- 21 Ağustos 2015
- 31.558
- 95.611
- 598
- 37
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Gelinlik bakmaya gelen muhafazakar babalar mi var ya?Ne mana yani baba gelinlik bakmaya gelsin.Bugün Gelinlik bakmaya gittim.Nisan kıyafetim kolları tuldu.Nikah elbisemde bunlar kendi tercihimdi.Simdi ben haziran ayında düğünüm olacak İzmir'de. Eşimin ailesi muhafazakar değil.Benim ailem muhafazakar.Bende açığım.Kisakollu giyerim.Akrabamin tanıdığı gelinlikçi olduğu için beraber gidelim dedik.Babam uzun olsun dedi babama itiraz ettim.Neyse benim benle yaşıt akrabamin gelini de geldi.Basi kapalı ben 4 mağazaya girdik uzun kol istemiyorum.Dedikce ikna etmeye çabaladı.En son ödeme yaparken babamda geldi.Babamda karismiyorum dedi.Simdi babam kapalı giyinmemi ister ama pekde abartmaz.Benim sectigim Gelinlik modelleri de öyle aşırı açık ta değil.Ee baban sevinsin tek çocuğusun onun benimseyecegi gelinliği giy.İleride pişman olursun falan.Dantelli gelinliklerde o kadar kapalı değil ki.Kolu kapalı göğüs dekoltesi var.Ben demeden sırti dekolte mi kalacak.Falan filan.Rahatsiz oldum.Gelinlikci provada ayarlarız dedi.Bende konuşamıyorum sürekli fikrini belirtiyor.Kibar bir şekilde isteğimi soylemeye çalışıyorum.En son bende geliyim provaya izin günüme ayarlayalım yaptı.Ve istemiyorsan rahatsız oluyorsa gelmeyim yaptı.Bu kişiyi kırmadan nasıl kendi isteğimi seçebilirim.
Babam gelmedi.Aslinda ödeme yaparken geldi.Akraba dedim ikna edemedim dayı falan yaptı.Gelinlik bakmaya gelen muhafazakar babalar mi var ya?Ne mana yani baba gelinlik bakmaya gelsin.
O kisiye de prova gununu soylemeyin acik acik soyleyemiyorsaniz.
Gelinligin parasini baban mi odedi???Babam gelmedi.Aslinda ödeme yaparken geldi.Akraba dedim ikna edemedim dayı falan yaptı.
Gelinligi babaniz mi odediBabam gelmedi.Aslinda ödeme yaparken geldi.Akraba dedim ikna edemedim dayı falan yaptı.
Gelme deseydiniz.Karıştırmayın herşeyinize.Atkadaşınızla gitseydiniz.İstemiyorsan ben gelmeyim dedi ben ona trip attım nede surat salladım.Utandim hem hamile hem küçük cocgu var oruçlu oruçlu gezdik
E kirmizi kusak var ya :)Düğünde de yakasina taksin nami yürüsün
Bekaret testine ne gerek vardıki? Bunu sizden kim istedi?Hayır o gelmedi.Ben gittim.Tek başıma.
Gelinlikciyi tanıyorlar.Gorumcesi var orada çalışmış.Dedim yardımcı olabilir.Birde kendisi de yeni evli sayilri.3 senelik falan akşam oturmaları da gördüğüm birisi ama akıl vermeyi çok seviyor gibi gibi geldi.Gelme deseydiniz.Karıştırmayın herşeyinize.Atkadaşınızla gitseydiniz.
Kimse istemedi.Ben adetim bitti sanıp kan gelince panikledim.O an elim asagidaydi.Sacmaladim.Bekaret testine ne gerek vardıki? Bunu sizden kim istedi?
Ay gelinlik kırmızı cizgim, kimseyi karisttirmam, istersen kafama don takar giderim, sen de kimseye sormaGelinlikciyi tanıyorlar.Gorumcesi var orada çalışmış.Dedim yardımcı olabilir.Birde kendisi de yeni evli sayilri.3 senelik falan akşam oturmaları da gördüğüm birisi ama akıl vermeyi çok seviyor gibi gibi geldi.
Niye cevap yazmadin? Gelinligin parasini baban mi oduyor?Gelinlikciyi tanıyorlar.Gorumcesi var orada çalışmış.Dedim yardımcı olabilir.Birde kendisi de yeni evli sayilri.3 senelik falan akşam oturmaları da gördüğüm birisi ama akıl vermeyi çok seviyor gibi gibi geldi.
Bakire olmasan ne oluyor, kocan olan nisanlin ayrilir mi böyle bir sebeple?Kimse istemedi.Ben adetim bitti sanıp kan gelince panikledim.O an elim asagidaydi.Sacmaladim.
Sen saçmalarken kocan neden dur demedi sana da doktora gitmene ses çıkarmadı? Bunu iyi düşün kahve pembe. İşaretleri görKimse istemedi.Ben adetim bitti sanıp kan gelince panikledim.O an elim asagidaydi.Sacmaladim.
Gördün deli dön geri deyip en iyisi ben ölü taklidi yapayim demis olabilirSen saçmalarken kocan neden dur demedi sana da doktora gitmene ses çıkarmadı? Bunu iyi düşün kahve pembe. İşaretleri gör
Öyle oldu.Ben ödeyecektim o ödedi.Niye cevap yazmadin? Gelinligin parasini baban mi oduyor?
Saçmalama ne diyeceksin doktora dedi.Evlenince anlaşılır dedi.Ama ben korktum kendime birşey yapmaktan.Sen saçmalarken kocan neden dur demedi sana da doktora gitmene ses çıkarmadı? Bunu iyi düşün kahve pembe. İşaretleri gör
Offf peki kocan napiyor kiz kardesinin nisan elbisesini mi yaptiriyor? Sana gelinligi bile layik gormeyen o adama gelin olacam diye nasil paralaniyorsun. Yazik gunah vallahi.Öyle oldu.Ben ödeyecektim o ödedi.
İlişkinin başında deseydim biriyle yattım sorun değilmiş.Ama yalan söylersem sorunmus.Bakire olmasan ne oluyor, kocan olan nisanlin ayrilir mi böyle bir sebeple?
O da hakliİlişkinin başında deseydim biriyle yattım sorun değilmiş.Ama yalan söylersem sorunmus.
Anlaşılınca ne olacakmış? Bakire çıkmazsan iade mi edecekmiş?Saçmalama ne diyeceksin doktora dedi.Evlenince anlaşılır dedi.Ama ben korktum kendime birşey yapmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?