• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AKP'li vekil Özdağ: Hayvana tecavüz edene bir şans daha verelim

fazla gelıyorsa normal buluyor demek ki :KK14:
o zaman sende de var o potansıyel..

Tecavüz başlıbaşına iğrenç zatende timsah yaa
Bu kadar mı azdın bu kadar mı sapıksın
İyi hal olayına girmiyorum bile ...
Yani timsah anatomik olarak da insan tecavüzüne müsait bir hayvan değil. Adam azmetmiş resmen.

beni ve karakterimi hayatımı bilmeden önyargı yapıyorsunuz sakinim telimde sorun var o yüzden parça parça yazıyorum farkındaysan kelimelerde harf yanlışlıgı falan da oluyor
ben bi kadın ve anne olarak asla tecavüzü haklı bulamam benim anlamadığm nokta bişey yazsak tapınır gibi savunuyorsunuz yazıyorsıunuz yazmasak bak haklıyız ki sesleri çıkmıyor diyorsunuz dediğim gibi ben ne desem siz yine bişey bulacak yine üstüme gelecek ve ceza almama neden olçacaksınız ki KK DA ÇOGUNLUGUN AKP KARŞITI oldugu bir platform oldugunu bilerek buraya yazıyorum ama bu kadar dayatılıp yüklenmenizi dogru bulmuyorum herkesin hür iradesi var demi ? son bişey daha dikkatimi çekti neden hep akp ile ilgili olumsuz haberler yayımlanırken chp hdp mhp vs ile ilgili olumsuz hiç haber yer almıyor yada akp nin iyi yaptıgı şeyler yayımlanmıyor

Aslında KK çoğunluğu AKP karşıtı bir platform değil benim gözlemlediğim kadarıyla.
Ama siyaset topiğinde böyle bir farklılık var haklısınız.
Ama ne yapalım yani, eşit platform olsun diye insanları bdv den sohbet topiklerinden zorla buraya mı çağıralım. ben bazen bdv de link veriyorum gerçi, işte sizin durumunuza benzeyen bir haber bakın siyaset topiğinde konuşuluyor şeklinde.
sanırım AKP karşıtlarının bu kadar burada yazmasının ve bazen kitlesel tepki vermesinin sebebi de çözüm arayışında olmaları.
Ben de onlardan biri olarak görüyorum ki, ülkede ciddi bir kanayan yara var, çözüm arayışındayım, ve hükümet bana hiç bir çözüm sunmuyor. ben de başlıyorum eleştiriye. ne yapabilirim ki.
siz gerçekten çözüm arayışında değil misiniz, ülkedeki kanayan yarayı görmüyor musunuz.
Eğer ki hükümetin çözüm önerileri sizi tatmin ediyorsa bizi de bilgilendirirsiniz.
Amaç bilgi paylaşımı yapmak aslında. Bir de dert hepimizin derdi.
Burada bazı arkadaşlar moderen ülkelerden bildirim yapsalar da çoğumuz TR sınırları içinde yaşamaya ve evlat yetiştirmeye çalışıyoruz.

Ne oluyor bu sürekli dindan imandan günahtan bahseden vekillere biri çocuklara tecavüz olayında bir kereden birsey olmaz der diğeri hayvan tecavuzculerinin cezasını çok bulur.

heh bir de aklıma geldi, ya islamda hırsızlık yapanın elini kesin denmez mi, ne şansı.
bu adamın da kesilecek yeri belli, daha ne şansı verilecek, hayat ona bir şansa vermiş zaten, iyi kullanacaktı.

Back