• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AKP'li Özhaseki: Bu ülkeye hainlik edenlerin çoğu üniversite mezunu!

Ben de izlemiyorum. Siyasette gezerken gordum, eksiden baktim. Facia bir aile yazdiklarina bakilirsa.:confused: Bos bir zamanimda internetten bakacagim bir bolumune..
Bende şimdi izlemeye başladım tvden.
Resmen rezillik.
Hele o enişte tam işkencelik.
6 yaşındaki çocuğa tecavüz ediyormuş ya pislik

Okumak sorgulamak araştırmak için üniversite mezunluğu diploma mı gerekiyor?

Cümlemde hiç Üniversitesi mezunluğu-diploma falan geçiyormu?
Genel olarak dedim ki ”adamlar okuyan, düşünen, araştıran ve sorgulayan insanları sevmiyorlar”.
Ok!

Ben mesala ilkokuldan terkbiriyim...:KK14:

Cümlemde hiç Üniversitesi mezunluğu-diploma falan geçiyormu?
Genel olarak dedim ki ”adamlar okuyan, düşünen, araştıran ve sorgulayan insanları sevmiyorlar”.
Ok!

Ben mesala ilkokuldan terkbiriyim...:KK14:
Soru üniversite ile ilgili olduğu için farklı şekilde anladım kusura bakmayın. Sadece üniversite okuyan kişilerin bilgili kendini geliştirmiş olduğunu düşünmek gibi bi algı var ya öyle sandım. :kahve:

Siz böyle ötekileştirmeye devam ederseniz ülkede üniversite mezunu bilim adamı kalmayacak, millet tiksiniyor artık sizden ya..:sinirli:
Üniversite, lise, master,doktora,imam hatip, meslek lisesi vb.. farketmez.. Bu Hitler'in Almanların hepsi süperdir, diğer milletleri öldürmeliyiz anlayışına benziyor tiksiniyorum artık..:kızgın:
Albert Einstein bir lafı vardır çok severim, buraya cuk oturdu alıntılayacağım.

“Aptallara göre insanlar ırk, cinsiyet, milliyet, yaş, statü, renk, din ve dil başta olmak üzere sekizden fazla kategoriye ayrılırlar. Halbuki olay bu kadar komplike değildir. İnsanlar sadece ikiye ayrılırlar: İyi insanlar ve kötü insanlar.” Albert Einstein

Şu "vatan haini" gibi esasen çok ağır olan bir sıfatın ayaklar altına alınması, su gibi kullanılması ciddi mide bulandırıcı.
Herkes birbirine vatan haini der oldu. Halkı ayrı, siyasisi ayrı. Gerçekten rezalet ya...

Bu kelimenin anlamını bilen var mı Allah aşkına?

Bu saatten sonra bu millet iflah olmaz. Bu adamın ceza alması lazım yersiz iftiralardan, hakaretlerden. Ama nerdeee.... Kendilerine bayılan, her dediğini kanun sayan cahil kesime daha da gaz veriyorlar, daha çok vatan haini hakaretleri, daha çok geçimsizlik, daha çok kaos çıksın diye.

Back