akraba birliktelii

tatlim sana gelince

asla ama asla tavsie etmem akraba evliligini

bir olay olur tüm sülale kanli bicakli olur

kin ,nefret dolar tasar

bosanmak istersin yedi sülale araya girer ,baristirma cabalari bunun gibi bir sürü sey

ensest iliski diye adlandirmaniza ve affedilmesi yapilmasi zinaymis gibi gosterilmesine luzum yok

büyük konusan bir gün o buyuk konusmasiyla karsi karsiya kaliverir (tipki benim gibi)

pess, artık aileler güvenipte çocuklarını kardeş çocuklarına bile emanet edemiycekk, bir çeşit ensest e girer bu tarz ilşkiler klava:

ensest nedir arkadasim ?

burda kizi zorla mi evlendiriyorlar

yada cocuk bunun irzina falan mi gecmis zorla

nedir yani ima ettiginiz ensestlik bunun neresinde ?

bu cocuk bunun dayisi degil, amcasi degil ,babasi degil ,abisi degil

söyle bana nerde ensestlik ?

din ve hukuk buna onay veriyorken bu ensestlige girmez,dinin ve hukukun izin vermediklerine girer onlarida yukarida siraladim bilmiyorsan !

Son düzenleme:
valla bana ters..
bunun içindirki yorum yapmaya çekiniyorum.
tek birşey diyeceğim.
oldu ki izin verildi evlendiniz ya doğacak çocuklarınızın sağlığı ?

benim ve kuzenim öylemi ya teyze oğlum ya amca oğlum yada hala oğlum düşüncesi bile tüylerimi diken diken yapıyor çünkü ben o kişilerin evine giriyorum kardeş gözüyle görüyoruz birbirimizi ve beraberr büyümüşüz bu yaşa kadar KARDEŞ gibi .. hala teyze amca ve kuzen olarak benimsemişizz yok yook düşüncesi bile kötü yaa RABBİM DÜŞMANIMIN BAŞINA VERMESİN :Saruboceq:
Sizde ailenizin onay vermiceğini bile bile ve istemediklerini bildiğiniz halde onlara ters geldiği halde BİLE BİLE LADES DEMİŞSİNİZalkisalkisalkis

benim annemle babamda akraba..

hem de dayı oğlu hala kızı..bizimkiler kardes gıbı buyumemişler orası ayrı..

babamı ayda yılda bır gorurmus o da ne kadar konusulursa..annem evlenmıs cunku babasını ,dedemı daha 5 yasındayken kaybetmış..evin tek kızı son cocugu oldugu ıcınde annemde gözü varmıs babamın demek kı :) anneme bakar dıye evlenmıs..

haaa cok ıyı yapmıs orası ayrı..

iki kardesız ıkımızde engellı degılız Allah'a cok şükür..
Annemler bunun kontrollerını sureklı yaptırmıslar..

ben evlenırmıydım..çok zor..

benimde annem ve babam öz hala çocukları onlarda evlenmiş ve 2 evlatları dünyaya gelmiş ben ve ablam.. bizlerde ALLAHA ŞÜKÜR SAĞLIKLIYIZ ( ben hafif kafadan çatlak olsamdakaydirigubbakcemile3 neyse işin espirisini bi yere bırakıyorum) ve tekrarlıyorum bende sumak arkadaşımız gibi akraba evliliği yapmış bi ailenin çocuğuyum ama asla tasvip etmiyorum benim başıma böyle bişi gelse ÜSTELİK AİLELERİMİZİNDE ONAYLAMİCAĞINI BİLSEM bile bile asla lades demem..

böle bi konu açılmıştı daha önce hatta kapanmıştı.hattaaaa bi kaç kişi ban bile yemişti.herkesin yetiştirilme tarzı başka dolayısı ile kimi normal görür evlenmeyi akrabayla kimi anormal.ama türkiyede çoğunluk normal görüyo ki hala bir çok kişi akraba evlililiği yapılabiliyo.ne hukukta ne din de bir yasak yok.buu olayın yasak ya da yaşnmamayacak tarzda bir ilişki olması kişilerin yetiştirilme tarzıyla alakalı.

konu sahibine gelince sevdiğinizden ve sevildiğinizden EMıNSENıZ dinen ve kanunen de bi engel olmadığına göre aşkınızın peşinden gidin derim sonuna kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bişeyi karıştırmayın bence, kuzenlerin evliliği normal olabilir nikah düşebilir ama küçüklükten beri samimiyet varsa aileler kardeşidir sayıp tatillere göndermişse yani adı üstünde aile içinde "kardeş gibi" büyümüşlerse bu ilişki ensest ilişkiyle hemen hemen aynı etik değere sahiptir kardeşim.. kimse yok nikah düşer yok benim dedem de akraba evliliği demesin karıştırmayın bu kavramları...

ya boyle birseyi nasıl kaldırabiliyorsunuz anlamıyorum senin kuzenin kardesin gibi olmalı ona farklı gozle bakabilmek cok tuhaf bana kalırsa ailen cok haklı!

kusura bakmayin ama siz karistirmayin

adli tipta bile kan degerlerine göre ensest ilisigi adlandiriliyor

ic ice büyümüs YADA büyümemis

ayni geni mi tasiyorlar ? -hayir

ee o zaman ??

iki yerde okuyorum ensest ilişki diye..

ya ensest ensest diyorsunuz da...neysee.......

Son düzenleme:
kusura bakmayin ama siz karistirmayin

adli tipta bile kan degerlerine göre ensest ilisigi adlandiriliyor

ic ice büyümüs YADA büyümemis

ayni geni mi tasiyorlar ? -hayir

ee o zaman ??

ben biyolojik bi ensest ilişkiden bahsetmiyorum aynı etik değeri taşıyor diyorum. tabii eğer kardeş gibi büyümüşlerse..

kimseyle ikili tartışmaya girmek niyetinde değilim, yazdıklarım saptırılmadan dikkatli okunursa arkasından açıklama yapmak zorunda kalmam..

size katilmiyorum

etik yada degil sonucu enseste baglamayin diyorum ben sadece

ensest iliski namussuzluktur,serefsizliktir bana göre !

benim esimin tarafında var akraba evliliği ve 4 cocuktan 2 si özürlü olmus ve gecen yaz biri öldü
bunun neresi normal bizde yegen kuzen kardestir hiç böyle bir olay duymadım ben evlenene kadar ve duymakta istemiyorum insan kardesini koca gibi göremez ,görmemeli artık akrabalıkta mı bitecek nereye gidiyoruz acaba

dusunuyorum dusunuyorum kafam almıyobenneyaptımki
erkekmı kalmadı memlekette yasengözlerimebaksanab

mıdem almıyo benım:1closedeyes:

ayrıl olmezsın kahrındanşakkıdı

katılırsınız katılmazsınız burası fikirlerin hakaret değeri taşımamak suretiyle ifade edilebileceği bir platform.. ha kismenin namusu şerefi beni ilgilendirmez ama şahsen kardeş gibi büyüdüğüm kuzenime de dudaklarım gitmez yani..

hala oglu amca oglu teyze oglu bunlar cok yakın dereceden akraba..
işin etik kısmı vs.deginmek istemiyorum.
devlet bunu yasaklamıyorsa evlenme hakkına tabiki sahipsiniz.
ama hamile kaldıgında için rahat edicek mi?
bebegin engelli olursa bunu kaldırabilecek misin?maddi ve manevi yönden?
cevabın hayırsa bırakıcaksın arkadaşım.kimse ölmedi aşk acısından,ölmeyecek te..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…