Akraba

Niye gelinlikçiyi arıyorsun?Haberi olsa ne olur?Tabi ki seni dinleyecek.O akraban mı giyecek gelinliği?Ya kadını götürmeyin,illa gelmek isterse de hiç karıştırmayın.Ben böyle istiyorum deyip kestirip atın.Akrabanız da olsa niye ezdiriyorsunuz kendinizi?Sizin böyle hayatta bir duruşunuz olmazsa herkes ezer geçer.

Ben bir şey olmaz yazmıştım ama siz benimkinden 1 damla kan geldi ve hiç acımadı yazınca korktu heralde.
Yahu onun kuku ile benimki bir mi
Bakmamislar ki, bakmislar mi? Savciyi sabahin 5inde acil göreve cagirip, Nurankanin kukusu icin soruşturma baslatilmis mi?
Gittim dedi hatta asistan tesettürlü dedi utanmışşş.

İyi de evliydi zaten aaa lütfen nişanlım eşim diye anlatıyordu ya hatta dün bekaret testine gitti o konuyu kaçırdınız
Ben konuyu diger uyelerin aciklamalari sayesinde anladim , ozetleyeyim :
1. Resmi nikah kiyilmis , yani nisanli evli
2. O verilen resmi nikah cuzdani, resmi bile olsa, dugun yapilmadigi icin henuz gecerli degil. Yani resmi ama gecerli degil
3. Dugun yapilmamis daha. Yani hala nisanli evli
4. Hala nisanli evli oldugu icin bakirelik testi gerekli
5. Dugun olunca evli evli olacak
6. Dugun olup, gobekler atilinca, resmi evlilik cuzdani, "gobek atildigi icin" gecerli olmaya baslayacak
7. Dugunlu evli evli olunca, bekaret testi olmuyor, zira dugun olmus oluyor, nisanli evlilikten evli evlilige "terfi" edildigi icin kari koca olunabiliniyor

Anlamisim di mi?

İstemiyorsan ben gelmeyim dedi ben ona trip attım nede surat salladım.Utandim hem hamile hem küçük cocgu var oruçlu oruçlu gezdik

Ben ailem laf edicek diye mecburen düğün yaptım çok pişmanım. Ayakkabımi kayınvalidem beğenmediği için aklım karıştı sevmediğim bı ayakkabı giydim. Gelinligime de laf edildi saten bir elbise tasarladım binbir laf yedim yine de giydim. Millete sorsanız tarlatansiz olduğu icin kalın kumasli olmadigi için gelinlik gitmediğini söylerler. diğer kardeşlerimin dış çekim albümlerini evde sergiledikleri için de bana da dış çekim baskısı kurdular ama ben tüm gün foto çekinmek istemediğimden reddettim. Kesinlikle hiçbir konuda kimseye taviz vermemenizi öneriyorum anne babanız bile dinlemeyin bu konuda. Çocuğunu seven her şeyinin çocuğunun istediği şekilde olmasını ister. Elalemi kafaya takicaklarina çocuklarını dusunsunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…