- 20 Mart 2008
- 141.502
- 212.929
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Yasak olan neydi?Haberi Sözcü gazetesinden aldım,bir ara yasaktı şimdi kalktı herhalde demi..
Yasak olan neydi?
Kalktı sorun yok ahretlik.Haberi Sözcü gazetesinden aldım,bir ara yasaktı şimdi kalktı herhalde demi..
Aaa Neden yasaktı ki?Bir ara Sözcü gazetesinden haber yapmak yasaktı..
Biz,Evelallah hakkımızı koruruz.Neden hakkımızı çiğnetelimBu memlekette ya kadinlar bu adamlari bitirecek, yada bu adamlar kadinlari...
Gidişat kadınların sonunu işaret ediyor
Biz,Evelallah hakkımızı koruruz.Neden hakkımızı çiğnetelim
Yaşasın Kadın Egemenliği ve Dayanışması
PARDON da, Sen Kadın değil misin?!..Kız erkek demeden tecavüze uğrayan, 9 yaşında evlendirilebilir deyip daha 15 gelmeden hamile kalan çoçukların hakkını koruduğunuz gibi
Yahuu sokağa çıkamaz olmuş kadınlar, taciz, şiddet, sokak ortasında öldürülen kadınlar almış başını gidiyor, siz hangi kadınların halkını koruyonuz.
İsveçlimisiniz!
Sorunda burda işte. Ben kadınım çoçuklara, kadınlara, hayvanlara ben ve benim gibi kadınlar sahip çıkıyor. Asıl ben size soruyom, siz kadın mısınız????PARDON da, Sen Kadın değil misin?!..
Siz benim nasıl kadın olduğumu nereden biliyorsunuz da, benim adıma karar veriyorsunuz?!Sorunda burda işte. Ben kadınım çoçuklara, kadınlara, hayvanlara ben ve benim gibi kadınlar sahip çıkıyor. Asıl ben size soruyom, siz kadın mısınız????
Siz benim nasıl kadın olduğumu nereden biliyorsunuz da, benim adıma karar veriyorsunuz?!
Benim yorumumda,KADIN DAYANIŞMASINDAN bahsetmişim ama görüyorum ki, siz böyle bir dayanışma içinde yer alamayacak kadar ZAVALLISINIZ!!!!
Olmadıgımı nereden biliyorsunuz?!..Hanımefendi gayet sakin bir şekilde cevap yazıyorum.
Geriye dönüp şöyle bir bakınız, kadınlar için çoçuklar için hayvanlar için vs... yapılan sokakda yada sosyal medyadaki yada başka bir paltformdaki herhangi bir eylemde siz ve sizin kesiminiz varmı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?