Ben Aralık ayında nişan attım anlaşamadım onunlada bir akrabam vesilesi ile tanıştım ve çok iyi insan olduğunu düşünüp evet demiştim 3 günde bana karar vermemi söylediler o an bir buhran yaşamıştım aklım durmuştu sanki iyi bir kısmet olduğunu düşündüm hissimin zaman geçtikçe seveceğimi söylediler bende böyle bir şey hiç yaşamadığım için onlara inandım açıkçası. Almanyada yaşanacaktı durumları iyi olur diye ailem bu durumda olumlu düşünmüştü ama fikri bana bırakmışlardı sonra ben zaman ilerledikçe her söylediği kelime bana batar oldu ama çocuk çok iyi biri bende sıkıntı var sanırım ailem benim kimseyi seve bileceğime inanmıyor sanırım böyle yapınca biri daha çıktı karşıma nişan atınca teyzemin kızı eşinin akrabasını bana yakıştırmış ve söyledi bende tanımadan bir şey söyleyemem dedim tipi bana hitap etmiyor ama çocuk çirkin değil sadece bana hitap etmiyor kumral 1.75 boylarında yeşil gözlü fena sayılmaz aslında ama ben etkilenemedim o his bana geçmedi mesajlaşırken iyi aslında ama Görüşünce o his geçemedi bana ben sesiz biriyim oda öyle olunca konuşucak konuda bulamıyoruz ve evlenirse eşiyle annesiyle oturacak annesini tek başına yaşayamaz ama bende bu durum beni düşündürüyor biraz rahata alıştığım için olabilir en basiti istediğim gibi uzanamam yanlız da kalmamız çok mümkün olmaz ev de büyük değil öyle olsa bir ihtimal tamam dersin ama bilmiyorum aklım karışık his sonradan gelir mi anne çok iyiymiş teyzemin kızı dedi çok seviyormuş ve hem anne hem de baba olmaya çalışmış bugüne kadar buda artı gözümde güçlü kadın Ama aynı evde ne kadar olur bilmiyorum bir akıl verin his ve anne konusunda lütfen bilgilerinize ve tecrubelerinize ihtiyacım var