Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonunu düşünen kahraman olamaz :)olur ama açılan onular bi şekilde bel altı vurularak alay edilerek kapatılmış açarım elbet fırsat buldukçada ama duygusal olarak linç edilmekten korkuyorum :)
boyumun ölçüsünü aldım arkadşım şehitlere sevinmekle itham edildim artık siyaset topigine para verseler yazmamSonunu düşünen kahraman olamaz :)
 http://www.kirpice.com/timsaha-teca...i-alip-beraat-etti-hayvan-severler-isyan-etti
Kameralara yansıyan şey, gece yarısı elinde etle gelen, getirdiği etle beslediği timsahı bayılttıktan sonra ellerini ve ayaklarını bağlayıp tecavüz eden bir kişinin görüntüsü idi.
İyi hal göstermiş öyle deme ablası. 
Yok artık
Tecavüz başlıbaşına iğrenç zatende timsah yaaİyi hal göstermiş öyle deme ablası.
Yani timsah anatomik olarak da insan tecavüzüne müsait bir hayvan değil. Adam azmetmiş resmen.Tecavüz başlıbaşına iğrenç zatende timsah yaa
Bu kadar mı azdın bu kadar mı sapıksın
İyi hal olayına girmiyorum bile ...
beni ve karakterimi hayatımı bilmeden önyargı yapıyorsunuz sakinim telimde sorun var o yüzden parça parça yazıyorum farkındaysan kelimelerde harf yanlışlıgı falan da oluyor
ben bi kadın ve anne olarak asla tecavüzü haklı bulamam benim anlamadığm nokta bişey yazsak tapınır gibi savunuyorsunuz yazıyorsıunuz yazmasak bak haklıyız ki sesleri çıkmıyor diyorsunuz dediğim gibi ben ne desem siz yine bişey bulacak yine üstüme gelecek ve ceza almama neden olçacaksınız ki KK DA ÇOGUNLUGUN AKP KARŞITI oldugu bir platform oldugunu bilerek buraya yazıyorum ama bu kadar dayatılıp yüklenmenizi dogru bulmuyorum herkesin hür iradesi var demi ? son bişey daha dikkatimi çekti neden hep akp ile ilgili olumsuz haberler yayımlanırken chp hdp mhp vs ile ilgili olumsuz hiç haber yer almıyor yada akp nin iyi yaptıgı şeyler yayımlanmıyor
Tecavüz başlıbaşına iğrenç zatende timsah yaa
Bu kadar mı azdın bu kadar mı sapıksın
İyi hal olayına girmiyorum bile ...