- Konu Sahibi blackheart
-
Bak cnm şunu unutma eğer sen bir kerede olsun ona farklı gözle bakıp aşık olabildiysen eğer demekki sen onu kardeşin gibi görmüyorsundur.
Yani bu durumda da sen zaten onla dudak dudağa bile gelmişsin,artık bi ilişki yaşamasanda bişey değişmez.Ben ne kadar karşı olsamda sen onu sevgilin olarak görebiliyorsan eğer ve mutlu olacağına gerçekten inanıyorsan yapacak bişey yok yani bu saatten sonra birlikte olmanız daha mantıklıdır bence...
arkadaşlar bazen şaşırıyorum bu forumda...
bundan 30 sene öncesinden bahsetmiyoruz, 2009 yılındayız, eskiden insanlar cahilmiş, sakıncalarını bilmiyorlarmış
zaten çoğu mal yabancıya gitmesin falan gibi sebeplerden akraba evliliği yapmış
ama yıl olmuş 2009 hala akraba birlikteliğinin veya evliliğinin sakıncalı olup olmadığını nasıl tartışabiliyoruz ???
İlk aşkınızı unutabildinizmi lafları normal durumlar için geçerli
bu anormal bi durum canım, bir gelecek görüyormusun sen kendin söyle
görüyorsan da gözünü seveyim çocuk yapmalmaz:
meraba cenebaz bendekide sorun sanırım bende ortada anormal bişe göremiyorum çünkü onu halaoğlu olarabk görmüorumbenneyaptımki
din ve hukuk buna izin veriyor mu ? -veriyor
Bitti ... şutarafagitti
büyük lokma yiyin büyük laf konusmayin sengözlerimebaksanab
hayatım bir ilişki sadece bugünden oluşmaz
yarını da vardır bunun, bunu hiç düşünüyomusun ??? nolacak sonunda
asla cinsel anlamda bişey yaşamamış olabilirsiniz, ilerde yaşamıcakmısınız, öyle ya da böyle
her ilişkinin sonu evlenerek veya evlenmeyerek ilişki değil midir ? yani sonradan bişeyler yolunda gitmez ayrılınır, bu ayrı
ömür boyu sadece öpüşücez evlenmicez diyosan ilişkine devam et
ama bilimsel gerçek olan akraba evliliğinden olan çocukların akıbetini yadsıyamayız değil mi
daha çok küçüksün, bu yaşta herşey abartılır, bidaha kimseyi sevmem sanarsın
ama emin ol sonradan mantıklı bakmaya başlıyosun, şimdiden o mantığı biraz çalıştır, yarınını düşün, benden sana abla nasihatı
umud ediyorumki dediğin gibi olur teşekür ediyorum ablacım tavsiyeniz içinakannehir
rica ederim canım birçok konuda olduğu gibi bu konuda da umursamaz davranıyoruz malesef
düz mantık yürüt, bu insanla geleceğim var mı, yok
er geç ayrılmam gerekmeyecek mi, gerekecek
o halde işler büyümeden, içinden çıkılmaz hal almadan, kimse yıpranmadan bitsin...
merabalar benım sorunum biraz farklı
benım bır bucuk senelik bir ilişkim var ama erkek arkadaşım halamın oğlu ve bunu hiç kimse bilmiyor ve bu zamana kadar iki kere falan yakalandık ama teyzem saolsun bişe demedi kaydirigubbakcemile3 iyi kötü anlaşıyoruz o benı seviyo ben onu böyle gidiyor bizim aileye ters akraba evliliği onun için bu konuyu kimseye açmam hiç mümkün değil ve ben artık patlama derecesine geldim bi sorunumuz olduğunda kavga ettimizde morelim bozulduğunda neyin var denildiğinde ondan bağsedememek beni üzüyor ama alıştım bazen tek çıkar yok ayrılmak gibi geliyor ama ayrılamaıyoruz seviyoruz ben 19 o 24 yaşında ben napıcağımı şaşırdım yol Gösterin bi akıl verin
http://www.kadinlarkulubu.com/8881105-mesaj1.html
bakın bir arkadaşımızın güzel bir yazısı var..
enine boyuna tartışılması gereken bir konu,
hatta içimizde akraba evliliği yapmış arkadaşlarımızda
olabilir,lütfen kırıcı olmadan,konuyu dine bağlamadan
seviyeli bir şekilde tartışalım...bakın yıl 2009 ve hala tartıştığımız konu...
sevgiler...
Koynuma aldigim erkek kuzenim olacak, öleyim daha iyi.
Düsünmesi bile mide bulandirici.
Onlar benim kuzenlerim ya, canim cigerim ya, nasil böyle bir sey olabilirki?
Bu benim görüsüm, akraba evliligi yapanlarada ters bakarim, cünkü bu zamanda böyle birsey olmamali.
Dünyada erkekmi kalmadi, kuzenlerime göz dikcem.
Galiba erkek bulamayanlar kuzenlere dadasiyor, yazik acidim konuyu acan arkadasa, bu kadarda kücülmemeli insan ya.
Midem bulandi, daha fazla yazamayacagim...
ben bitiremem oda bırakmaz biz herşeyin farkındayız ama
Ben de fikrimi belirtmek istiyorum.
Benım annemle babam üvey kardeş çocukları, yanı akraba evliliği...
Ben bakar mıyım bole bır durumda hayır...
Ha olmadı mı isteyen oldu...
Teyzem, annemin amcası düşünmediler mı benı oğullarına düşündüler...
Ben ne dedım...
yok ben onu hep bir ağabey oalrak gördüm ve bırakın öyle kalsın...
Ama bakın burada bir fark var o benım kardesım degıl ben ole gordum, tamamen bakıs acısı bana gore
kuzen kardes degıldır
kuzen kardes olsaydı adı kuzen degıl kardes olurdu
tamamen tercıh meselesi bana gore
dıleyen evlenebılır...
yorumlar cok rencıde edıcı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?