• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akrabayı akrepler kovalasın !

Laedriii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
184
176
18
Arkadaşlar ben 1 yıllık evliyim.. Aralıkta ölü doğum yaptım :(
Antidepresan kullanıyorum şuan..

Asıl konumuzla gelelim. Benim halamın kızları kendimi bildim bileli havalı burnu havada tiplerdir. Hepsi benden büyük çok bir samimiyetim olmadı şimdiye kadar.. Eşimin ortagi bekar olan halamın kızını görmüş (ayni zamanda abimin süt kardeşi) beğenmiş benden aracı olmam istendi pek gönüllü olmasam da aracı olmuş bulundum. Kabul etmedi kiz başta sonra ikna oldu.. bunlar sozlendi cok gecmeden nişanlandı. . Bir garip kizdir bu cok oturup konusulan bi tip değil. . Bir kac kez görüştük bu süreçte. . Bebeğimi kaybettiğimde birtek o geldi diger burnu havada olanlar gelmedi.. Neyse gecenlerde ben eskilerden bir foto buldum abimle bu kizin fotosu cok guzel gülmüşler fotoda.. bunu bana neden attın diye saçmaladi . Eskilerden bir foto sende gor istedim cok guzel gulmussunuz dedim eskileri cok karıştırma herkes zararlı cikar sen bu fotodan anlarsın ne olduğunu falan dedi ben şok oldum. . Eski konuştuğu bir çocuk vardi o fotonun çekildiği gün oda vardi orda ben onu nişanlına söyleyecegim gibisinden attim sanmış. . Fesatlık diz boyu .. cok kırıldım sana bunu nasıl yakistirisin bana dedim cevap falan yok. Bide ablası aradı beni. Ablasina şikayet etmiş. . Ablasi once kavga edecekti sonra bakti hakliyim dinledi beni ağladım napmaya çalışıyor bu sizde bana düşman gibisiniz deyince ablası demez mi seni sürekli kötülüyor bize evini temizletecekmissin ona yakin otursun istoyormussun sürekli onu geçmişiyle tehdit ediyormuşsun hep seni anlattı bizde iyice sinir olduk sana soğuduk dedi.. Şok oldum kaldım.. benim çocuğum ölmüş bn ona kötülük mü yapıcam dedim anlattm ablası anladı beni ben ona sorarım hesabını dedi kapadı. .sonra o kiz beni aramadı da.
Halam aradı hic birseyden haberi yok anlattım ben ddm bana bunları yapamaz.. halamda çok üzüldü ama halamın da sözü geçmiyor.. hala ne bir özür ne bir mesaj. ..hic bişey yok.. geçen gün resmi nikah yaptı annemi abimi aramış davet etmiş bni yine arayan yok. . Eşimin ortagiyla evlenecek birde... Zaten yüreğim yangın yeri... birde bu insanlari kaldıramıyorum artık. ....

Allah sabır versin, başınız sağolsun.

Halanızın kızını da kafanıza takmayın, kullanıcı adınızda geçen rakam doğum yılınızsa daha çok gençsiniz ve zamanla, hayatta tecrübe edindikçe göreceksiniz ki insanları akraba dahi olsa fazla önemsememek gerekiyor, önce can, sonra hısım akraba.

Allah sabır versin, başınız sağolsun.

Halanızın kızını da kafanıza takmayın, kullanıcı adınızda geçen rakam doğum yılınızsa daha çok gençsiniz ve zamanla, hayatta tecrübe edindikçe göreceksiniz ki insanları akraba dahi olsa fazla önemsememek gerekiyor, önce can, sonra hısım akraba.

Allah razı olsun.. Evet henüz 22 yaşındayım.. karşımdaki insanların en küçüğüyse 26 yaşında. . Bazen yaş önemli olmuyor... İnsanlık başka birşey... Umarım Birgün hiç birisi umrumun ucunda dahi olmaz. .

Evlenmeden kızın gerçek yüzünü görmeniz iyi olmuş .

Olaya pozitif bakın ve uzak durun . Zaten hem dayısının kızını hem de eşinin ortağını davet etmemek onun ayıbı .

Allah sabır versin .

Allah razı olsun.. Evet henüz 22 yaşındayım.. karşımdaki insanların en küçüğüyse 26 yaşında. . Bazen yaş önemli olmuyor... İnsanlık başka birşey... Umarım Birgün hiç birisi umrumun ucunda dahi olmaz. .
Evet maalesef söz konusu vicdan, insanlık, merhamet olunca yaşın önemi kalmıyor, siz siz olun kimse için kendinizi tüketmeyin, zaten bebeğinizi kaybetmiş, travma yaşamışsınız, boşverin hala kızlarını, ayıp omların ayıbı.

Arkadaşlar ben 1 yıllık evliyim.. Aralıkta ölü doğum yaptım :KK43:
Antidepresan kullanıyorum şuan..

Asıl konumuzla gelelim. Benim halamın kızları kendimi bildim bileli havalı burnu havada tiplerdir. Hepsi benden büyük çok bir samimiyetim olmadı şimdiye kadar.. Eşimin ortagi bekar olan halamın kızını görmüş (ayni zamanda abimin süt kardeşi) beğenmiş benden aracı olmam istendi pek gönüllü olmasam da aracı olmuş bulundum. Kabul etmedi kiz başta sonra ikna oldu.. bunlar sozlendi cok gecmeden nişanlandı. . Bir garip kizdir bu cok oturup konusulan bi tip değil. . Bir kac kez görüştük bu süreçte. . Bebeğimi kaybettiğimde birtek o geldi diger burnu havada olanlar gelmedi.. Neyse gecenlerde ben eskilerden bir foto buldum abimle bu kizin fotosu cok guzel gülmüşler fotoda.. bunu bana neden attın diye saçmaladi . Eskilerden bir foto sende gor istedim cok guzel gulmussunuz dedim eskileri cok karıştırma herkes zararlı cikar sen bu fotodan anlarsın ne olduğunu falan dedi ben şok oldum. . Eski konuştuğu bir çocuk vardi o fotonun çekildiği gün oda vardi orda ben onu nişanlına söyleyecegim gibisinden attim sanmış. . Fesatlık diz boyu .. cok kırıldım sana bunu nasıl yakistirisin bana dedim cevap falan yok. Bide ablası aradı beni. Ablasina şikayet etmiş. . Ablasi once kavga edecekti sonra bakti hakliyim dinledi beni ağladım napmaya çalışıyor bu sizde bana düşman gibisiniz deyince ablası demez mi seni sürekli kötülüyor bize evini temizletecekmissin ona yakin otursun istoyormussun sürekli onu geçmişiyle tehdit ediyormuşsun hep seni anlattı bizde iyice sinir olduk sana soğuduk dedi.. Şok oldum kaldım.. benim çocuğum ölmüş bn ona kötülük mü yapıcam dedim anlattm ablası anladı beni ben ona sorarım hesabını dedi kapadı. .sonra o kiz beni aramadı da.
Halam aradı hic birseyden haberi yok anlattım ben ddm bana bunları yapamaz.. halamda çok üzüldü ama halamın da sözü geçmiyor.. hala ne bir özür ne bir mesaj. ..hic bişey yok.. geçen gün resmi nikah yaptı annemi abimi aramış davet etmiş bni yine arayan yok. . Eşimin ortagiyla evlenecek birde... Zaten yüreğim yangın yeri... birde bu insanlari kaldıramıyorum artık. ....
Yahu böyle rezil bir insan davet etse gitmeyin, daha davet etmedi diye bozuluyorsunuz.

Sizden uzak olsunlar, Mısır'a sultan olsunlar.

Başınız sağolsun.
Zaten oldukça zor bir dönemden geçiyorsunuz bu dönemi daha da zorlaştırmamak adına size iyi gelen şeylere odaklanıp ,kötü gelen şeyleri hayatınızdan uzak tutsanız daha iyi olmaz mı?bir kurs,iş yada hobi size daha iyi gelir.
Gördüğünüz değer kadar değer vermek ve beklentiyi en aza indirmek hayatınızı kolaylaştırır unutmayın.

Evlenmeden kızın gerçek yüzünü görmeniz iyi olmuş .

Olaya pozitif bakın ve uzak durun . Zaten hem dayısının kızını hem de eşinin ortağını davet etmemek onun ayıbı .

Allah sabır versin .

Allah razı olsun. . Haklısınız daha fazla emek sarfetmeden kinini dışa vurması iyi oldu.

Başınız sağolsun.
Zaten oldukça zor bir dönemden geçiyorsunuz bu dönemi daha da zorlaştırmamak adına size iyi gelen şeylere odaklanıp ,kötü gelen şeyleri hayatınızdan uzak tutsanız daha iyi olmaz mı?bir kurs,iş yada hobi size daha iyi gelir.
Gördüğünüz değer kadar değer vermek ve beklentiyi en aza indirmek hayatınızı kolaylaştırır unutmayın.

Bunları yapmaya çalışıyorum ama kafamı toplayamıyorum... İnsanlardan istediğimse oyle yüksek beklentiler vs bana destek olmaları falan degil dert olmamalari..

Bunları yapmaya çalışıyorum ama kafamı toplayamıyorum... İnsanlardan istediğimse oyle yüksek beklentiler vs bana destek olmaları falan degil dert olmamalari..

İnsanların sana dert olmamalarının en kolay yanı onları dert edinecek kadar değerli görmemek ;)
Her zaman olmuyor tabii ki ama 1-2 kere bile bunu başarmak büyük ferahlık .

İnsanların sana dert olmamalarının en kolay yanı onları dert edinecek kadar değerli görmemek :KK66:
Her zaman olmuyor tabii ki ama 1-2 kere bile bunu başarmak büyük ferahlık .

Aslında benim açımdan değerli olacak tek bir yanları bile yok. . Ama depresyonda olduğum için bana oyle geliyor olmalı :( Normalde insanlıktan gram nasibini almayanlara ne değeri verilir ki?

Valla ben anne ne baba tarafından akrabalardan hiç sevgi sıcaklık görmedim.akraba bagı güçlü olanlarada çok özenirim.boşverin böyle insanlar zaten sizden uzak olsun özrünü bile beklemeyin kalbi kötü insandan gelen özrün ne kıymeti var

Hersey bir tarafa da bu kizin esinizin ortagiyle evlenmesi hic hos olmadi
Esiniz aradaki mesafeyi korusun
Zaten ortaklik cok zor birsey iyice isler kotuye gitmesin
Cok yurumez gibi bu ortaklik , hayirlisi olsun hakkinizda

Hiç özür mözür beklemeyin. Size bulaşmasın da ne yaparsa yapsın. Öbür ablayla, halayla da görüşmeyin, boşverin. Başsağlığına bile gelmemişler, ne konuşuyorlar? Hiç muhatap olmayın.

Tedavinize devam edin. O kadar güzel bir yaştasınız ki ah ben de 22 olsam :spor:

Daha uzuuuun uzun yıllar var önünüzde, tatlı tatlı bebişler var :anneadayı: Hem belki hem bir kızınız olur hem de oğlunuz. Bu işler sürprizdir.

Gezin, tozun, tatile gidin, sevdiğiniz insanlarla görüşün. Hayat hiç beklemediğiniz anda kocaman bir hediye paketi koyacaktır önünüze :KK200:

hiç akraba sevmem sanırım haklıyım da.
evinizin kapınızın dışında kalanları acınızın üzerine ekleyip de dert edinmeyin.

Basiniz sagolsun. Kimseyi kafaya taktiginiza degmiyor inanin. Sagliginiza bakin, o geldi bu geldi su sunudedi bu bunu dedi diye liste tutmayin

Daha küçüksün ve neler neler göreceksin.Mesafe en doğru yaklaşım biçimidir samimiyetsiz ve guvenilmez insanogluna karsi.Kafana takma ve bundan sonrası için mesafeli ol lütfen..

Back