- Konu Sahibi blackheart
-
pess, artık aileler güvenipte çocuklarını kardeş çocuklarına bile emanet edemiycekk, bir çeşit ensest e girer bu tarz ilşkilerklava:
benim annemle babamda akraba..
hem de dayı oğlu hala kızı..bizimkiler kardes gıbı buyumemişler orası ayrı..
babamı ayda yılda bır gorurmus o da ne kadar konusulursa..annem evlenmıs cunku babasını ,dedemı daha 5 yasındayken kaybetmış..evin tek kızı son cocugu oldugu ıcınde annemde gözü varmıs babamın demek kı :) anneme bakar dıye evlenmıs..
haaa cok ıyı yapmıs orası ayrı..
iki kardesız ıkımızde engellı degılız Allah'a cok şükür..
Annemler bunun kontrollerını sureklı yaptırmıslar..
ben evlenırmıydım..çok zor..
Bişeyi karıştırmayın bence, kuzenlerin evliliği normal olabilir nikah düşebilir ama küçüklükten beri samimiyet varsa aileler kardeşidir sayıp tatillere göndermişse yani adı üstünde aile içinde "kardeş gibi" büyümüşlerse bu ilişki ensest ilişkiyle hemen hemen aynı etik değere sahiptir kardeşim.. kimse yok nikah düşer yok benim dedem de akraba evliliği demesin karıştırmayın bu kavramları...
kusura bakmayin ama siz karistirmayin
adli tipta bile kan degerlerine göre ensest ilisigi adlandiriliyor
ic ice büyümüs YADA büyümemis
ayni geni mi tasiyorlar ? -hayir
ee o zaman ??
ben biyolojik bi ensest ilişkiden bahsetmiyorum aynı etik değeri taşıyor diyorum. tabii eğer kardeş gibi büyümüşlerse..
kimseyle ikili tartışmaya girmek niyetinde değilim, yazdıklarım saptırılmadan dikkatli okunursa arkasından açıklama yapmak zorunda kalmam..
size katilmiyorum
etik yada degil sonucu enseste baglamayin diyorum ben sadece
ensest iliski namussuzluktur,serefsizliktir bana göre !
size katilmiyorum
etik yada degil sonucu enseste baglamayin diyorum ben sadece
ensest iliski namussuzluktur,serefsizliktir bana göre !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?