğer ortalığı karıştıran buymuş. İsterse bozsun ben hiç sesimi çıkarmam ortaklık bozulunca aç kalacak olan taraf onlar.. Dükkan eşimin o sonradan gelmiş alır payına düşeni sıfırdan başlamak zorunda kalır.. Allah böyle birşey yaşatmasın tabi.. Düşmanım bile olsa istemem böyle birşeyi.

Yılanmis resmen. Ama helal olsun ailesi tarafını tutmamış. Keşke aracı olmasaydın canım. Ne bileyim görüştüğü var falan deseydin keske. Eşine anlattın mi

rabbim sabır versin yaşadıklarınızın travması çok çok büyüktür bu tür zamanlarda insanın sevgiye ilgiye yaralarının farkında olunup biraz daha yakın davranılmaya çok ihtiyacı oluyor ama dediğim gibi insanlar tam da böyle yaralıyken,zayıfken vurmayı marifet sayıyorlar.Telkin edin kendinizi sürekli kimseye ihtiyacım yok vs vs diyerek

Aman aramaması gelip gitmemesi daha hayırlı bence.
Yarın bir gün evinizin huzurunu da kaçırır böyle insanlar.
Bence aranıza mesafe koymak için daha iyi bir neden olmaz.

Canım benim inşaAllah :)
Zaten halam ve kızlarını sildim.. Ama beni arayan ablasının evine gidicem bigün.. Sonuçta o bana olanı biteni anlatıp farkettirdi ve kardeşini savunmadı hatalı olduğunu görünce.. Onada bir giderim sonra yüzümü bidaha oda göremez :)

Yılanmis resmen. Ama helal olsun ailesi tarafını tutmamış. Keşke aracı olmasaydın canım. Ne bileyim görüştüğü var falan deseydin keske. Eşine anlattın mi

Eşime anlattım. Oda ortağına söylemiş daha gelmeden ortalığı karıştırdı gelince dikkat et ortaklıkta elden gitmesin demiş. Ortağı şok olmuş bana hiç çaktırmıyor bunların olduğunu demiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…