E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi blackheart
-
kendi kuzenine yan gozle bakmak namus kavramında olmuyormu
yapma arkadasim allah askina
ne namussuzlugu ,ne diyosun sen ?
hak ve hukuk buna birsey dememis
zorLa bir iliski varda haberimiz mi yok !
kardeş gibi büyündüğü halde bi ilişki düşünülüyosa ortada yanlış bişi vardır.ama böle bişi yoksa hem etik açıdan hem biyolojik açıdan normaldir.
bu arada SADECE akraba evliliklerinde olmuyo özürlü çocuklar.kaldı ki böle bi şeyin olmaması için evlenmeden önce önlem alınabiliyo.kan testi yaptırılıyo doğacak olan çocuğun sakat olup olmuycağı anlaşılıyo ve önlem alınabiliyo.% 100 emin değilim ama böle bişi var
ben oyle diyorum problemmi var!!!! bizde bu boyledir hak hukuk dememiş hukuk sistemindede cok acıklıklar var onlarımı sayıcam ben sana simdi hey allahım
aynen katılıorum arkadaşımalkisalkisalkis
yani buna ensest sapıklık gibi yakıştırmalar yapmak yanlış bence, herkesin akrabalık ilişkileri bir olmuokii...
senin yorumun kuzenleriyle evlenenleri yada ask yasayanlari namussuzluk kavramiyla suclamak !
hani namus kavraminda olmuyor mu diye soruyorsun yha o bakimdan :1closedeyes:
benim dogdugum topraklarda büyüdüğüm mahallede komsunun oğlunla bile kardessindir evlenemezsin oda sana göz koyamaz bizde böyle kaldı ki hala oğlunla teyze oglunla asla......
şöylesinide gördüm benim esim dayısının kızınla yemek masasında yanyana oturamaz ,arabada falan yanyana aaaaaaaa haşaa
o nedenlede tanıstıgım günden sonra düğünde gördüm birde !!!
merabalar benım sorunum biraz farklı
benım bır bucuk senelik bir ilişkim var ama erkek arkadaşım halamın oğlu ve bunu hiç kimse bilmiyor ve bu zamana kadar iki kere falan yakalandık ama teyzem saolsun bişe demedi kaydirigubbakcemile3 iyi kötü anlaşıyoruz o benı seviyo ben onu böyle gidiyor bizim aileye ters akraba evliliği onun için bu konuyu kimseye açmam hiç mümkün değil ve ben artık patlama derecesine geldim bi sorunumuz olduğunda kavga ettimizde morelim bozulduğunda neyin var denildiğinde ondan bağsedememek beni üzüyor ama alıştım bazen tek çıkar yok ayrılmak gibi geliyor ama ayrılamaıyoruz seviyoruz ben 19 o 24 yaşında ben napıcağımı şaşırdım yol Gösterin bi akıl verin
ben oyle diyorum problemmi var!!!! bizde bu boyledir hak hukuk dememiş hukuk sistemindede cok acıklıklar var onlarımı sayıcam ben sana simdi hey allahım
sizde olmayabilir ...hukuk sisteminde çok açıklıklar var onlarımı sayacam ben sana şimdi...
bence say bende öğreneyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?