22 onunda 24Ilk sefer de birşey hissetmeden olur demişsin ama olmamıs. Bence aynı hatayı tekrar yapma.
Hem dünyanın en mükemmel annesi de olsa aynı evde olmaz.
Yaşin kaç?
Katılıyorum 100de 100 haklı. Dışardan herkes iyidir aynı evon için farkli oluyor. Hem onlar anne oğlan eski düzenleriyle yaşayacaklar. Sen fazladan gelmiş olacaksın, hiç bir söz hakkin ve düzenin olmayacak.Sakın ama sakın annesi ile yaşamayı kabul etme. Ben de evlendim ve sadece 4 ay evli kaldım. Anne ne kadar iyi olursa olsun (ki bekarken öyle görünyolar ama evlendikten sonra değişiyor) ev ev üstüne olmaz, asla da rahat edemezsin zaten
Aynen öyle. Birbirlerine alışmış oluyorlar ve üçüncü bi kişiyi kabullenemiyolar. Daha sonrasında her şeyin göze batıyor. Kendi evinin hanımı olamıyorsun. Hayallerini gerçekleştiremiyosun. En basitinden cinselliği bile istediğin gibi yaşayamıyorsn. (cinsellik benim için önemli değil deme. Evlenince en önemli konulardan biri oluyor)Katılıyorum 100de 100 haklı. Dışardan herkes iyidir aynı evon için farkli oluyor. Hem onlar anne oğlan eski düzenleriyle yaşayacaklar. Sen fazladan gelmiş olacaksın, hiç bir söz hakkin ve düzenin olmayacak.
Hayır öyle demiyeceğim evlenince değiştiğini biliyorum gözlemlediğim kaadarıyla evlenince sadece erkek değişmiyor kadında değişiyor bende anne ile aynı kalmak istemem rahatlık bakımından ama onun başka bir çaresi yok tek annesi bir evde yaşayamaz ama bende böyle hayal etmemiştim en başındayken ben en iyisi fikrimi söyleyim kimse üzülmesin sonra değil miAynen öyle. Birbirlerine alışmış oluyorlar ve üçüncü bi kişiyi kabullenemiyolar. Daha sonrasında her şeyin göze batıyor. Kendi evinin hanımı olamıyorsun. Hayallerini gerçekleştiremiyosun. En basitinden cinselliği bile istediğin gibi yaşayamıyorsn. (cinsellik benim için önemli değil deme. Evlenince en önemli konulardan biri oluyor)
Teşekkür ederim fikrim biraz netleşti sadece onu üzmek istemiyorum keşke böyle bir durum olmasaydı nasıl hayır diyeceğimi düşünüyorum insan olarak iyi ve kafa yapımızda uygun gibi belki zamanla hissi yakalardım ama anne iyide olsa benimde bir hayatım olmasını tercih ederimEvet hiç bişe olmadan söyle. Açıklama yapmak zorunda da değilsin zaten. Ben düşündüm de bizden olmaz bence birbirimizin daha fazla vaktini almayalım de. (keşke vaktinde benide böyle uyaran biri olsaydı)
Eğer kararından dönmezsen kendin için en iyisini yapmış olacaksın inan bana. Mutluluklar seninle olsunTeşekkür ederim fikrim biraz netleşti sadece onu üzmek istemiyorum keşke böyle bir durum olmasaydı nasıl hayır diyeceğimi düşünüyorum insan olarak iyi ve kafa yapımızda uygun gibi belki zamanla hissi yakalardım ama anne iyide olsa benimde bir hayatım olmasını tercih ederim
Teşekkür ederim en azından hissim yokken hayır diyim yoksa benim için de belki hayır demesi zorlaşır teşekkür ederim kime dediysem hepsi aynısını dedi bunu yapmazsam delilik olur çok teşekkür ederim tecrubenizi benimle paylaştığınız içinEğer kararından dönmezsen kendin için en iyisini yapmış olacaksın inan bana. Mutluluklar seninle olsun ♥
Teşekkür ederim en azından hissim yokken hayır diyim yoksa benim için de belki hayır demesi zorlaşır teşekkür ederim kime dediysem hepsi aynısını dedi bunu yapmazsam delilik olur çok teşekkür ederim tecrubenizi benimle paylaştığınız için
Söyledim biraz üzüldüm sanki nişanlımdan ayrılınca hiç üzülmemiştim ama bu farklı oldu biraz his varmış demekki ama sizin yaşadığınız olayıda yaşamak istemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun ne diyimEğer kararından dönmezsen kendin için en iyisini yapmış olacaksın inan bana. Mutluluklar seninle olsun ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?