AKP'li müezzin: Yönettiği hanımlar Reis-i Cumhur’a helaldir

bunu kastetmiştim. Seçim yaklaşıyor, böyle tipler çıkabiliyor.

başörtülüleri değil örtünme biçimini anlatmış farkındaysanız.. doğruda bi tespit müslümanlıkta bu tarz bir örtünme biçimi yok bugün akp iktidarda diye o kadar örtünen varki iktidar değişsin cogu acılır demiş bu da çok doğru bi tespit.. lafları çarpıtmayalım

başörtülüleri değil örtünme biçimini anlatmış farkındaysanız.. doğruda bi tespit müslümanlıkta bu tarz bir örtünme biçimi yok bugün akp iktidarda diye o kadar örtünen varki iktidar değişsin cogu acılır demiş bu da çok doğru bi tespit.. lafları çarpıtmayalım

Başörtüsünü sadece fahiseler takar demiş. O da mi doğru tespit. Pess size.

Ayrıca ortunme biçimi bu değil derken yeterli bilgiyi nerden aldiniz da bunu söylüyorsunuz.

Ve de ak parti gidrrse eger kimse bizim zorla başımızı açmadığı sürece acmayiz. Yeter ki yok şuraya giremezsin yok orda olamazsın demesin kimse.

Bizim yerimize konuşmaktan vazgeçin artık. Herkes dönüp kendine baksin, kendini tartsin..

Örtünme şeklinden değil doğrudan başörtüsünden bahsediyor.'' Sümer tarihinde fa...şeler başını örterdi tanınmamak için, bazen acaba bi bağlantısı var mı diye düşünüyorum'' diyor. Baştan aşağı hakaret yani.
Ben Akp den önce de başımı örtüyordum, Akp den sonra da örteceğim. Öyle çok fazla insanın açılacağını da sanmam.
Ha tabii bahsettikleri yine başörtüsü yasaklarıysa onu bilemem.

Başörtüsünü sadece fahiseler takar demiş. O da mi doğru tespit. Pess size.

Ayrıca ortunme biçimi bu değil derken yeterli bilgiyi nerden aldiniz da bunu söylüyorsunuz.

Ve de ak parti gidrrse eger kimse bizim zorla başımızı açmadığı sürece acmayiz. Yeter ki yok şuraya giremezsin yok orda olamazsın demesin kimse.

Bizim yerimize konuşmaktan vazgeçin artık. Herkes dönüp kendine baksin, kendini tartsin..
Aynı anda yazmışız sanırım, aynı şeylerden bahsetmişiz.

Örtünme şeklinden değil doğrudan başörtüsünden bahsediyor.'' Sümer tarihinde fa...şeler başını örterdi tanınmamak için, bazen acaba bi bağlantısı var mı diye düşünüyorum'' diyor. Baştan aşağı hakaret yani.
Ben Akp den önce de başımı örtüyordum, Akp den sonra da örteceğim. Öyle çok fazla insanın açılacağını da sanmam.
Ha tabii bahsettikleri yine başörtüsü yasaklarıysa onu bilemem.

Ben yasak kalktiktan sonra kapandim. Ama ogrenciligim ve is hayatım boyunca hep yasağın kalkmasini bekledim. Kalktigi sene de hic düşünmeden kapandim ve asla pişman olmadim olmam da. Başa kim gelirse gelsin acmam başımı.

Aynen onu düşündüm. Bir Ak partili buna benzer birşey söylese burda linç ederler. Bir de herkese malederler bu lafları. Ben münferittir diyorum, her chp liyi bağlamaz bu sözler.

Tabiiki de münferit. Allahtan her chpli böyle değil. Ben kisisine gore hareket edilmesine karşıyım işte. Ortada bir haksızlık varsa herkes karşı çıkmalı. Bir hakaret varsa bunu herkes ayiplamali. Sadece kendi basina gelince ses çıkarmak samimi değil. Sonra özgürlük naralari atmalari da ayrı komik.

:KK57: Gercekten bunlar olmasa din elden gider diye düşünenlere hayret ediyorum bunlarla birlikte ne din kaldı ne ar namus

ben artık bıktım yahu, bir kesimin başka kesimin inançlarına abuk - sabuk laflar saydırmasından bıktım.. ülke olarak sağlam bir cinnete doğru ilerliyoruz hadi hayırlısı..

bakın millet nelerle uğraşıyor, biz nelerle uğraşıyoruz.. işte bu yüzden biz "okulu asan" listede hep 1. olup "ilk 5000'e 2 üniversitemiz girdi" diye sevineceğiz.. ha bu arada, bu robotlarla uğraşan ülkenin ilk 100 içinde 70 üniversitesi var..

http://www.sonhaber.nl/bilimteknoloji/robot-cita-sinir-tanimiyor-h36389.html

He canım he
Kuran-ı Kerim i bari alet etmeyin hakaretlerinize ya!..

Kuran-ı Kerim'i hakaretlere alet etmek mi? Siz hiç okumadınız herhalde bilmiyorsunuz, Ahzab suresi'nde anlatılır. Yönettiği kadınlar helaldir demez direkt ama Saraylım da zaten birebir aynısı dememiş, benzer demiş.

Ben yasak kalktiktan sonra kapandim. Ama ogrenciligim ve is hayatım boyunca hep yasağın kalkmasini bekledim. Kalktigi sene de hic düşünmeden kapandim ve asla pişman olmadim olmam da. Başa kim gelirse gelsin acmam başımı.
Ben yasaktan önce kapandım, bir de imam hatipliydim. Düşün yani yaşadıklarımı. Şimdi bazıları chp iktidar olursa da artık başörtüsü vs. sorun olmaz diyorlar ya, hiç inanasım gelmiyor.

Ben yasaktan önce kapandım, bir de imam hatipliydim. Düşün yani yaşadıklarımı. Şimdi bazıları chp iktidar olursa da artık başörtüsü vs. sorun olmaz diyorlar ya, hiç inanasım gelmiyor.

Sen benden cesurmussun. Ben zorla başımı açma fikrine alistiramadim kendimi. O yüzden cesaret edemedim.

Sen benden cesurmussun. Ben zorla başımı açma fikrine alistiramadim kendimi. O yüzden cesaret edemedim.
Evet hep kapalıydım. Ama okulda filan hiç açmadım, hocalarımız filan kuralları çiğnedik yani. Malesef bizim okulda bizden sonrakiler açmak zorunda kaldılar, öyle okudular.

Bu kadar cinsi sapık nasıl oluyor da birleşip tek bir partinin peşinden gidiyor ben bunu çözemedim bir türlü. Karısını rahatlıkla sunabileceğini söyleyenlerden sonra bir de bu çıktı.

X