- Konu Sahibi blackheart
-
polamikmi yaratmak istiyorsunÇok üzgünüm çoook şekerşey bişeyemi gerildinde yer arıyorsun
canınmı sıkılıyor senın git başka şeylerle oyalan
kusura bakmayın ama sinirlerim bozuldu bu tür dengesiz insanlar yüzünden bu konu kapatılsa iyi olcuak lütfen daha kimse bişe yazmasın
teşekürler Fikirlerime Yardımcı olan Ablalara
polamikmi yaratmak istiyorsunÇok üzgünüm çoook şekerşey bişeyemi gerildinde yer arıyorsun
canınmı sıkılıyor senın git başka şeylerle oyalan
kusura bakmayın ama sinirlerim bozuldu bu tür dengesiz insanlar yüzünden bu konu kapatılsa iyi olcuak lütfen daha kimse bişe yazmasın
teşekürler Fikirlerime Yardımcı olan Ablalara
[/burada akraba evliligine karsi gelipte konu sahibini yereden yere vuran bizler ayni bizler degilmiyiz her hafta dört gözle aski mumnu dizisini bekleyen ve ayni bizler degilmiyiz nihal ile behlül beraber olmali diyen???
sinirlerim bozuldu lütfen konu ilgili kimse kapatılsın kendini bilmezler konuyu sapıttırdı ve kendi seviyelerine düşürdü
arkadaşlar size ters gelebilir ama bu arkadaşımızın yaptığı hiçbir şekilde bir suç veya hata değil sevdiyse bırakın istediği gibi davransın
çocukların sakat olma meselesine gelince bu sadece anne ve babada bu genler varsa olur ve yapılan istatistiklere göre sakat doğum oranı akraba evlilikleri ile normal evliliklerde eşit oranda yani akraba evliliğinde illa sakat olacak diye bir olay yok bizim tanıdığımızın 3 çoçuğunun 3 de sakattı ve bırakın akraba olmayı aynı memleketten bile değildi şimdi bunları neye dayanarak söylüyorsun derseniz ben bir biyologum ve bu konularda araştırmalar yaptım
arkadaşlar size ters gelebilir ama bu arkadaşımızın yaptığı hiçbir şekilde bir suç veya hata değil sevdiyse bırakın istediği gibi davransın
çocukların sakat olma meselesine gelince bu sadece anne ve babada bu genler varsa olur ve yapılan istatistiklere göre sakat doğum oranı akraba evlilikleri ile normal evliliklerde eşit oranda yani akraba evliliğinde illa sakat olacak diye bir olay yok bizim tanıdığımızın 3 çoçuğunun 3 de sakattı ve bırakın akraba olmayı aynı memleketten bile değildi şimdi bunları neye dayanarak söylüyorsun derseniz ben bir biyologum ve bu konularda araştırmalar yaptım
yazmicam yazmicam diyorum ,dayanamiyorum
son kez söylüyorum kuzen evliliklerine ikide bir ensestdir deyip durmayin
burda kuzenleriyle evli insanlara hic mi sayginiz yok sizin ?
ne demek yani sapikca bir iliski icindemidirler yani
ise dini karistirmak istemiyorum simdi
hala ensest ve igrenc demeye devam eden olursa feci kalbini kirarim !
ama sunu diyebilirsiniz ,yapmayin sakat ve riskli dogum ortaya cikariyor diye
ama yukardakini demeye hic birinizin hakki YOK !
ben diyorum ensesttir.. geçmişte hatalar yapılmış olmasını burda örf bas edecek değiliz! hata hatadır. akraba evliliği yanlıştır. benim fikrimde zikrimde bu buyur kır kalbimi kırabiliyorsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?