akraba birliktelii

bence bu durum göreceli...

yani benim için kuzenlerim sokaktaki herhangi bi insandan farksız,( bu onlara aşık olma ihtimalim war demek değil ama, bırak aşık olmayı arkadaş bile olamıoruz:umursamaz:) öle kardeş gibi büyütülmemiz falan yok, bayramdan bayrama görrsem eywallah öle bişe.. şimdi ben duysam bi amcamın kızı diğer amcamın oğluyla ewlenio şaşırmam ayıplamam ensest ilişki demem, mutluluklar derim

kimileride wardırki beraber büyümüşlerdir,abi kardeş olmuşlardır, onlara bu durum çok ters gelir akannehir böle olurlar... onlarda kendilerine göre haklı tabikia.s

geçenlerde 2 teyze çocğu ewlendi düğünlerine gittik, zor bi düğün oldu iki tarafta istemiodu düğünü akrabalar olrm öle bişe die, ama ewlnediler kimseyi dinlemediler..

umarım yürekten sewen herkes mutlu olur we pişman olmaz .a.s

kardeş gibi büyündüğü halde bi ilişki düşünülüyosa ortada yanlış bişi vardır.ama böle bişi yoksa hem etik açıdan hem biyolojik açıdan normaldir.

bu arada SADECE akraba evliliklerinde olmuyo özürlü çocuklar.kaldı ki böle bi şeyin olmaması için evlenmeden önce önlem alınabiliyo.kan testi yaptırılıyo doğacak olan çocuğun sakat olup olmuycağı anlaşılıyo ve önlem alınabiliyo.% 100 emin değilim ama böle bişi var

yapma arkadasim allah askina

ne namussuzlugu ,ne diyosun sen ?

hak ve hukuk buna birsey dememis

zorLa bir iliski varda haberimiz mi yok !

ben oyle diyorum problemmi var!!!! bizde bu boyledir hak hukuk dememiş hukuk sistemindede cok acıklıklar var onlarımı sayıcam ben sana simdi hey allahım

bu devirde hersey göreceli olmus akrabalık bile bence teyzenin anlamı değişmez teyze annenin kız kardesidir bunu kim değiştirebilir ama sık görüş ama hiç görüşme teyze teyzedir ogluda kardesindir görüşmemek yada görüşmek akrabalık derecesini azaltıp ,artırmaz sadece baglar kuvvetsiz denir akrabalık bagları ama bu demek değildir ki oglunla evlenebilirsin

kardeş gibi büyüdüğüm hiç kimseye o gözle bakamam. kardeş gibi büyüdüğüm kuzende olabilir komşu oğlu da kızı da.ama ben kardeş gibi büyümediysem dinen hukuken de buna bir engel yoksa bana kimin bişi demeye hakkı var ki...

aynen katılıorum arkadaşımalkisalkisalkis

yani buna ensest sapıklık gibi yakıştırmalar yapmak yanlış bence, herkesin akrabalık ilişkileri bir olmuokii...

ben oyle diyorum problemmi var!!!! bizde bu boyledir hak hukuk dememiş hukuk sistemindede cok acıklıklar var onlarımı sayıcam ben sana simdi hey allahım

senin yorumun kuzenleriyle evlenenleri yada ask yasayanlari namussuzluk kavramiyla suclamak !

hani namus kavraminda olmuyor mu diye soruyorsun yha o bakimdan :1closedeyes:

senin yorumun kuzenleriyle evlenenleri yada ask yasayanlari namussuzluk kavramiyla suclamak !

hani namus kavraminda olmuyor mu diye soruyorsun yha o bakimdan :1closedeyes:

benim ailemde benim kuzenim bana boyle bir teklifte bulunsa benim ailem karısır bizde bu boyle algılanıyor....herkesin yasam bicimi kendisi baglar bu benim fikrim

sizin gibi düşünürsek yani ensestlik ve sapıklık olarak düşünürsek.o zaman Peygamber efendimiz de ensest ilişkiye sapıkca bir ilişkiye onaymı vermiş oluyo yani.KURAN ensest sapık bir ilişkiyi onaylamış mı oluyo yani

bence önemli olan aradaki bağdır, arkadaşın dediği gibi benim komşumun oğluda kardeş gibi büyüdüğüm biri olabilir, onunla birden aşk yaşanınca çocukluktan beri ii anlaşıoduk olunuo ama akraba olnca farklı.. nebilim yaa bende kuzen kelimesi bi his yaratmıo belkide oyüzden böle düşünüorum...

benim dogdugum topraklarda büyüdüğüm mahallede komsunun oğlunla bile kardessindir evlenemezsin oda sana göz koyamaz bizde böyle kaldı ki hala oğlunla teyze oglunla asla......
şöylesinide gördüm benim esim dayısının kızınla yemek masasında yanyana oturamaz ,arabada falan yanyana aaaaaaaa haşaa
o nedenlede tanıstıgım günden sonra düğünde gördüm birde !!!

eşinmi tanışığın günden sonra düğünde gördün anlamadımkii:uhm:

canım yerine kendimi koymaya çalışıyorum ama olmuyor ben kuzenlerimle çok yakınım o yüzden onları kardeşimden veya abimden başka bi yakınlıkla sıfatlanıramıyorum.Ama olmuyor mu dersen bu şekilde evlenen bir sürü örnek var.Yani bu seniz kuzeninle olan bağına bağlı.özgür bi ülkede yaşıyoruz ve onunla bir ömür geçirecek olan sensin.Yani ben olsam asla olmaz böyle bişey ama bu senin hayatın.Onun için iyi düşün ve iyi karar veropuyorumnanaktan

birde sizin doğduğunuz topraklarda kim kiminle nası ewleniodu peki?? yani mahalledende birini sewemiosan sınıf arkadaşınıda sewemezsin alt mahalleden birinide heralde??

sizde olmayabilir ...hukuk sisteminde çok açıklıklar var onlarımı sayacam ben sana şimdi...
bence say bende öğreneyim...

hayır, akrabalarını sadece düğünde gördüm tanıstıktan sonra bana uygun değillerdi yasam tarzlarıyla

cevremde hiç bekar kalmadı demek sadece akraba ve mahalleden arkadas olmuyor insanın esi
mesela benim esim bizim mahalleden değil ,ablamın eside

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…