• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AKP'li vekil Özdağ: Hayvana tecavüz edene bir şans daha verelim

shot

Hüseyin Şevki Topuz Fan Club
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
10.690
26.447
548
AKP milletvekili Selçuk Özdağ, hayvan tecavüzüne verilen 6 ay cezayı çok buldu. Özdağ, hayvanlara tecavüz edenlere "bir şans daha" verilmesi gerektiğini öne sürdü.
KAP.jpg

AKP Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, hayvan tecavüzüne verilen 6 ay cezayı çok bulduğunu belirtirken, ceza alanların hayvan sahiplenmekten men edilmesi teklifine karşı çıktı. Özdağ,“Altı ayla dört yıl arasında cezaya çarptırılan insanlara yeniden bir şans vermeden hayvanlardan, hayvan sahiplenmekten men etmeyi de ben doğru bulmuyorum” dedi.

Söz konusu ifadeler, Hayvanları Koruma Kanunu'nda değişiklik yapılmasına dair kanun tasarısının komisyonda görüşüldüğü sırada söylendi. Tasarıyı hazırlayan Türkiye Barolar Birliği avukatlarından Buğcan Çankaya, hayvanlara tecavüz eden kişilerin tekrar tekrar hayvan sahiplenerek aynı davranışı göstermemesi için “hayvan sahiplenmekten men” cezası verilmesi maddesini eklediklerini söyleyince AKP’li Selçuk Özdağ araya girdi.

Özdağ’ın sosyal medyada da büyük tepki toplayan sözleri bu esnada söyledi. “Men” cezasını fazla bulan Özdağ şöyle konuştu:

“Efendim, burada kabahatler kanunu’ndan çıkartıyoruz ve türk ceza kanunu’nun içerisine alıyoruz. bu hakikaten bir devrim, bir reform fakat bir yandan altı ayla dört yıl arasında cezaya çarptırılan insanlara yeniden bir şans vermeden hayvanlardan, hayvan sahiplenmekten men etmeyi de ben doğru bulmuyorum çünkü insanlara şans vermek gerekir. yanlış yapabilir, hata yapabilir, bu insanlar için de geçerlidir. türkiye’de hata yapan insanlar veya hata yaptıkları kanunlar tarafından teşhir edilen kişilere tekrar yeniden yaşama tutunma hakkı vermiyor muyuz? veriyoruz. o nedenle, ben bunu çok ağır bir ceza olarak görüyorum. o nedenle, bu önergeye de katılmıyorum.”

PkzLZ7.jpg

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...vana_tecavuz_edene_bir_sans_daha_verelim.html

Yani ben ne diyeceğimi gerçekten bilemiyorum artık. Tecavüzü bu kadar meşru, bu kadar normal gören bir zihniyet daha görmedim ben.
Bir insan bir köpeğe, koyuna hatta ördeğe tecavüz edecek kadar sapıklaşmış, milletvekili adama üzülüyor neredeyse.

Cidden çok şey demek istiyorum ama bunu bile savunabilecekler olduğunu bildiğim için gerek yok.

Bebelere tecavüze yeteri kadar destek var nede olsa diye buda hayvanlardan girmiş olaya..
Hayır sorsan namustan zinadan başka şey demezler, sonra "aman tecavüz mü pff"

Benim asıl inanamadığım hala bunları savunabilenlerin olması. Gerçekten bir insan son zamanlardaki tecavüzler hakkında bu yorumları yapabilen birilerini nasıl hala savunur gerçekten aklım almıyor ya. Almıyor yani.

Hayvana tecavüz edebilecek tıyniyette bir herif neden hayvan edinir, bir düşünelim bakalım? Rahatça tecavüz edebilsin diye olabilir mi?
Zaten günlük dilde kullandığımız şekilde "hayvansever" olsa tecavüz etmez değil mi? Bu heriflere hayvan besleme hakkının tanınması pedofillere anaokulu öğretmeni olma hakkı verilmesi gibi bir şey.

Bi sonraki sefere seni şeyetsin diye mi?

Tövbe Yarabbi bu insanlara neden akıl fikir vermedin az da olsa?

of haberi okuyamadım.
hele S shot senin linklere hiç bakamam.

adamlar kafayı yedi iyicene...

Tabii, bir kereden bir şey olmaz. Bu iğrenç bunu kabul eden beyinler, sesi cıkmıyor karşı çıkmıyor diye küçücük çocuklara hallenenlerle aynı kişiler değil mi? Ülke ortamı olarak orman kanunları işlediği bir zamana geldik. Bunlara yapılması gerekenler belli ya hadi neyse!
Bir de doğru bulmuyormuş. Hükümlüleri topluma geri kazandırma bilmem neyden dem vurmuş. Adam hayvansal dürtüyle yaşarken topluma neden kazandırılsın? Aaa pardon unutmuşum! Tekrar yapsın diye olmasın o. Ben bunu nasıl düşünemedim.

Yazık fantazilerini gerçekleştiremiyecek diye üzülüyor demek ki :KK14: kendi türünden olmayana hallenenlere bir şans daha öylemi :KK51:

Back